Είτε είναι Passat GTE, e-Golf ή μοντέλο ID.: Με τις λύσεις φόρτισης που προσφέρουμε, μπορείτε να φορτίσετε το υβριδικό ή το ηλεκτρικό όχημά σας στο σπίτι και στον δρόμο.

ID. Charger

Ο ID. Charger σας περιμένει

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν ID. Charger, όπως γρήγορη και εύκολη φόρτιση. Αυτό το wallbox μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα με σύνδεση τύπου Mode 2. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet για να επικοινωνήσετε με τον ID. Charger, να μετρήσετε την κατανάλωση ρεύματος και να εκχωρήσετε δικαιώματα πρόσβασης. Η φόρτιση του υβριδικού ή ηλεκτρικού οχήματος σας θα γίνεται πραγματικά έξυπνα.

1.
Απαιτείται η εγκατά­σταση της εφαρμογής We Connect ID. από την Volkswagen AG στο smartphone σας.
Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης από τον ID. Charger στο ηλεκτρικό του αυτοκίνητο VW

Τα καλώδια φόρτισής μας για κάθε περίσταση

Με τα καλώδια φόρτισής μας μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα στο σπίτι, μέσω του wallbox ή της οικιακής πρίζας. Καθ' οδόν, απλά φορτίστε σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας τώρα με το καλώδιο φόρτισης Mode 2 για τη φόρτιση μέσω οικιακής πρίζας ή με το καλώδιο φόρτισης Mode 3.

A man in a yellow cap charges his ID.4 with a charging cable from VW Accessories

Συχνές ερωτήσεις

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τον ID. Charger, εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα και την εγκατά­σταση του ID.Charger εδώ.

FAQs: Τα πάντα σχετικά με τη φόρτιση