Ένα ζευγάρι κάθεται άνετα στο σαλόνι, στο παρασκήνιο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο φορτίζεται στο wallbox

Λυσεις φόρτισης

Είτε είναι Passat GTE, e-Golf ή μοντέλο ID.: Με τις λύσεις φόρτισης που προσφέρουμε, μπορείτε να φορτίσετε το υβριδικό ή το ηλεκτρικό όχημά σας στο σπίτι και στον δρόμο.

ID. Charger

Ο ID. Charger σας περιμένει

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε έναν ID. Charger, όπως γρήγορη και εύκολη φόρτιση. Αυτό το wallbox μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα με σύνδεση τύπου Mode 2. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone ή tablet για να επικοινωνήσετε με τον ID. Charger, να μετρήσετε την κατανάλωση ρεύματος και να εκχωρήσετε δικαιώματα πρόσβασης. Η φόρτιση του υβριδικού ή ηλεκτρικού οχήματος σας θα γίνεται πραγματικά έξυπνα.

1.
Απαιτείται η εγκατά­σταση της εφαρμογής Volkswagen από την Volkswagen AG στο smartphone σας.
Ένας άνδρας συνδέει το καλώδιο φόρτισης από τον ID. Charger στο ηλεκτρικό του αυτοκίνητο VW

Τα καλώδια φόρτισής μας για κάθε περίσταση

Με τα καλώδια φόρτισής μας μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας όχημα στο σπίτι, μέσω του wallbox ή της οικιακής πρίζας. Καθ' οδόν, απλά φορτίστε σε έναν δημόσιο σταθμό φόρτισης. Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας τώρα με το καλώδιο φόρτισης Mode 2 για τη φόρτιση μέσω οικιακής πρίζας ή με το καλώδιο φόρτισης Mode 3.

A man in a yellow cap charges his ID.4 with a charging cable from VW Accessories

Συχνές ερωτήσεις

Εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τον ID. Charger, εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.
Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα και την εγκατά­σταση του ID.Charger εδώ.

FAQs: Τα πάντα σχετικά με τη φόρτιση

Service για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Δεν φροντίζουμε μόνο για τη φόρτιση, αλλά και για όλα τα άλλα. Ανακαλύψτε τις ολοκληρωμένες επισκευές και υπηρεσίες μας που είναι ειδικά σχεδιασμένες για το υβριδικό ή το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο.

Τα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα μας

Αναζητάτε το σωστό ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα; Τότε, ρίξτε μια ματιά στη σειρά των μοντέλων μας και δημιουργήστε το Volkswagen που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Εφαρμογή We Connect ID. 

Εάν οδηγείτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την οικογένεια ID., σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας We Connect ID.. Αυτή σας επιτρέπει, για παράδειγμα, να ελέγχετε online την υπολειπόμενη αυτονομία, να ξεκινάτε ή να διακόπτετε τη διαδικασία φόρτισης και να έχετε πρόσβαση σε πολλές άλλες υπηρεσίες στο ID σας.

Γνήσια αξεσουάρ ειδικά για το δικό σας μοντέλο

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα γνησίων αξεσουάρ, ειδικά για κάθε μοντέλο Volkswagen, όπως το ID.3, το Golf ή το Tiguan Allspace. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης είτε πρόκειται για λυσεις μεταφοράς, αξεσουάρ για το εσωτερικό, το εξωτερικό, λύσεις φόρτισης ή αξεσουάρ για τροχούς και ελαστικά και βάλτε τη δική σας ξεχωριστή πινελιά στο αυτοκίνητό σας.