• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 42.600 €
  • Επιτάχυνση 0-100 km/h7,7-7,9 sec
  • Πραγματική αυτονομία397-429, 397-559 km
    1
  • Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC120, 170 kW
    2
  • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι AC 11 kW (100%)06:15h, 07:30h (hours)
    3
Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

ID.3 με επιτόκιο 3,9%

Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

ID.3 με επιτόκιο 3,9%

Λήψη ενός VW ID.3 σε "Dark Olivine Green Metallic" που φορτίζει σταθμευμένο έξω από ένα σπίτι.

Αποκτήστε τώρα το Volkswagen ID.3 με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit. Προλάβετε και επωφεληθείτε από το ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο μέχρι 30/12.

Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης

Με το νέο ID.3 η ηλεκτροκίνηση στην Volkswagen συνεχίζει να εξελίσσεται: Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Αυτή είναι η πιο προηγμένη μορφή της αμιγούς ηλεκτρικής κινητικότητας.

Καινοτομίες που διευκολύνουν τη ζωή

Η δεύτερη γενιά του ID.3 με βάση τη δομοστοιχειωτή πλατφόρμα του συστήματος ηλεκτροκίνησης (MEB) έχει ωριμάσει από πολλές απόψεις χάρη στο νέο ID. Software: τόσο με τις άνετες λειτουργίες φόρτισης όπως το Plug & Charge, όσο και με τις πρακτικές εφαρμογές που μπορούν εν μέρει να προστεθούν ως Upgrades ακόμη και μετά την αγορά.

Λειτουργία μνήμης για Park Assist Plus

Από εδώ και στο εξής μπορείτε να μάθετε στο ID.3 ελιγμούς στάθμευσης που επαναλαμβάνετε συχνά. Η λειτουργία μνήμης για το προαιρετικό Park Assist Plus μπορεί να αποθηκεύσει έως και πέντε προσωπικές διαδικασίες στάθμευσης και στη συνέχεια να τις επαναλάβει αυτόνομα υπό την επίβλεψή σας.5.

Εξωτερικό / Εσωτερικό 

Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Upgrades6

Είτε στην πλοήγηση είτε στον έξυπνο κλιματισμό, με το We Connect, μπορείτε να αναβαθμίσετε το νέο σας ID.3 με νέες λειτουργίες και μετά την αγορά.7 8

Οθόνη Head-up Augmented Reality

Εδώ η υψηλή τεχνολογία συναντά την πραγματικότητα. Οι ψηφιακές υποδείξεις (π.χ. τα βέλη κατεύθυνσης της προαιρετικής πλοήγησης) προβάλλονται προαιρετικά σε ένα τμήμα του παρμπρίζ, δείχνοντας τον δρόμο απευθείας στο οπτικό σας πεδίο.

Λεπτομέρειες του νέου ID.3

Συνδεσιμότητα: Η ψηφιακή σύνδεση με το ID. σας

Οι επιλογές συνδεσιμότητας της Volkswagen σάς προσφέρουν περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία. Η σύνδεση του ID.3 σας με το Internet και το Smartphone σας σάς βοηθά να φτάνετε πιο ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να οδηγείτε.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το ID.3. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

The all‑electric ID.3. Αποκτήστε το τώρα ετοιμοπαράδοτο!