Τhe all‑electric ID.3

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 36.750 €
  • Πραγματική αυτονομίαPro Performance: 415 | Pro S: 549 km
  • Αυτονομία (με ταχυφόρτιση 30 λεπτών)Pro Performance: 290 | Pro S: 360 km
   2
  • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι (με wallbox)Pro Performance: 6 h & 15 min | Pro S: 7 h & 30 min
   3
  • Χρόνος φόρτισης σε ταχυφορτιστή DC (80% φόρτιση)Pro Performance: 35 min | Pro S: 36 min
   4
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/hPro Performance: 7,3 | Pro S: 7,9 sec
  1.
  Στην τιμή περιλαμβάνεται η επιδότηση των 8.000€ του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά
  Volkswagen Easy Living

  ID.3 με 309€/μήνα 5,6

  Volkswagen Easy Living

  ID.3 με 309€/μήνα 5,6

  Αποκτήστε τώρα το Volkswagen ID.3 με το πρόγραμμα Volkswagen Easy Living και ζήστε ξέγνοιαστα μία νέα, σύγχρονη εμπειρία οδήγησης.

  • Ελκυστικό μίσθωμα το οποίο περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες.

  Αφετηρία μιας νέας εποχής.

  Το ID.3 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας, δυναμικής εποχής στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης. Οι ηλεκτρικές επιδόσεις συναντούν την επαναστατική σχεδίαση και την πρακτική αυτονομία. Για τους ανθρώπους που αναζητούν την αλλαγή, το μέλλον είναι εδώ. Επιβιβαστείτε.

  Το ID.3. Σας καλωσορίζει. Σας ηλεκτρίζει. Σας οδηγεί στο μέλλον.

  Μπαταρία & Αυτονομία.

  Ισχυρή απόδοση. Γρήγορη φόρτιση.

  Χαιρετισμός.

  Το ID.3 λέει «Hello». Με φως.

  Άποψη μέσα από το παρμπρίζ του VW ID.3 με οθόνη head-up AR (επαυξημένης πραγματικότητας)

  AR Οθόνη Head-up.

  Στο ID.3 μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό.

  Απόκτηση & Συντήρηση

  Πρόγραμμα επιδότησης: "Κινούμαι Ηλεκτρικά"

  Κινούμαι Ηλεκτρικά

  Eπιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων έως 8.000€

  Τώρα η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση γίνεται ακόμα πιο εύκολα.
  Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά που ανακοίνωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι γεγονός. Αποκτήστε το αγαπημένο σας ηλεκτρικό όχημα Volkswagen με επιδότηση έως 8.000€.

  Νέα Εποχή. Περισσότερα Πλεονεκτήματα.

  7 χρόνια service

  Mε κάθε νέα παραγγελία all‑electric Volkswagen.

  Επιπλέον όλων των μοναδικών πλεονεκτημάτων των μοντέλων της οικογένειας Volkswagen ID., σας προσφέρουμε ξενοιασιά: 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία. Ζήστε και εσείς τη νέα εμπειρία οδήγησης!

  Ηλεκτρική τεχνολογία.

  Υψηλές επιδόσεις. Γρήγορη φόρτιση.

  Το πρωί πηγαίνετε στο γραφείο αφού αφήσετε τα παιδιά στο σχολείο και το βράδυ επιστρέφετε στο σπίτι. Για αυτές τις μετακινήσεις, συνήθως επαρκεί άνετα μία πλήρης φόρτιση της μπαταρίας. Όλα τα διαθέσιμα μεγέθη μπαταρίας για το ID.3, μπορούν να αντεπεξέλθουν χωρίς πρόβλημα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 58 kWh ή 77 kWh, ενώ μελλοντικά θα έχετε στη διάθεσή σας ακόμα μικρότερο μέγεθος μπαταρίας. Επιπλέον, σας προσφέρουμε για όλα τα μοντέλα ID. εγγύηση μπαταρίας1 για οκτώ έτη ή έως 160.000 km.

  1) Βάσει των όρων εγγύησης της Volkswagen AG. Στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής της εγγύησης και υπό τους εκεί παρατιθέμενους όρους, η Volkswagen AG παρέχει στον αγοραστή ενός καινούργιου ηλεκτροκίνητου οχήματος BEV, εγγύηση για οκτώ έτη (ή έως 160.000 χιλιόμετρα, όποιο προκύψει πρώτο) και ότι η ωφέλιμη χωρητικότητα της μπαταρίας σας δεν θα πέσει κάτω από το 70%, εφόσον γίνεται σωστή χρήση.

  Άνεση.

  Κοιτάξτε με ευκολία το μέλλον. Και τον δρόμο.

  Στο ID.3 μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι σημαντικό. Η προαιρετική Augmented Reality οθόνη Head-up, προβάλλει χρήσιμες πληροφορίες απευθείας στο οπτικό πεδίο πάνω στο παρμπρίζ, διευκολύνοντας έτσι την οδήγηση. Χάρη στην τεχνολογία Augmented Reality, βλέπετε την πλοήγηση στο οδόστρωμα ακριβώς εκεί που πρέπει να περάσετε ή να στρίψετε. Με αυτόν τον τρόπο, φτάνετε πιο ξεκούραστοι στον προορισμό σας, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο.

  Σχεδίαση.

  Το ID.3 λέει "Hello" με φως.

  Με το προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης «Keyless Access», το ID.3 σάς αναγνωρίζει όταν πλησιάζετε το όχημα με το κλειδί. Οι κομψοί προαιρετικοί προβολείς IQ.LED Matrix αναβοσβήνουν γρήγορα σαν να σας χαιρετούν, κάνοντας το ID.3 να αποκτά σχεδόν ανθρώπινες αντιδράσεις.

  Τα πακέτα εξοπλισμού του ID.3

  Περισσότερα Χαρακτηριστικά

  Volkswagen Way to Zero.

  Τώρα επιταχύνουμε για έναν πιο καθαρό πλανήτη.

  Αποτελεί υπόσχεσή μας, ότι κάθε ID.3 που παραδίδουμε στην αγορά θα έχει ουδέτερο ισοζύγιο CO2. Για να το επιτύχουμε αυτό, μειώνουμε και αποφεύγουμε εκπομπές CO2 καταρχήν στην παραγωγή με διάφορα μέτρα που περιγράφονται στο άρθρο «Μαζί για περισσότερη προστασία του περιβάλλοντος». Σε αυτά περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, η χρήση πράσινης ενέργειας τόσο κατά την παραγωγή των μπαταριών όσο και στο εργοστάσιο στο Zwickau, όπου παράγεται το ID.3. Εκπομπές CO2 που δεν μπορούν να αποφευχθούν από την παραγωγή μέχρι την παράδοση στον πελάτη και οι οποίες υπολογίζονται βάσει του ειδικού οικολογικού ισοζυγίου, αντισταθμίζονται ισόποσα με πιστοποιημένα έργα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Για τα πρώτα ID.3, χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιητικά των έργων δασοπροστασίας Kantingan Mentaya (https://www.katinganproject.com). Αυτά έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τους φορείς Verified Carbon Standard (VCS) και Climate, Community & Biodiversity Standard (CCB). Η ηλεκτροκίνηση, μας παρέχει επιπλέον τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουμε σχεδόν στο μηδέν τις εκπομπές CO2 και κατά τη διάρκεια της χρήσης, μέσω της επιλογής φόρτισης με οικολογικό ρεύμα. Η προστασία του περιβάλλοντος τώρα είναι και στα χέρια σας!

  Εκδόσεις & Διαμόρφωση

  Μια γυναίκα κάθεται στον καναπέ και κοιτάζει το κινητό της

  Εξοπλισμένο πλήρως για κάθε ανάγκη.

  Διαθέσιμες 4 προδιαμορφωμένες εκδόσεις εξοπλισμού.
  Απλά διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει:

  • ID.3 Life, η βασική έκδοση, ιδανική για όσους αγοράζουν το πρώτο τους ηλεκτρικό όχημα.
  • ID.3 Business, η έκδοση με τον κατάλληλο εξοπλισμό άνεσης και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά.
  • ID.3 Style, ο ιδανικός συνδυασμός στυλ και τεχνολογικών καινοτομιών.
  • ID.3 Tour, με αυξημένη αυτονομία, για όσους θέλουν να διανύουν μεγάλες αποστάσεις και να κάνουν ταξίδι.

  Κατεβάστε τον συγκριτικό πίνακα

  Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

  Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

  Σημείωση από Volkswagen

  2.
  Αυτονομία σύνδεσης WLTP κύκλου οδήγησης μετά από 30 λεπτά φόρτιση με 125 kW DC ισχύ φόρτισης π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
  3.
  Φόρτιση AC 0-100% SOC με 11 kW (Pro Performance & Pro S) σε οικιακό σταθμό φόρτισης, π.χ. στον ID. Charger, για την έκδοση μπαταρίας Pro Performance με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 58 kWh και για την έκδοση μπαταρίας Pro S με καθαρή χωρητικότητα μπαταρίας 77 kWh.
  4.
  Φόρτιση με μεγ. 135 kW DC ισχύ φόρτισης και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περ. 23°C και Start-SOC περ. 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
  5.
  Αφορά στη χρήση επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, τα οποία μισθώνονται έναντι συμφωνημένου μηνιαίου τιμήματος, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, μετά την παρέλευση της οποίας ο μισθωτής επιστρέφει το αυτοκίνητο. Μετά το τέλος της περιόδου μίσθωσης, υπάρχει η δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου σε προσυμφωνημένη τιμή.
  6.
  ID.3 Prime τιμή 46.500€ προκ/λή 31,85%, επιτ. 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75 – ΣΕΠΠΕ 7.04%) για 36 μήνες, δόση 309€/μήνα πλην τελευταίας 28.600€ (περιλ. άτοκα έξοδα διαχ/σης υπέρ τρίτων και προσ/σία δανείου Α). Με 7 χρόνια service, επέκταση εγγύησης & 12 μήνες ασφάλιση.