Το ID. Crozz
Έτοιμο ανά πάσα στιγμή.

Το ID. Crozz
Έτοιμο ανά πάσα στιγμή.

Αν μπορούσατε να επαναεφεύρετε την κινητικότητα, αυτή τη μορφή θα είχε! Έχουμε ένα όραμα που ηλεκτρίζει την καθημερινότητά σας. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κάνει τη ζωή σας καλύτερη. Τόσο έξυπνο ώστε να καταλαβαίνει κάθε σας λέξη. Και τόσο δικτυωμένο, ώστε να είναι πάντα κοντά σας, όσο κανείς πριν, μέσω τεχνολογίας που σας υποστηρίζει. Δίνοντάς σας ελευθερία και έμπνευση για νέες ανακαλύψεις.

Η ιδέα μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλους. Και επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και χρειάζεται κάτι διαφορετικό, δημιουργήσαμε για τον καθένα το κατάλληλο αυτοκίνητο. Τόσο προσωπικό που να σας ταιριάζει απόλυτα στην καθημερινότητα σας. Όπως για παράδειγμα, το Concept car ID. Crozz. Ως δυναμικό Crossover συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV με την κομψότητα ενός Coupé. Είναι εξαιρετικά πρακτικό, και κινείται άνετα, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο, ανοίγοντάς σας έναν κόσμο γεμάτο ευκαιρίες. Χωρίς κόπο και απολύτως ηλεκτρικά.

--:--

Με το ID. Crozz έχετε την ελευθερία να κάνετε όλα όσα είναι σημαντικά για σας, ανεξάρτητα από το ποιον δρόμο θα ακολουθήσετε. Γι αυτό η αυτονομία του είναι τόσο μεγάλη, ώστε σχεδόν κάθε προορισμός να είναι εφικτός. Αφήστε λοιπόν την πόλη και την καθημερινότητα πίσω σας, και κάντε ένα ταξίδι για νέες ανακαλύψεις. Έχουμε διαμορφώσει το ευρύχωρο εσωτερικό του έτσι, ώστε να έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι. Με εργονομία και άφθονους χώρους, ώστε να χωράει ακόμη και ένα Crossbike ή όλες τις αποσκευές για τις διακοπές σας. Χάρη στην υπερσύγχρονη τεχνολογία εξασφαλίζει φρέσκο, καθαρό αέρα, εσωτερικά και εξωτερικά. Με έναν κινητήρα χωρίς εκπομπές καυσαερίων, κινείται τόσο αθόρυβα ώστε από το μονοπάτι του δάσους μέχρι τα ορεινά περάσματα να νιώθετε τη φύση με όλες τις αισθήσεις σας. Τέλος χάρη στη δυναμική του τετρακίνηση, ανακαλύπτετε μέρη στα οποία δεν είχατε πάει ποτέ. Το ID. Crozz είναι πάντα έτοιμο για περιπέτεια, όπως εσείς!

the rear end of the ID. Crozz at the lake

Το Concept car ID. Crozz της Volkswagen αντιπροσωπεύει την ηλεκτροκίνηση του μέλλοντος. Περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες που σας βοηθούν να κινείστε δυναμικά και αθόρυβα σε δρόμους με πολλές στροφές. Σύντομα στο μέλλον θα οδηγείτε εφόσον το επιθυμείτε με αυτόματο πιλότο και τότε θα μπορείτε απλά να απολαμβάνετε τη θέα. Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε σε αυτό το ψηφιακά δικτυωμένο αυτοκίνητο. Υποδεχθείτε λοιπόν την ελευθερία σας!

Θαύμα ευρυχωρίας. Περισσότερος χώρος για ιδέες.

Το ID. Crozz δημιουργήθηκε για να σας δώσει περισσότερη ελευθερία, και πάνω απ' όλα, ελεύθερο χώρο. Γι' αυτό, φροντίσαμε να παραλείψουμε τα περιττά. Όπως για παράδειγμα την κεντρική κολόνα (κολόνα Β), ώστε τα πίσω καθίσματα και η κεντρική κονσόλα να μπορούν να ρυθμιστούν πιο εύκολα. Έτσι, έχετε περισσότερο χώρο, για όσα είναι σημαντικά για σας.

ID. Crozz with open doors, offering a view into the interior

Τετρακίνηση. Η ελευθερία να πηγαίνετε όπου θέλετε.

Το ID. Crozz σας οδηγεί στο μέλλον. Και με την ηλεκτρική τετρακίνηση σας πηγαίνει σχεδόν παντού. Χάρη στις νέες τεχνολογίες, είναι ήδη δυνατή η αυτονομία έως 500 χιλιόμετρα με μια φόρτιση μπαταρίας. Αφήστε λοιπόν την καθημερινότητα πίσω σας και απλά αποδράστε! Μόνοι ή με αυτούς που είναι σημαντικοί για σας. Με το αγαπημένο σας σπορ αυτοκίνητο και χωρίς εκπομπές καυσαερίων.  

Side view of the ID. Crozz while driving along the lake

Αυτόνομη οδήγηση. Περισσότερος χρόνος για σας.

Οδηγήστε ή αφεθείτε να σας οδηγήσουν. Στο ID. Crozz έχετε την επιλογή. Ένα άγγιγμα στο τιμόνι αρκεί και το ID. Pilot αναλαμβάνει τον έλεγχο. Ή του το λετε απλά με τον φωνητικό έλεγχο. Παρεμπιπτόντως, στην αυτόνομη λειτουργία μαζεύει εσωτερικά το τιμόνι. Έτσι έχεις περισσότερο χρόνο για τα πραγματικά σημαντικά. Το τοπίο για παράδειγμα. Ή ένα καλό βιβλίο. Αυτό είναι βέβαια ακόμη κάτι μελλοντικό, αλλά ακούγεται υπέροχο για όλους.

interior of the ID. Crozz during autonomous driving mode

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

The new all‑electric ID.3.
Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.

Η πηγή ενημέρωσής σας για την ηλεκτροκίνηση.

I.D. VIZZION. Η ναυαρχίδα του στόλου του μέλλοντος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: