Πλευρική όψη ενός VW ID.4 μπλε χρώματος. Δυο άτομα συνομιλούν ενώ μπροστά τους διακρίνεται το πίσω μέρος ενός VW ID.3
3,4

Ασφάλεια στο πλευρό σας

1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 19,3-16,4. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
2.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 16,3-15,2. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για τα οχήματα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Ασφάλεια στο πλευρό σας

Πάθατε λάστιχο καθ' οδόν; Με την ενεργοποίηση της Κλήσης για βλάβη5 στο ID. σας, θα σας παρασχεθεί άμεσα βοήθεια. Ακόμη και αν το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας εμπλακεί σε ατύχημα, είστε πλήρως καλυμμένοι. Αυτός είναι ο ορισμός της ασφάλειας.6

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης στο ID. σας 

Εάν το ID. σας εμπλακεί σε ένα σοβαρό ατύχημα, καλείται αυτόματα βοήθεια μέσω του υποχρεωτικού στην Ευρωπαϊκή Ένωση συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης eCall, ενώ όλα τα σημαντικά δεδομένα προωθούνται στο πλησιέστερο κέντρο διάσωσης. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο SOS στο όχημά σας και να ενεργοποιήσετε χειροκίνητα μια κλήση έκτακτης ανάγκης. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας εξυπηρετήσουν προσωπικά από ένα κέντρο κλήσεων έκτακτης ανάγκης5. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ακόμη και εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει το We Connect. Με αυτόν τον τρόπο, είστε σε καλά χέρια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Άποψη από χαμηλά προς το κόκπιτ ενός VW ID.4 με γυάλινη πανοραμική οροφή. Ένας άντρας στο κάθισμα του οδηγού χρησιμοποιεί τα κουμπιά ελέγχου στην κονσόλα της οροφής
Μέσα από το παράθυρο ενός VW ID.3 φαίνεται μια γυναίκα που χειρίζεται ένα smartphone

Κλήση για βλάβη6 στο ID. σας 

Σε περίπτωση βλάβης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή την κλήση για βλάβη5 στο ID. σας. Κάτι τέτοιο είναι δυνατό σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, θα συνδεθείτε αυτόματα με ένα κέντρο κλήσεωνέκτακτης ανάγκης, από το οποίο θα σας παρέχουν βοήθεια με συγκεκριμένες προτάσεις χειρισμού ή θα σας αποσταλεί ένα όχημα οδικής βοήθειας Volkswagen. Εάν έχετε συνάψει σύμβαση We Connect, θα προωθηθούν αυτόματα τα δεδομένα του οχήματός σας.

«Travel Assist» με swarm data στο ID. σας 

Το προαιρετικό «Travel Assist» με swarm data7 μπορεί να δατηρεί διαρκώς το ID. σας στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας ή κατά μήκος της προτιμώμενης πορείας, ενώ διατηρεί αυτόματα τη ρυθμισμένη μέγιστη ταχύτητα κίνησης και την απόσταση από προπορευόμενα οχήματα8. Επίσης, το «Travel Assist» ελέγχει την κατάσταση της κυκλοφορίας γύρω από το όχημά σας, ώστε να μπορεί να σας υποστηρίζει κατά τηναλλαγή λωρίδων κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο, εφόσον το επιθυμείτε. Σε συνδυασμό με το We Connect και την αντίστοιχη πρόσθετη σύμβαση για swarm data, η χρήση καθίσταται δυνατή και σε επαρχιακούς δρόμους με μία λωρίδα κυκλοφορίας.9

Σχηματική απεικόνιση του συστήματος υποβοήθησης οδήγησης «Travel Assist» ενός VW ID.5
10,4
10.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει