Δύο Volkswagen στο δρόμο σε ένα χιονισμένο τοπίο

Σημαντικές πληροφορίες

Ενημερωθείτε εδώ σχετικά με νομικά θέματα ή σημαντικές πληροφορίες που αφορούν εσάς ή το Volkswagen σας, όπως
οι ενημερώσεις λογισμικού ID.

Ανακύκλωση και επιστροφή στη Volkswagen

Ακόμα και η πιο μεγάλη διάρκεια ζωής ενός οχήματος θα λήξει κάποια μέρα. Πληροφορηθείτε εδώ πώς χρησιμοποιείται αυτή η πηγή πρώτων υλών και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νομικές προϋποθέσεις για δωρεάν επιστροφή οχημάτων, μπαταριών και άχρηστου ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στο τέλος του κύκλου ζωής τους.

Προστασία του περιβάλλοντος και διακήρυξη της περιβαλλοντικής πολιτικής μας

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης για την περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα, ο Όμιλος Volkswagen μέσω της δήλωσης περιβαλλοντικής πολιτικής περιγράφει τους στόχους και την ξεκάθαρη κατεύθυνση των προσπαθειών της για την προστασία του περιβάλλοντος.

Διαδικασία WLTP – τιμές κατανάλωσης νέων προτύπων

Τι σημαίνει WLTP;
Ενημερωθείτε παρακάτω σχετικά με τα νέα πρότυπα μέτρησης κατανάλωσης.

Ενημερώσεις λογισμικού ID.

Ενημερώσεις λογισμικού ID.

Μια υπάλληλος του VW Service παραδίδει σε μια πελάτη το κλειδί για το VW ID.3 της

Εδώ θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ενημερώσεις λογισμικού για όλα τα Volkswagen ID. μοντέλα και πώς να τις πραγματοποιείτε. Επωφεληθείτε από τις νέες, βελτιωμένες λειτουργίες και διασφαλίστε ότι το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο θα είναι πάντα ενημερωμένο.

  • Το λογότυπο της Volkswagen στην πρόσοψη μιας αντιπροσωπείας Volkswagen

    Πληροφορίες για κινητήρες diesel EA189

    Ελέγξτε εάν το αυτοκίνητό σας επηρεάζεται από την καμπάνια ανάκλησης οχημάτων πετρελαίου, εισάγοντας τον αριθμό πλαισίου (VIN) του.

  • Λήψη από ένα κινούμενο αυτοκίνητο VW σε έναν δρόμο στα βουνά

    Ενέργειες ανάκλησης φυσικού αερίου

    Βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τρέχουσες ενέργειες ανάκλησης οχημάτων φυσικού αερίου. Ελέγξτε εάν το αυτοκίνητό σας επηρεάζεται από την καμπάνια ανάκλησης οχημάτων, εισάγοντας τον αριθμό πλαισίου (VIN) του.

Πιστοποιητικά συμμόρφωσης και στοιχεία συστατικών

Όσον αφορά στα προϊόντα μας, διασφαλίζουμε ότι τηρούν τα πρότυπα ασφάλειας και υγείας καθώς και ότι ακολουθούν τις σχετικές προδιαγραφές. Ανατρέξτε στις δηλώσεις συμμόρφωσης, αναζητήστε τα συστατικά των προϊόντων φροντίδας οχημάτων και δείτε τις οδηγίες χρήσης για συγκεκριμένα προϊόντα γνησίων αξεσουάρ Volkswagen.

Σημαντικές πληροφορίες σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης

Σε περίπτωση ατυχήματος, απαιτείται άμεση δράση και σωστή αντιμετώπιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε τα «δελτία δεδομένων ασφαλείας», τα οποία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη θέση βασικών εξαρτημάτων/ανταλλακτικών του οχήματος, που σχετίζονται με την ασφάλεια. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη λήψη των δελτίων αυτών, για την ορθή ενημέρωση των «ομάδων άμεσης απόκρισης».

Ένα όχημα έκτακτης ανάγκης της VW σε έναν ορεινό δρόμο
Διακρίνεται το εμπρός μέρος ενός ID.5. Η μάσκα με τη χαρακτηριστική φωτεινή λωρίδα και λογότυπο.

Πληροφορίες εισαγωγής μοντέλων Volkswagen

Η Volkswagen σας ενημερώνει ότι ορισμένα από τα μοντέλα της σειράς Volkswagen που παράγονται στην Κίνα έχουν εισαχθεί στις ευρωπαϊκές αγορές μέσω ανεπίσημων καναλιών. Παρά τους ανακριβείς ισχυρισμούς των μη εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών, τα συγκεκριμένα οχήματα δεν φέρουν διεθνή εγγύηση.