• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 47.500 €
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 7,1 s
  • Ισχύς κινητήρα200 PS
  • Μέση Κατανάλωση 5,2 l/100km
  • Χώρος αποσκευών374 lt
Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
1.
Όποιο επέλθει πρώτο

Περισσότερη δύναμη, περισσότερη οδηγική απόλαυση. 
Golf GTD.

Ισχυρό και αποδοτικό, χωρίς να έχει ανάγκη να κάνει επίδειξη: Το Golf GTD κερδίζει πόντους με τον σπορ χαρακτήρα, την αυτοπεποίθηση και την ξεκάθαρη σχεδίασή του.

Γκρι VW Golf GTD μπροστά από έναν κίτρινο τοίχο σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Λήψη από το πλάι, τους τροχούς και τους προβολείς.

Κινητήρας 2.0 TDI 200 PS (147 kW).

Δυνατό αλλά ταυτόχρονα και οικονομικό.

Ένα VW Golf GTD σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με δέντρα, που φαίνεται από μπροστά και στο πλάι.

Εξωτερικό

Σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Εσωτερικό ενός VW Golf GTD με θέα το πιλοτήριο με τιμόνι, σύστημα έγχρωμης οθόνης και μπροστινά καθίσματα.

Εσωτερικό

Απολαύστε τη μοναδική σπορ άνεση.

Εξωτερικό & Εσωτερικό

To highlight για το Golf GTD σας: IQ.LIGHT

Το Golf GTD διαθέτει ήδη προβολείς LED-Plus στο βασικό εξοπλισμό, που εκτείνονται δυναμικά στο πλάι μέχρι τα φτερά. Στο πίσω μέρος κυριαρχούν τα στενά πίσω φωτιστικά σώματα LED. Προαιρετικά μπορείτε να εξοπλίσετε το Golf GTD σας με IQ.LIGHT. Έτσι θα έχετε ιδιαίτερα δυνατούς προβολείς LED-Matrix με δυναμική υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων «Dynamic Light Assist» να σας φωτίζουν τον δρόμο. Στο πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνεται και το καινοτόμο δυναμικό φλας που εμφανίζει την κατεύθυνση στροφής με τη μορφή μιας κινούμενης φωτεινής δέσμης.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Τα πάντα προσαρμόζονται στις επιθυμίες σας

Το Innovision Cockpit με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων Digital Cockpit Pro και το σύστημα πλοήγησης «Discover Media» στον βασικό εξοπλισμό, διαθέτει δύο οθόνες 10'' (25,4 cm) και 10,25'' (26,04 cm). Στο περιβάλλον της οθόνης σας, εκτός από τα κλασικά στοιχεία, όπως στροφόμετρο, μετρητής ταχύτητας και χιλιομετρητής, έχετε στη διάθεσή σας και άλλα χρήσιμα δεδομένα σε ακόμα πιο ξεκάθαρη διάταξη και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Στο Home-Screen μπορείτε να προσθέσετε τις αγαπημένες σας λειτουργίες και ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και στο smartphone σας.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE - τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Ένα VW Golf στην κίνηση, χρησιμοποιώντας το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης οδήγησης Travel Assist.

Το Golf GTD διαθέτει το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist" στον βασικό εξοπλισμό όπως και το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist". Αν το επιθυμείτε, το Golf GTD μπορεί να εξοπλιστεί με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως το "IQ.DRIVE Travel Assist".

5.
Εντός των ορίων του συστήματος.
6.
Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά το αυτοκίνητο.

Υψηλή οδηγική απόλαυση

Το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG με νέα σχεδίαση μίνιμαλ αισθητικής εξασφαλίζει απόλαυση στην οδήγηση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η επιλογή του προφίλ οδήγησης ενεργοποιείται μέσω του κιβωτίου ταχυτήτων, τεχνολογίας Shift-by-wire. Σε συνδυασμό με το Travel Assist οδηγείτε χωρίς άγχος σε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

5.
Εντός των ορίων του συστήματος.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Golf. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Σημείωση από Volkswagen

3.

Με την αγορά ενός καινούργιου οχήματος, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την αρχική δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη Volkswagen ID και τη σύνδεση με το όχημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εξαρτώμενες από το όχημα, τη χώρα, το λογισμικό και τον εξοπλισμό ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν για την αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Η δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης εξαρτάται από τη χρονική στιγμή ενεργοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών. Η αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης που προσφέρεται δωρεάν αρχίζει να μειώνεται αυτόματα το αργότερο από την ενενηκοστή ημέρα μετά την αρχική παράδοση. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος της σύμβασης για το εκάστοτε όχημά σας, ανατρέξτε στο myVolkswagen, στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net.

Για πελάτες με VW Connect και VW Connect Plus: Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για τη χρήση του διαδικτυακού ραδιοφώνου και του WLAN-Hotspot, εφόσον υπάρχουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας "Cubic Telecom" στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες, θα βρείτε στη διεύθυνση vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό ραδιόφωνο και το WLAN-Hotspot, εφόσον υπάρχουν, μέσω μιας κινητής συσκευής (π.χ. smartphone) η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, η αντίστοιχη λειτουργία διατίθεται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για πελάτες με We Connect και We Connect Plus: Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Για τη χρήση των υπηρεσιών streaming, των επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας "Cubic Telecom" στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Ο όγκος δεδομένων αυτών των πακέτων μπορεί να χρησιμοποιείται από όλους τους χρήστες και τους επιβάτες του αυτοκινήτου. Πληροφορίες αναφορικά με τους όρους, τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες, θα βρείτε στη διεύθυνση vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μέσω μιας κινητής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής "Volkswagen" απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.     Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus ή VW Connect και VW Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Η διαθεσιμότητα εξαρτάται, επίσης, από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. 

4.
Προς το παρόν, ο online φωνητικός χειρισμός είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά (ΗΒ και ΗΠΑ), Γαλλικά, Ισπανικά, Τσεχικά και Ιταλικά. Η γλώσσα με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τον φωνητικό χειρισμό εξαρτάται από την επιλεγμένη γλώσσα του συστήματος Infotainment.