Επιθεώρηση οχήματος VW στο συνεργείο - Έλεγχος Volkswagen

Ασφάλεια στον δρόμο: Σωστή συντήρηση και επισκευή για το αγαπημένο σας Volkswagen.

Ασφάλεια στον δρόμο: Σωστή συντήρηση και επισκευή για το αγαπημένο σας Volkswagen.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου σας, τα διαστήματα επιθεώρησης καθώς και εργασίες που απαιτούνται για ένα ασφαλές, καλά συντηρημένο αυτοκίνητο.

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.

Διαστήματα επιθεώρησης

Πότε είναι η ώρα για service;

Ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και τις συνθήκες λειτουργίας, η επιθεώρησή του ακολουθεί είτε τα σταθερά διαστήματα service είτε με τα Longlife διαστήματα, ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα συντήρησης θα επιλέξετε. Είτε έχετε ένα up!, Polo, Golf, Passat, Tiguan ή άλλο Volkswagen – όλα τα σημεία που σχετίζονται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας θα ελεγχθούν και θα εκτελεστεί το Service από τους επαγγελματίες του συνεργείου. Παράλληλα, με την χρήση του διαγνωστικού εξοπλισμού θα εντοπιστούν τυχόν βλάβες στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. Ρωτήστε τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service για τα διαστήματα service και το τι περιλαμβάνουν.

A woman and a VW service employee talking about the inspection of her car

Πότε είναι ώρα για το επόμενο Service;

Η επιθεώρηση περιλαμβάνει όλες τις εργασίες συντήρησης που είναι απαραίτητες για να διατηρείται το αυτοκίνητό σας ασφαλές, τόσο ως προς τη λειτουργική ασφάλεια όσο και την κυκλοφοριακή ασφάλεια. Ανακαλύψτε τι ακριβώς εξετάζεται κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, από τα ηλεκτρονικά συστήματα, τον κινητήρα, το σύστημα διεύθυνσης, μέχρι τον μηχανισμό ανάρτησης και το αμάξωμα του αυτοκινήτου. 

Υπάρχουν 2 βασικές κατηγορίες ελέγχων.Η μία αφορά service με αλλαγή λαδιών και η άλλη service επιθεώρησης χωρίς αλλαγή λαδιών.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Αυτά τα διαστήματα υπάρχουν για τη διατήρηση της λειτουργικής ασφάλειας και της αξίας του Volkswagen σας.

Παραλαβή οχήματος σε ανυψωτικό

Εξοικονομήστε χρόνο και περιττά έξοδα

Αφιερώστε λίγο χρόνο κατά την επίσκεψη στο συνεργείο για το προγραμματισμένο service, ώστε μαζί με τον σύμβουλο service στο χώρο παραλαβής με ανυψωτικό να αξιολογήσετε τις ανάγκες του αυτοκίνητου και να ενημερωθείτε με πλήρη διαφάνεια για τις εργασίες που πρέπει να υλοποιηθούν.

A VW service employee is checking a checklist in front of a red VW Tiguan Allspace with open bonnet and luggage compartment

Υπηρεσίες για το Volkswagen σας

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες για εσάς και το Volkswagen σας. Αξιοποιήστε στον μέγιστο βαθμό τους έμπειρους μηχανικούς με τον πιο εξειδικευμένο τεχνικό εξοπλισμό. Ελάτε να τις ανακαλύψετε!

Βρείτε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη VolkswagenOpens an external link