Ψηφιακό cockpit του VW ID.5. Εικόνα του τιμονιού και της οθόνης αφής. Στην οθόνη φαίνεται το In-Car Shop
2
1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
3.
Ανάλογα με την έκδοση λογισμικού, η εικόνα μπορεί να διαφέρει από την κατάσταση παράδοσης.

Upgrades – Ενεργοποίηση νέων λειτουργιών

Προσφέρετε στο Volkswagen σας νέες δυνατότητες. Με τα Upgrades από το In-Car Shop ή το We Connect Web ShopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου.

Προσφέρετε στο Volkswagen σας νέες δυνατότητες. Με τα Upgrades από το In-Car Shop ή το We Connect Web ShopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Το Volkswagen σας μπορεί να κάνει περισσότερα

Ως πελάτης We Connect, μπορείτε επίσης να ενεργοποιείτε επιλεγμένες λειτουργίες στο Volkswagen σας ακόμη και μετά την αγορά του οχήματος, εύκολα και ευέλικτα με τη μορφή Upgrade.

Upgrades για μοντέλα ID.

Κατεβάστε πρόσθετες λειτουργίες στο ID. σας. Για παράδειγμα, τι θα λέγατε να εκμεταλλευτείτε το σύστημα πλοήγησης στις επόμενες διακοπές σας ή να αποκτήσετε πρόσθετες λειτουργίες για τον κλιματισμό; Εύκολα με τα κατάλληλα Upgrades5 για μοντέλα ID.

Σημείωση: διατίθεται για μοντέλα ID. με εργοστασιακό ID. Software 3.1 ή πιο πρόσφατη έκδοση.

Upgrades για το Volkswagen σας

Αναβαθμίστε το Volkswagen σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ενεργοποιήστε το κατάλληλο Upgrade6 για το μοντέλο σας, απευθείας από το σύστημα Infotainment.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν