Ένας άντρας με μπουφάν στέκεται σε ένα χιονισμένο τοπίο και κοιτάζει την οθόνη του smartphone του.
1

Ενεργοποίηση We Connect για μοντέλα ID.

Ενεργοποίηση We Connect για μοντέλα ID.

Αξιοποιήστε τις online υπηρεσίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη διαδρομή σας. Θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς στη διαδικασία ενεργοποίησης. 

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Η πύλη σας για ένα δικτυωμένο όχημα ID. 

Λάβετε υπόψη, ότι για την πλήρη χρήση των λειτουργιών απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύναψη ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG σχετικά με τη χρήση των κινητών online υπηρεσιών.

Πώς να ενεργοποιήσετε και χρησιμοποιήσετε το We Connect για μοντέλα ID. 

Ακολουθήστε τις οδηγίες ενεργοποίησης, για να συνδεθείτε με το ID. σας.  

Προβολή οδηγιών ενεργοποίησης

Εφαρμογή We Connect ID.
2,3,4,5
2.
Οι εικόνες ενδέχεται να διαφέρουν από την πραγματικότητα
3.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 16,3-15,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Αυτονομία: μεικτός κύκλος 402-560 km. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Λήψη εφαρμογής We Connect ID.

Απολαύστε τη σύνδεση με το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με επιλεγμένες λειτουργίες ελέγχου από απόσταση, σχετικές πληροφορίες οχήματος και την υπηρεσία φόρτισης We Charge στο smartphone σας.

Από το We Connect Start στο We Connect και το We Connect Plus

Σε περίπτωση που στο μοντέλο ID. σας έχει εγκατα­σταθεί το λογισμικό 3.0 μέσω ενημέρω­σης over-the-air, ξεκινάτε με το We Connect Start. Για να επωφεληθείτε από τα πολλά πλεονεκτήματα του We Connect και του We Connect Plus, συνδεθείτε ως βασικός χρήστης στο σύστημα Infotainment και ενεργοποιήστε τα αντίστοιχα πακέτα στο In-Car-Shop. 

Το κόκπιτ ενός VW ID.5. Ένας άντρας κάθεται στο κάθισμα συνοδηγού και χειρίζεται το σύστημα Infotainment
6
6.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει