Ανακαλύψτε το We Connect
1

Παραμείνετε σε σύνδεση. Με τις υπηρεσίες του We Connect.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Ανακαλύψτε το We Connect

Έτοιμοι για την επόμενη γενιά των κινητών online υπηρεσιών: Όλα τα νέα Volkswagen είναι συμβατά με την υπηρεσία We Connect. Χάρη στην ενσωματωμένη κάρτα eSIM, το Volkswagen σας μπορεί να συνδέεται στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα, με την εφαρμογή «We Connect» μπορείτε να συνδέετε το smartphone σας με το Volkswagen σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες και την κατάσταση του αυτοκινήτου. Ανακαλύψτε τις προσφορές συνδεσιμότητας της υπηρεσίας We Connect.1

Φτάστε πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας

Ενημερωθείτε σε σχεδόν πραγματικό χρόνο για την κατάσταση της κυκλοφορίας και επιλέξτε την καλύτερη δυνατή διαδρομή. Με το έξυπνο βοηθό μας φτάνετε πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

Έτσι ενεργοποιείτε και χρησιμοποιείτε το We Connect

Εδώ θα μάθετε πως να ενεργοποιήσετε τις κινητές online υπηρεσίες σας μέσω της εφαρμογής We Connect.

Λήψη εφαρμογής We Connect
3,2
2.
Κατανάλωση καυσίμου, l/100 km: μεικτός κύκλος 1,4 - 1,3. Κατανάλωση ρεύματος: kWh/100 km: μεικτός κύκλος 12,6 - 12,2. Εκπομπές CO₂ μεικτού κύκλου, g/km: 32 - 30. Ενεργειακή κλάση: A+

Λήψη εφαρμογής We Connect

Ζήστε όλα τα πλεονεκτήματα του We Connect και του Car-Net σε μία εφαρμογή. Κατεβάστε απλά την εφαρμογή We Connect για το λειτουργικό σύστημα του smartphone σας και συνδεθείτε με το Volkswagen σας.

We Connect Start 

We Connect Start - Πλήρως ηλεκτρική κίνηση, πλήρη δικτύωση
4,3
4.
Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km: 15,4-13,1 (μεικτός κύκλος), εκπομπές CO₂ σε g/km: 0. Ενεργειακή κλάση: A+

Πλήρως ηλεκτρική κίνηση, πλήρη δικτύωση 

Εύρεση σταθμών φόρτισης, χρήση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο ή προθέρμανση του εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου από το τραπέζι του πρωινού: Το We Connect Start5 σας συνδέει με το μοντέλο ID. και έναν κόσμο πληροφοριών. Στο σπίτι, στον δρόμο, πανευρωπαϊκά.

In-Car Shop και εφαρμογές In-Car App - Τρόπος λειτουργίας

Ως πελάτης We Connect, μπορείτε να προβαίνετε στην απόκτηση και λήψη πρακτικών λειτουργιών και υπηρεσιών απευθείας από το In-Car Shop του συστήματος Infotainment. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως γίνεται στο smartphone σας. Ακόμη και την άδεια χρήσης We Connect Plus του οχήματός σας μπορείτε να την επεκτείνετε εύκολα από το In-Car Shop ή στο We Connect WebshopOpens an external link, ώστε να επωφεληθείτε για ακόμη ένα ή δύο έτη από ολόκληρο το εύρος των κινητών online υπηρεσιών της υπηρεσίας We Connect. Επεκτείνετέ την, με αυτόν τον τρόπο, άνετα online ή λάβετε συμβουλές επί τόπου σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen, από τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε και κουπόνια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά διαθέσιμων ψηφιακών προϊόντων στο κατάστημά μας.