Τhe all-electric ID.3

Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 42.900 €
Πραγματική αυτονομία
Pro Performance: 415 | Pro S: 549km
Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)1
Pro Performance: 290 | Pro S: 360km
Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)2
Pro Performance: 6 h & 15 min | Pro S: 7 h & 30 min
Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)3
Pro Performance: 35 min | Pro S: 36 min
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
Pro Performance: 7,3 | Pro S: 7,9sec
Volkswagen Easy Living

ID.3 με 269€/μήνα 4,5,6
(δεν περιλ. ΦΠΑ)

Volkswagen Easy Living

ID.3 με 269€/μήνα 4,5,6
(δεν περιλ. ΦΠΑ)

Αποκτήστε τώρα το Volkswagen ID.3 με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης.

  • Ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.
  • Προκαταβολή κοντά στο ύψος της κρατικής επιδότησης. 

Αφετηρία μιας νέας εποχής.

Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για τους ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή, το μέλλον είναι εδώ. Επιβιβαστείτε.

Volkswagen Way to Zero.

Τώρα επιταχύνουμε για έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Αποτελεί υπόσχεσή μας, ότι κάθε ID.3 που παραδίδουμε στην αγορά θα έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Για να το επιτύχουμε αυτό, μειώνουμε και αποφεύγουμε εκπομπές CO2 καταρχήν στην παραγωγή με διάφορα μέτρα που περιγράφονται στο άρθρο «Μαζί για περισσότερη προστασία του περιβάλλοντος». Σε αυτά περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, η χρήση πράσινης ενέργειας τόσο κατά την παραγωγή των μπαταριών όσο και στο εργοστάσιο στο Zwickau, όπου παράγεται το ID.3. Εκπομπές CO2 που δεν μπορούν να αποφευχθούν από την παραγωγή μέχρι την παράδοση στον πελάτη και οι οποίες υπολογίζονται βάσει του ειδικού οικολογικού ισοζυγίου, αντισταθμίζονται ισόποσα με πιστοποιημένα έργα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Για τα πρώτα ID.3, χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιητικά των έργων δασοπροστασίας Kantingan Mentaya (https://www.katinganproject.com). Αυτά έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους φορείς Verified Carbon Standard (VCS) και Climate, Community & Biodiversity Standard (CCB). Η ηλεκτροκίνηση, μας παρέχει επιπλέον τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε σχεδόν στο μηδέν τις εκπομπές CO2 και κατά τη διάρκεια της χρήσης, μέσω της επιλογής φόρτισης με οικολογικό ρεύμα. Η προστασία του περιβάλλοντος τώρα είναι και στα χέρια σας!

Το ID.3. Σας καλωσορίζει. Σας ηλεκτρίζει. Σας οδηγεί στο μέλλον.

Μπαταρία & Αυτονομία.

Ισχυρή απόδοση. Γρήγορη φόρτιση.

Χαιρετισμός.

Το ID.3 λέει «Hello». Με φως.

ID.Light.

Πανέξυπνο: το ευφυές σύστημα φώτων.

Ηλεκτρική τεχνολογία.

Υψηλές επιδόσεις. Γρήγορη φόρτιση.

Το πρωί πηγαίνετε στο γραφείο αφού αφήσετε τα παιδιά στο σχολείο και το βράδυ επιστρέφετε στο σπίτι. Για αυτές τις μετακινήσεις, συνήθως επαρκεί άνετα μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας. Όλα τα διαθέσιμα μεγέθη μπαταρίας για το ID.3, μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 58 kWh ή 77 kWh, ενώ μελλοντικά θα έχετε στη διάθεσή σας ακόμα μικρότερο μέγεθος μπαταρίας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε για όλα τα μοντέλα ID. εγγύηση μπαταρίας1 για οκτώ έτη ή έως 160.000 km.

1) Βάσει των όρων εγγύησης της Volkswagen AG. Στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής της εγγύησης και υπό τους εκεί παρατιθέμενους όρους, η Volkswagen AG παρέχει στον αγοραστή ενός καινούργιου ηλεκτροκίνητου οχήματος BEV, εγγύηση για οκτώ έτη (ή έως 160.000 χιλιόμετρα, όποιο προκύψει πρώτο) και ότι η ωφέλιμη χωρητικότητα της μπαταρίας σας δεν θα πέσει κάτω από το 70%, εφόσον γίνεται σωστή χρήση.

Άνεση.

Πανέξυπνο: το ευφυές σύστημα φώτων.

Το ID.Light επικοινωνεί μαζί σας οπτικά και διευκολύνει την οδήγηση μέσα από την κίνηση, σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης. Χρησιμοποιεί φως και φλας για να σας προτρέψει να αλλάξετε λωρίδα κυκλοφορίας. Μπορεί επίσης να σας προειδοποιήσει και να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια επικύνδυνη κατάσταση, αν βρεθείτε σε λάθος λωρίδα. Αν χρησιμοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο, ένα φωτεινό σήμα θα ανταποκρίνεται στη φωνή σας. Όταν εξέρχεστε από το ID.3, το ID.Light σας αποχαιρετά – με ένα φωτεινό σήμα.

Σχεδίαση.

Το ID.3 λέει "Hello" με φως.

Με το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης «Keyless Access», το ID.3 σάς αναγνωρίζει όταν πλησιάζετε το όχημα με το κλειδί. Οι κομψοί προαιρετικοί προβολείς IQ.LED Matrix αναβοσβήνουν γρήγορα σαν να σας χαιρετούν, κάνοντας το ID.3 να αποκτά σχεδόν ανθρώπινες αντιδράσεις. Το εσωτερικό του ID.Light σάς κάνει να νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Όταν ξεκινάτε, το όχημα κάνει έναν απαλό θόρυβο που σας βάζει αμέσως στο κλίμα. Όταν βγαίνετε από το ID.3, το ID.Light σας αποχαιρετά αναβοσβήνοντας και πάλι τα φώτα.

Τα πακέτα εξοπλισμού του ID.3

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Σημείωση από Volkswagen

1.
Αυτονομία σύνδεσης WLTP κύκλου οδήγησης μετά από 30 λεπτά φόρτιση με 125 kW DC ισχύ φόρτισης π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
2.
Φόρτιση AC 0-100% SOC με 11 kW (Pro Performance & Pro S) σε οικιακό σταθμό φόρτισης, π.χ. στον ID. Charger, για την έκδοση μπαταρίας Pro Performance με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 58 kWh και για την έκδοση μπαταρίας Pro S με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 77 kWh.
3.
Φόρτιση με μεγ. 135 kW DC ισχύ φόρτισης και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περ. 23°C και Start-SOC περ. 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
4.
Αφορά στη χρήση επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, τα οποία μισθώνονται έναντι συμφωνημένου μηνιαίου τιμήματος, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετά την παρέλευση της οποίας ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο. Μετά το τέλος της περιόδου μίσθωσης, υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου σε προσυμφωνημένη τιμή.
5.
Το ποσό της προκαταβολής είναι κοντά στο ύψος του ποσού της κρατικής επιδότησης μέσω του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά». Σε περίπτωση αγοράς του οχήματος στο τέλος της μίσθωσης, ουσιαστικά σας επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής ως επιδότηση.
6.
Αυτοκίνητο ID.3 Prime: Τιμή αυτοκινήτου 42.900€, προκ/λή 33,28%, επιτ. 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7,08%) για 36 μήνες, δόση 269€/μήνα πλην τελευταίας 25.740€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α). ). Με 3 χρόνια εγγύηση, service, και 6 μήνες ασφάλιση. Η προκαταβολή και η δόση δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.