Two women go surfing – thanks to the Volkswagen Accessories kayak and surfboard rack on their green VW vehicle

Ασφαλή ταξίδια παρέα με τους αγαπημένους σας

Ασφαλή ταξίδια παρέα με τους αγαπημένους σας

Κάθε σας ταξίδι, θέλουμε να χαρακτηρίζεται από εγγυημένη προστασία για εσάς και τους αγαπημένους σας συνεπιβάτες. Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε χρήσιμεςπληροφορίες για το ταξίδι σας και εμπιστευτείτε μας στην επιλογή των γνήσιων αξεσουάρ Volkswagen για τη μέγιστη ασφάλεια των παιδιών και των τετράποδων φίλων σας.

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.

Παιδικό κάθισμα για εγγυημένη προστασία

Η αγορά του κατάλληλου παιδικού καθίσματος δεν κρίνεται αναγκαία μόνο λόγω του σχετικού προστίμου που επιβαρύνει όποιον δεν τηρεί τον σχετικό κανονισμό, αλλά κυρίως επειδή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των μικρών συνεπιβατών.

  • Ακόμα και σε ταχύτητα πρόσκρουσης 50 χλμ./ώρα, ασκείται μία δύναμη 750 κιλών πάνω σε ένα παιδί βάρους 30 κιλών. 
  • Όταν τα παιδιά είναι σωστά δεμένα στο παιδικό τους κάθισμα, ταυτόχρονα είναι και επτά φορές περισσότερο προστατευμένα.
  • Ένα ασφαλές παιδικό κάθισμα αποτελεί τον βασικότερο παράγοντα ενός αξιόπιστου και ασφαλούς ταξιδιού, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα έκθεση τους μικρού σας συνεπιβάτη σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Προμηθευτείτε, λοιπόν, τα ειδικά σχεδιασμένα παιδικά καθίσματα της Volkswagen, τα οποία έχουν κατασκευαστεί πληρώντας τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας.
A happy child with a plush dino sits in a VW child seat in a car
A G2-3 ISOFIT in GTI design from Volkswagen Accessories in a VW car

Ασφάλεια για τα παιδιά

Κάθε ηλικία έχει τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες, γι’ αυτό εξοπλιστείτε με το κατάλληλο παιδικό κάθισμα που αντιστοιχεί σε αυτήν.

Ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι μικροί συνεπιβάτες

Τα παιδικά καθίσματά μας

Ένα παιδικό κάθισμα πρέπει να ανταποκρίνεται σε πολλές απαιτήσεις (π.χ. ηλικία βάρος κ.λπ.) των νέων συνεπιβατών και κυρίως να τους κάνει να αισθάνονται άνετα και χαρούμενα.

--:--

Τέλος στις χρονοβόρες και πολύπλοκες τοποθετήσεις

Όλα μας τα καθίσματα είναι σχεδιασμένα για μέγιστη άνεση, προστασία και πλήρη ελευθερία κινήσεων. Επιλέξτε το κατάλληλο παιδικό κάθισμα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας και απολαύστε με ασφάλεια κάθε διαδρομή.

Τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Τα ειδικά σχεδιασμένα παιδικά καθίσματα της Volkswagen προσφέρουν αδιαμφησβήτητη προστασία ακόμα και σε πλαγιομετωπική σύγκρουση, και εφαρμόζονται άψογα σε όλα τα αυτοκίνητα μας, χάρη στο σύστημα πρόσδεσης ISOFIX.

Ασφάλεια και λειτουργικότητα

Ασφαλές ταξίδι με τους τετράποδους φίλους σας

A blue VW car with an open luggage compartment with a dog inside

Ασφαλείς μετακινήσεις με το κατοικίδιό σας

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, η Volkswagen φροντίζει να είστε πλήρως εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα αξεσουάρ για την ασφαλή μετακίνηση του κατοικίδιου σας, όπως κουτί μεταφοράς ή διαχωριστικό πλέγμα.

A turquoise VW car with an open luggage compartment with snorkel equipment inside – luggage compartment solutions from Volkswagen Accessories

Πρακτική αποθήκευση αποσκευών

Από το κουτί μεταφοράς σκύλου μέχρι το διαχωριστικό πλέγμα, στο Polo ή στο Touareg – με τα γνήσια αξεσουάρ του χώρου αποσκευών μπορείτε να αποθηκεύσετε εύκολα και με ασφάλεια μικρά και μεγάλα αντικείμενα.

Έξι συμβουλές για τους τετράποδους φίλους

A smartphone with an open navigation app at a mobile phone holder from Volkswagen Accessories in the interior of a VW car

Μία ολόκληρη ήπειρος με μια ματιά

Ταξιδεύοντας στην Ευρώπη

Διαβάστε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες περί διοδίων, ελεύθερων ζωνών και ειδικών κανόνων κυκλοφορίας, έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για το ταξίδι σας στην Ευρώπη.

Αίσθημα ασφάλειας όπου κι αν βρίσκεστε!

A VW navigation system from Volkswagen Accessories in the cockpit of a VW car

Αξιόπιστη καθοδήγηση

Συναρπαστικοί προορισμοί σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε με την πολύτιμη βοήθεια του λογισμικού πλοήγησης Volkswagen. Οι λειτουργίες του δεν περιορίζονται μόνο σε μια άνετη και ξεκούραστη καθοδήγηση, αλλά επεκτείνονται και σε εναλλακτικές διαδρομές πλοήγησης και ενδιαφέρουσες προτάσεις αξιοθέατων.

A meandering road leads through a dense forest – the European Accident Report

Η Ευρωπαϊκή Δήλωση Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος στο εξωτερικό, καλείστε να συμπληρώσετε την Ευρωπαϊκή Δήλωση Ατυχήματος. Το περιεχόμενο και η δομή της είναι ίδια σε όλες τις γλώσσες. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε, κατά την συμπλήρωσή της, είναι να τοποθετήσετε το ελληνικό υπόδειγμα δίπλα στο ξενόγλωσσο.

Man walks to his VW e-Golf with LongLife Mobility Guarantee

Εγγύηση κινητικότητας

Θέλουμε να παραμένουμε πάντα δίπλα σας σε κάθε σας διαδρομή, σε ό,τι κι αν συμβεί, είτε πρόκειται για μία απλή βλάβη, είτε για ένα ατύχημα. Για το λόγο αυτό, η Οδική Βοήθεια Total Care αποδεικνύει στην πράξη ότι κανένα εμπόδιο δεν είναι απροσπέλαστο όταν έχετε την Volkswagen δίπλα σας. Ζητήστε από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen να σας ενημερώσει για την υπηρεσία αυτή. Διατίθεται δωρεάν για αυτοκίνητα έως 2 ετών.