App-Connect. Έτσι θα μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο.
App-Connect. Έτσι θα μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο.
App-Connect. Έτσι θα μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο.

App-Connect. Έτσι θα μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Έτσι λειτουργεί

Θέλετε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και άνεση τις εφαρμογές του smartphone σας στο όχημα; Χάρη στο App-Connect είναι τόσο εύκολο όσο ποτέ. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα με άνεση απευθείας στο Volkswagen σας. Μεταφέρονται ενσύρματα στην οθόνη του συστήματος Infotainment και μπορείτε να τις χειρίζεστε άνετα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία. Η Volkswagen σας παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση του smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες:: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink®. Η χρήση του Apple CarPlay™ και του Android Auto™ της Google™ είναι πλέον και ιδιαίτερα άνετη για συμβατά με We Connect οχήματα χάρη στην ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης για τα συστήματα πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και για το «Ready 2 Discover». Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. 1

Οι δυνατότητες σύνδεσής σας με το App-Connect

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Με το CarPlay™ της Apple ελέγχετε κατά την οδήγηση επιλεγμένες εφαρμογές από το iPhone σας. Για συμβατά με το We Connect οχήματα πλέον και χωρίς καλώδια.

Περισσότερα για το Apple CarPlay™

Android Auto

Android Auto™

Με το Android Auto™ της Google™ χειρίζεστε κατά την οδήγηση με ασφάλεια κατάλληλες εφαρμογές από το smartphone σας. Για συμβατά με το We Connect οχήματα πλέον και χωρίς καλώδια.

Περισσότερα για το Android Auto

MirrorLink

MirrorLink®

Με το MirrorLink® δεν χρειάζεται να στερείστε πλέον πρακτικές εφαρμογές όταν βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι.

Περισσότερα για το MirrorLink

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Disclaimer by Volkswagen

1.
Μόνο σε συνδυασμό με τα ραδιόφωνα «Composition», «Composition Colour», «Composition Media» και «Ready 2 Discover» ή τα συστήματα πλοήγησης «Discover Media» και «Discover Pro». Στο App-Connect περιέχονται οι τεχνολογίες MirrorLink®, Apple CarPlay™ και Android Auto™. Λάβετε υπό αυτό το πλαίσιο επίσης υπόψη ότι κάποιες εφαρμογές δεν προσφέρονται για κάθε μία από αυτές τις τρεις τεχνολογίες και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να είναι διαφορετική ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/gr/ios/ios-12/, για το Apple CarPlay™, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/el_gr/auto/ για το Android Auto™ και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink®.


3.
Οι δηλωμένες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις μεθόδους μέτρησης που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν ήδη έγκριση τύπου με βάση την εναρμονισμένη μέθοδο ελέγχου για επιβατικά οχήματα και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), πρόκειται για μια ρεαλιστική μέθοδο ελέγχου για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, η μέθοδος WLTP θα αντικαταστήσει σταδιακά τον νέο ευρωπαϊκό κύκλο μέτρησης (NEDC). Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών CO₂ που μετρούνται με τη μέθοδο WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες από τις αντίστοιχες με τη μέθοδο NEDC. Από 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται επομένως να υπάρξουν αντίστοιχες αλλαγές στη φορολόγηση των οχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC θα βρείτε στη διεύθυνση www.volkswagen.de/wltp.
Προς το παρόν είναι ακόμη υποχρεωτικό να δημοσιεύονται οι τιμές NEDC. Εφόσον πρόκειται για καινούργια οχήματα, τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου βάσει WLTP, οι τιμές NEDC συνάγονται από τις τιμές WLTP. Η πρόσθετη αναφορά των τιμών WLTP είναι προαιρετική μέχρι να γίνει υποχρεωτική η χρήση τους. Εφόσον οι τιμές NEDC αναφέρονται σε μορφή διαστήματος τιμών, δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο, μοναδικό όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Χρησιμεύουν μόνο για λόγους σύγκρισης μεταξύ των διάφορων τύπων οχημάτων. Από στοιχεία πρόσθετου εξοπλισμού και αξεσουάρ (παρελκόμενα, διαστάσεις ελαστικών κτλ.) μπορούν να αλλάξουν σημαντικές παράμετροι του οχήματος, όπως π.χ. βάρος, αντίσταση κύλισης και αεροδυναμική, και να επηρεαστεί, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και με το προσωπικό στιλ οδήγησης, η κατανάλωση καυσίμου, η κατανάλωση ρεύματος, οι εκπομπές CO₂ και οι επιδόσεις ενός οχήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO₂ καινούργιων επιβατικών οχημάτων, μπορείτε να ανατρέξετε στον έγγραφο «Οδηγός κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ρεύματος καινούργιων επιβατικών οχημάτων», ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.