Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 40.900
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
σε 6,3s
Ισχύς κινητήρα
245 PS
Κατανάλωση
7,4-7,5l/100km
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
σε 6,3s
Χώρος αποσκευών
374λίτρα

Απόδοση που θα σας συναρπάσει. Golf GTI.

Ο επαναστάτης επιστρέφει στον δρόμο, δημιουργεί αίσθηση και χαρίζει στους οδηγούς του περισότερη απόλαυση και συναρπαστικά συναισθήματα. 

Το Golf GTI έχει πολλά highlights. Δείτε εδώ μερικά από αυτά:

VW Golf GTI in red, rear view, parked in a warehouse

 Κινητήρας TSI: 2.0 l TSI 180 kW (245 PS).

Δυνατό. Σπορ. Στιβαρό.

VW Golf GTI in red, side view, parked on a street

Εξωτερικό.

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

VW Golf GTI interior, cockpit view, woman operating infotainment system

Εσωτερικό.

Απολαύστε μοναδική σπορ άνεση.

Εξωτερικό.

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Η χαρακτηριστικη κυψελωτή μάσκα και λωρίδα σε κόκκινο χρώμα που εκτείνεται στα φτερά χαρακτηρίζουν την εμβληματική σχεδίαση GTI. Οι λεπτοί προβολείς LED και οι σπορ προφυλακτήρες προσδίδουν ακόμη πιο δυναμικό προφίλ σε αυτό το θρυλικό αυτοκίνητο. Στο πίσω μέρος ασφαλώς δεν μπορούν να λείπουν το σπόιλερ οροφής και οι επιχρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης ενώ τα πίσω φώτα LED συμπληρώνουν τη μοναδική του εμφάνιση.

Τεχνολογία.

Δυνατό. Σπορ. Στιβαρό.

Το Golf GTI προκαλεί δυνατές συγκινήσεις με τον 2.0 TSI κινητήρα, 245 PS (180 kW) και επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα του οχήματος περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Τέτοια δύναμη κάνει την οδήγηση συναρπαστική, σε όλες τις συνθήκες όχι μόνο στον ανοιχτό δρόμο όπως στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους με πολλές στροφές. Το μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα εξασφαλίζει μία ακόμα πιο έντονη οδηγική εμπειρία και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση.

Εσωτερικό.

Απολαύστε μοναδική σπορ άνεση.

Η σπορ ταυτότητα του Golf GTI είναι εμφανής και στο εσωτερικό. Αυτό αρχίζει από τα ανοξείδωτα πεντάλ, συνεχίζεται με τις διακοσμητικές επενδύσεις και τις εντυπωσιακές ραφές, για να ολοκληρωθεί με την εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο χρώμα. Ο εσωτερικός φωτισμός Ambient δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα φωτισμού ενώ με την πρώτη ματιά στο ταμπλό θα διαπιστώσετε ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ.  Αυτό γιατί κυριαρχούν οι υψηλής ανάλυσης οθόνες, ενώ ο έλεγχος αρκετών λειτουργιών, όπως του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού ή ο φωτισμός γίνεται με χειριστήρια αφής. Η αφή έχει τον πρώτο λόγο.

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το Golf GTI:

Πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης σας προσφέρουν επιπλέον την ευκαιρία να δημιουργήσετε το εντελώς προσωπικό σας Golf GTI.  

Περισσότερα χαρακτηριστικά