Ένας άντρας με μπουφάν στέκεται σε ένα χιονισμένο τοπίο και κοιτάζει την οθόνη του smartphone του.
1

VW Connect ή We Connect για μοντέλα ID.

Αξιοποιήστε τις online υπηρεσίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη διαδρομή σας. Θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς στη διαδικασία ενεργοποίησης. 

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Η πύλη σας για ένα δικτυωμένο όχημα ID. 

Λάβετε υπόψη, ότι για την πλήρη χρήση των λειτουργιών απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύναψη ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG σχετικά με τη χρήση των κινητών online υπηρεσιών.

--:--

Έτσι ενεργοποιείτε και χρησιμοποιείτε το VW Connect ή το We Connect για το ID. σας.

Στις οδηγίες που ακολουθούν, περιγράφεται λεπτομερώς η διαδικασία ενεργοποίησης, ώστε να συνδεθείτε με το ID. σας. 

Ένα άτομο κάθεται δίπλα σε ένα όχημα Volkswagen και χειρίζεται την εφαρμογή Volkswagen στο κινητό τηλέφωνο
2,3,4,5
2.
Οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματικότητα
3.
ID.3: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 14,9. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Αυτονομία: μεικτός κύκλος 435-575 km. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Λήψη εφαρμογής Volkswagen 

Απολαύστε τη σύνδεση με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με επιλεγμένες λειτουργίες ελέγχου από απόσταση, σχετικές πληροφορίες οχήματος και την υπηρεσία φόρτισης We Charge στο smartphone σας.

Από το We Connect Start στο We Connect και το We Connect Plus

Σε περίπτωση που στο μοντέλο ID. σας έχει εγκατα­σταθεί το λογισμικό 3.0 μέσω ενημέρω­σης over-the-air, ξεκινάτε με το We Connect Start. Για να επωφεληθείτε από τα πολλά πλεονεκτήματα του We Connect και του We Connect Plus, συνδεθείτε ως βασικός χρήστης στο σύστημα Infotainment και ενεργοποιήστε τα αντίστοιχα πακέτα στο In-Car-Shop. 

Το κόκπιτ ενός VW ID.5. Ένας άντρας κάθεται στο κάθισμα συνοδηγού και χειρίζεται το σύστημα Infotainment
6
6.
ID.5 Pro: Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 15,8. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Έχετε ερωτήσεις; Εδώ θα βρείτε γρήγορα απαντήσεις ή προσωπικές συμβουλές για τις ψηφιακές υπηρεσίες μας.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect και VW Connect Plus ή We Connect και We Connect Plus για την οικογένεια ID., απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στην υπηρεσία VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus . Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus με την Volkswagen AG. Μετά την παράδοση του οχήματος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες, για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store), ώστε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του VW Connect Plus / We Connect Plus για την πλήρη αρχική διάρκεια δωρεάν ισχύος. Σε περίπτωση καθυστερημένης εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της αρχικής διάρκειας ισχύος. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος, ανατρέξτε στη διεύθυνση myvolkswagen.net στα πλαίσια της ενεργοποίησης ή μετά από την ενεργοποίηση. Μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας ισχύος του VW Connect Plus / We Connect Plus, μπορεί να επεκταθεί με χρέωση.    Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του VW Connect / VW Connect Plus ή We Connect / We Connect Plus είναι δυνατός από την εφαρμογή "Volkswagen". Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).   Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα VW Connect και VW Connect Plus ή We Connect και We Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τις επίκαιρους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID.  
4.
Τιμές σύμφωνα με την παγκόσμια εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής για επιβατικά οχήματα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Το εύρος αυτονομίας ενός μοντέλου εξαρτάται, εκτός των άλλων, από τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα κίνησης, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης / βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών / το φορτίο, την τοπογραφία και το επίπεδο υγείας της μπαταρίας υψηλής τάσης.
5.
Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τις νομικά προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Την 1η Ιανουαρίου 2022, η διαδικασία NEDC αντικαταστάθηκε πλήρως από τη διαδικασία WLTP. Συνεπώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές NEDC για οχήματα με νέα έγκριση τύπου μετά την ημερομηνία αυτή.Οι πληροφορίες δεν αφορούν σε συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ (προσαρτώμενα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών κ.λπ.) ενδέχεται να τροποποιήσουν σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως π.χ. το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική, και, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως και τη συμπεριφορά οδήγησης, να επηρεάσουν αρνητικά την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές απόδοσης ενός οχήματος.Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που έχουν μετρηθεί με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο υψηλές από τις μετρήσεις του κύκλου NEDC. Έτσι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται να υπάρχουν σχετικές τροποποιήσεις στη φορολόγηση οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.volkswagen.gr/el/wltp.html. .Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων, ανατρέξτε στο "Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καινούργιων επιβατικών οχημάτων", το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dat.de/co2.