Το VW ID.3. Εμπρός και πίσω όψη.

Η Volkswagen έχει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που χρειάζεστε.

Η οικογένεια ID. της Volkswagen εκδημοκρατίζει το αυτοκίνητο του μέλλοντος. Πιο συγκεκριμένα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει το συμβατικό που ξέρουμε και υιοθετεί πραγματικά πρωτοποριακές τεχνολογίες.

Η Volkswagen αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της στις νέες προκλήσεις της εποχής όπως είναι οι μηδενικοί ρύποι, με τα νέα της ηλεκτρικά μοντέλα. Τα ID.3, ID.4 και ID.5 που μας περνούν στο επόμενο στάδιο της αυτοκίνησης με καινοτόμες λύσεις, ιδιαίτερα χαμηλά λειτουργικά έξοδα και το σημαντικότερο με την απόλυτη εφαρμογή της νέας αυτής εποχής σε πραγματικές συνθήκες.

Τα VW ID.3 και VW ID.4

Το ID.3 για παράδειγμα, που είναι το πρώτο ηλεκτρικό VW νέας γενιάς εκφράζει στο σύνολο της τη φιλοσοφία της μάρκας για το μέλλον της αυτοκίνησης. Έτσι είναι όσο απλοποιημένο και μινιμαλιστικό γίνεται με ένα εσωτερικό χωρίς διακόπτες και μπουτόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα ID.4 και ID.5

Όσο για την ησυχία που απολαμβάνουν οι επιβάτες αφενός είναι ενδεικτική της προηγμένης τεχνολογίας και αφετέρου ενισχύει ιδιαίτερα την αίσθηση πολυτέλειας.

Ταυτόχρονα η άμεση επιτάχυνση με το παραμικρό πάτημα του γκαζιού εντυπωσιάζει, όπως εντυπωσιάζουν τόσο η αυτονομία -κυμαίνεται από 330 έως πάνω από 550 χιλιόμετρα- όσο και η ευκολία και η ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας. Που μπορεί να ολοκληρωθεί, σε ταχυφορτιστή και έως το 80% της χωρητικότητάς της, σε περίπου μισή ώρα.

Στο σπίτι -η εταιρεία προσφέρει οικιακό φορτιστή (wallbox) 11kW μαζί με τη μελέτη χώρου και την εγκατά­σταση- η φόρτιση είναι εξίσου εύκολη και μπορεί να γίνεται, όποτε χρειάζεται, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι  το πρωί το μοντέλο ID. έχει πλήρως φορτισμένη μπαταρία και τη μέγιστη δυνατή αυτονομία προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης όχι μόνο μιας μέρας αλλά σχεδόν μιας βδομάδας.

Αν μάλιστα έχουν επιλεγεί τα wallboxes ID. Charger Connect και Pro, που είναι πλήρως δικτυωμένα, ο κάτοχος ηλεκτρικού Volkswagen έχει στη διάθεσή του και έξυπνες λειτουργίες οι οποίες επιτρέπουν μέσω της υπηρεσίας We Charge τον απομακρυσμένο έλεγχο, τη διαχείριση καθώς και τη διαμόρφωση της φόρτισης. 

Στο ταξίδι ή για τη χρήση δημόσιων φορτιστών η εφαρμογή We Connect ID. βοηθά στον εντοπισμό του πλησιέστερου σταθμού φόρτισης μεταξύ των

χιλιάδων διαθέσιμων σε όλη την Ευρώπη, ενώ με τη χρήση του δικτύου ταχείας φόρτισης IONITY υπάρχουν και οικονομικά πλεονεκτήματα για τους κατόχους VW ID.

Οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία We Charge, με τα τρία διαφορετικά προγράμματα χρέωσης, τα We Charge Free, We Charge Go και We Charge Plus- που επίσης εξασφαλίζει αποκλειστικά προνόμια. 

Τα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, η τεχνολογία που ενσωματώνουν και υποστηρίζουν, καθώς και οι υπηρεσίες που τα συνοδεύουν φέρνουν πραγματικά το μέλλον της αυτοκίνησης σήμερα. 

Αποκτήστε τώρα το δικό σας ηλεκτρικό Volkswagen με το Volkswagen Easy Living. Τόσο εύκολα, τόσα απλά!