Μπορείτε να επιλέγετε και να εγκαθιστάτε τα Upgrades από το In-Car Shop στην οθόνη του Volkswagen σας με δυνατότητα αναβάθμισης.
1

Upgrades.
Προγραμματίζουμε για το μέλλον

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Εκ των υστέρων Upgrades1. Ό,τι καλύτερο για το μέλλον!

Η υπηρεσία We Connect 2 είναι η εισαγωγή σας στην πιο πρόσφατη γενιά mobile online υπηρεσιών για πολλά μοντέλα Volkswagen. Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του οχήματός σας στο διαδίκτυο εξ’ αρχής, ενώ έχετε στη διάθεσή σας και πολλές υπηρεσίες We Connect. Μετά την πρώτη ενεργοποίηση και τη σύνδεση με το Volkswagen ID, η υπηρεσία We Connect δεν κάνει την καθημερινότητά σας μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο άνετη. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης επιλεγμένων νέων λειτουργιών στο Volkswagen σας, ακόμη και μετά την αγορά του. Προσαρμόζεται δηλαδή και εκ των υστέρων στις ανάγκες σας! Όλα αυτά, εύκολα στο In-Car-Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect WebshopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου. Εδώ, ως βασικός χρήστης We Connect, θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα Upgrades1 για το όχημά σας. Έτσι, μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα και απευθείας online.

--:--

Δεν σταματούν ποτέ οι δυνατότητες για το Volkswagen σας: Upgrades για συμβατά με We Connect οχήματα

Ανεξάρτητα εάν πρόκειται για όχημα T-Roc, Tiguan, Touran ή Polo, εάν σας λείπει μια λειτουργία πλοήγησης στο όχημά σας VW, μπορείτε να την αγοράσετε εκ των υστέρων.

Πλοήγηση: Για να ξέρετε πού πηγαίνετε.

Επιθυμείτε βελτιωμένη πλοήγηση; Ενεργοποιήστε εκ των υστέρων τις λειτουργίες πλοήγησης για το σύστημα Infotainment «Ready 2 Discover» και αναβαθμίστε το όχημά σας με διαισθητικές λειτουργίες πλοήγησης. Με την ενεργοποίηση, έχετε στη διάθεσή σας ένα ενσωματωμένο, διαισθητικό σύστημα πλοήγησης με προβολή χαρτών της Ευρώπης και πρόσβαση σε σημεία ενδιαφέροντος (POI). Οι λειτουργίες αυτές παραμένουν διαθέσιμες μετά την ενεργοποίηση στο όχημα και δεν εξαρτώνται από τη σύνδεση στο διαδίκτυο ή από συμβάσεις We Connect. Εκτός από αυτές τις πρακτικές offline λειτουργίες, σε συνδυασμό με την άδεια We Connect Plus αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετες χρήσιμες online υπηρεσίες. Χάρη στις online πληροφορίες κυκλοφορίας, ως βασικός χρήστης ενημερώνεστε για αλλαγές και κινδύνους στη διαδρομή σας σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, ενώ ο online υπολογισμός διαδρομής φροντίζει για βελτιστοποιημένη και προνοητική καθοδήγηση στον προορισμό. Το υλικό χαρτών ενημερώνεται αυτόματα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χάρη στην online ενημέρωση χαρτών με επιλογή της ρύθμισης «Κοινοποίηση της τοποθεσίας μου» στο σύστημα Infotainment, όταν το όχημα είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.

Ο χειρισμός με φωνητικές εντολές μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ των υστέρων. Στη συνέχεια, μπορείτε να χειρίζεστε το Volkswagen σας με φωνητικές εντολές.

Χειρισμός με φωνητικές εντολές3: «Γεια σου Volkswagen».

Το Volkswagen σάς καταλαβαίνει. Με την εκφώνηση της εντολής «Γεια σου Volkswagen» ενεργοποιείτε έναν φυσικό διάλογο που καθιστά δυνατό τον άνετο χειρισμό επιλεγμένων λειτουργιών, όπως του τηλεφώνου, της αναπαραγωγής μέσων ή της πλοήγησης. Ενεργοποιήστε τον χειρισμό με φωνητικές εντολές για το σύστημα Infotainment «Ready 2 Discover» 4 ή «Discover Media» και χειριστείτε πάμπολλες λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Ανάλογα με το μοντέλο οχήματος και τον εξοπλισμό, μπορείτε να ελέγχετε πολλές λειτουργίες του οχήματος με τη φωνή σας. Έτσι, μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στον δρόμο και να απολαύσετε ακόμη περισσότερο την οδήγηση.

We Upgrade - Γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα δεδομένα του smartphone

App Connect5: Μεταφέρετε τις εφαρμογές σας στο αυτοκίνητο.

Με το App-Connect, επιλεγμένες εφαρμογές και αρχεία μεταδίδονται απευθείας στην οθόνη του συστήματος Infotainment του Volkswagen σας ώστε να τα χειρίζεστε άνετα στο οπτικό σας πεδίο. Έτσι, αποκτάτε εύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή audiobooks. Η Volkswagen παρέχει τρεις διεπαφές για τη σύνδεση smartphone με πολυάριθμες δυνατότητες: Apple CarPlay™, Android Auto™ της Google και MirrorLink®. Επίσης, η χρήση του Apple CarPlay™ και του Android Auto™ της Google είναι δυνατή και ασύρματα με τη μορφή Upgrade για το σύστημα πλοήγησης "Discover Media" και "Ready 2 Discover". Για την αποφυγή της απόσπασης προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές κατά την πορεία. 

Πρόσθετα Upgrades για το Golf σας

Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης αποτελεί ένα σύστημα με δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης στο όχημα VW Golf, το οποίο αναγνωρίζει προπορευόμενα οχήματα και διατηρεί αυτόματα την προκαθορισμένη απόσταση από αυτά.

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης6: Διατηρεί τις αποστάσεις και τα όρια ταχύτητας.

Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης  "Adaptive Cruise Control" διατηρεί σταθερή τη ρυθμισμένη από εσάς ταχύτητα κίνησης έως τα 210 km/h. Όταν το Golf σας προσεγγίζει ένα προπορευόμενο όχημα, το σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα κίνησης στα πλαίσια των ορίων του συστήματος και διατηρεί τη ρυθμισμένη από εσάς απόσταση από αυτό.

Μπορείτε να τοποθετείτε εκ των υστέρων το σύστημα υποβοήθησης "Δυναμική ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων" για το όχημα Golf 8 με τη μορφή Upgrade.

«Light Assist»: Αποφεύγει να θαμπώνει, σχεδόν σε κάθε περίπτωση.

Με τη δυναμική ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων «Light Assist», αλλάζει πλήρως ο φωτισμός του οχήματος Golf. Με μια κάμερα τοποθετημένη πίσω από το μπροστινό παρμπρίζ, η δυναμική ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων αναγνωρίζει προπορευόμενα οχήματα και οχήματα που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας εντός των ορίων του συστήματος και αλλάζει αυτόματα μεταξύ των φώτων διασταύρωσης και της μεγάλης σκάλας φώτων. Πολύ βολικό, σωστά

Στα οχήματα Golf 8 μπορείτε να εγκαθιστάτε την αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας με χρέωση και εκ των υστέρων.

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας: Σας δείχνει ό,τι είναι σημαντικό.

Η αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας μπορεί, εντός των ορίων του συστήματος, να αναγνωρίζει μέσω κάμερας τα όρια ταχύτητας κίνησης, τις ζώνες απαγόρευσης προσπέρασης καθώς και τις πινακίδες κινδύνου και να τα εμφανίζει στην οθόνη πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, έχετε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης της κυκλοφορίας.

Μέσω Upgrade έχετε τη δυνατότητα διεύρυνσης της επιλογής χρωμάτων του φωτισμού Ambiente στο όχημα VW Golf 8.

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος): Δημιουργεί ατμόσφαιρα.

Ενισχύστε την προσωπικότητα του Golf σας. Με τη διεύρυνση του βασικού φωτισμού Ambiente μπορείτε να φωτίζετε τον εσωτερικό χώρο ανάλογα με τη διάθεσή σας χάρη στην εξατομικευμένη επιλογή χρωμάτων. Με τον φωτισμό Ambiente (πολύχρωμο) έχετε στη διάθεσή σας ένα διευρυμένο πακέτο χρωμάτων με τη μορφή Upgrade και, συνεπώς, μεγαλύτερη επιλογή χρωμάτων για διαμόρφωση του φωτισμού. Είτε επιθυμείτε πιο ψυχρή είτε πιο θερμή ατμόσφαιρα, στη φωτισμένη μητρόπολη ή κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σκοτεινούς επαρχιακούς δρόμους: σε κάθε διαδρομή μπορείτε να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσάς και τους συνεπιβάτες σας.

Λήψη εσωτερικού χώρου ενός οχήματος Golf τη νύχτα. Αναγνωρισιμότητα: ο εκ των υστέρων αποκτημένος με τη μορφή Upgrade φωτισμός Ambiente (εφέ)

Φωτισμός Ambiente (εφέ): Σας "διαφωτίζει".

Με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό Ambiente (εφέ) διευρύνετε τον βασικό ατμοσφαιρικό φωτισμό με διαισθητική οπτικοποίηση διάφορων λειτουργιών. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, περιλαμβάνονται λειτουργίες προειδοποίησης και ενημέρω­σης, όπως π.χ. η ένδειξη επιτάχυνσης ή η προειδοποίηση θυρών.

Ανακαλύψτε τι άλλο μπορεί να κάνει το Volkswagen σας

Διαθέτετε ένα Golf ή άλλο συμβατό όχημα και μια ενεργή σύμβαση We Connect; Εάν ναι, ως βασικός χρήστης We Connect, δοκιμάστε τώρα επιλεγμένες λειτουργίες για έναν μήνα δωρεάν.

Επισκόπηση των λειτουργιών Upgrades για το Volkswagen σας

Εμφανίζεται μια (μη δεσμευτική) πρώτη εικόνα των επιλεγμένων Upgrades που μπορούν να ενεργοποιηθούν εκ των υστέρων στο όχημά σας. Γενικά, το όχημα πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες τεχνικές λειτουργίες και τον εξοπλισμό για το εκάστοτε Upgrade. Για να μάθετε ποια είναι διαθέσιμα για το Volkswagen σας, επισκεφτείτε το In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή το We Connect WebshopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου. Εδώ, ως βασικός χρήστης μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε τις διαθέσιμες λειτουργίες συγκεκριμένα για το όχημά σας.

Golf 8 και παραλλαγές μοντέλου

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα*

Πλοήγηση

Φωνητικός χειρισμός

App-Connect

Ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων

-

Φωτισμός Αmbiente (πολύχρωμος)

-

Φωτισμός Αmbiente (εφέ)

-

Σύστημα αυτόματης ρύθμισης απόστασης

-

Αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας

-

Golf 8 και παραλλαγές μοντέλου

Περαιτέρω συμβατά με «We Connect» οχήματα*

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T‑Roc, T‑Roc Cabriolet, T‑Cross, Taigo, Polo

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για την απόκτηση Upgrades απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, ενεργή σύμβαση We Connect και η επαλήθευσή σας ως βασικός χρήστης, δηλαδή η σύνδεση του λογαριασμού χρήστη σας με το συγκεκριμένο όχημα. Πέραν τούτου, το όχημά σας πρέπει να διαθέτει τις απαιτούμενες για το εκάστοτε Upgrade τεχνικές λειτουργίες και τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Αυτό εξαρτάται από το έτος του μοντέλου και την ημερομηνία παραγωγής. Οι βασικοί χρήστες μπορούν να βλέπουν και να αγοράζουν τα διαθέσιμα για το εκάστοτε όχημα Upgrades στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect Webshop στη διεύθυνση shop.volkswagen-we.com. Τα προϊόντα με χρέωση μπορούν να αποκτηθούν τόσο από το In-Car Shop όσο και από το We Connect Webshop με τους τρέχοντες εμφανιζόμενους και διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Επίσης, μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τα Upgrades και τη διαθεσιμότητά τους από έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Οι αποκτημένες και ενεργοποιημένες λειτουργίες συνδέονται με το όχημα, μπορούν να χρησιμοποιούνται από όλους τους οδηγούς και δεν είναι δυνατή η μεταφορά τους σε άλλα οχήματα.
2.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen We Connect" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Για την υπηρεσία We Connect Plus, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen We Connect" και να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της συμφωνημένης δωρεάν περιόδου ισχύος. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου από την Volkswagen AG, με εξαίρεση τις υπηρεσίες "Streaming & Internet", καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App. Για τη χρήση των υπηρεσιών "Streaming & Internet", επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας "Cubic Telecom" στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες, θα βρείτε στη διεύθυνση vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής "Volkswagen We Connect" απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται, επίσης, από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen-we.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

3.
Προς το παρόν, ο (online) φωνητικός έλεγχος είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά (ΗΒ και ΗΠΑ), Γαλλικά, Ισπανικά, Τσεχικά και Ιταλικά. 
4.
Ο χειρισμός των λειτουργιών πλοήγησης με φωνητικές εντολές στο «Ready 2 Discover» είναι δυνατός μόνο μετά την ενεργοποίηση του Upgrade: "Πλοήγηση".
5.
Το App-Connect περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink. Για την αποφυγή της απόσπασης της προσοχής, μπορείτε να ανοίγετε κατά την πορεία μόνο πιστοποιημένες εφαρμογές. Λάβετε επίσης υπόψη, ότι ορισμένες εφαρμογές δεν προσφέρονται και για τις τρεις τεχνολογίες, ότι οι λειτουργίες υπόκεινται σε αλλαγές στο περιεχόμενο από τον πάροχο κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης ή ενδέχεται να διακοπούν από τον πάροχο και ότι η διαθεσιμότητα αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Πληροφορίες για τη συμβατότητα smartphone θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.apple.com/ios/carplay/ για το Apple CarPlay, στη διεύθυνση https://www.android.com/intl/de_de/auto/ για το Android Auto και στη διεύθυνση https://mirrorlink.com/ για το MirrorLink. Το Apple CarPlay αποτελεί εμπορικό σήμα της Apple Inc. Το Android Auto αποτελεί εμπορικό σήμα της Google LLC. Το MirrorLink αποτελεί σήμα κατατεθέν της Car Connectivity Consortium LCC.
6.
Το ACC λειτουργεί σε εύρος ταχύτητας κίνησης μεταξύ 30 km/h (20 mph) και 210 km/h (130 mph). Ανάλογα με την αγορά, το εύρος ταχύτητας κίνησης μπορεί να διαφέρει. Μπορείτε να επέμβετε στη ρύθμιση του ACC ανά πάσα στιγμή. Όταν φρενάρετε το όχημα, ακυρώνεται η λειτουργία. Εάν επιταχύνετε, η λειτουργία διακόπτεται για το χρονικό διάστημα της επιτάχυνσης και, στη συνέχεια, ενεργοποιείται ξανά. Σε περίπτωση που έχετε συνδέσει ένα ρυμουλκούμενο, το ACC λειτουργεί πιο παθητικά. Εάν δεν επαρκεί η αυτόματη επιβράδυνση από το ACC, εμφανίζεται ένα μήνυμα στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων στο οποίο το ACC σάς ζητά να φρενάρετε πρόσθετα. Επίσης, ανάβει η κόκκινη προειδοποιητική λυχνία και ακούγεται ένας προειδοποιητικός ήχος. Η έξυπνη τεχνολογία του ACC δεν μπορεί να υπερβεί τα φυσικά όρια και λειτουργεί αποκλειστικά εντός των ορίων συστήματος. Τα αυξημένα επίπεδα άνεσης δεν επιτρέπεται ποτέ να σας κάνουν να προβείτε σε επικίνδυνες κινήσεις.