VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®
VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®
VW service employee replaces a brake disc: our Volkswagen Genuine Parts®

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen® θα κάνετε πάντα τη σωστή επιλογή

Υψηλή ποιότητα και ιδανική εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας: Με τα γνήσια ανταλλακτικά μας, το Volkswagen σας θα παραμείνει πάντα στην αρχική του κατάσταση, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία και ασφάλεια μετά από κάθε επισκευή ή συντήρηση.

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.

Replacement part: VW service employee changes a brake disc in a yellow VW

Γνήσια Ανταλλακτικά

Πρέπει να γίνει αλλαγή ενός ανταλλακτικού; Εμπιστευτείτε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen. Εγγυημένη ποιότητα και τεχνογνωσία.  Διαβάστε τις πληροφορίες που ακολουθούν. 

A black VW from above with Economy Parts drives on the road

Ανταλλακτικά Volkswagen Economy

Οδηγείτε ένα αυτοκίνητο ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών; Η γκάμα των ανταλλακτικών Economy περιλαμβάνει αναλώσιμα ανταλλακτικά για συντήρηση – με πιστοποιημένη ποιότητα και άψογη λειτουργία, φυσικά.  Τα ανταλλακτικά Volkswagen Economy είναι η οικονομική λύση επισκευής.

Ανταλλακτικά Ανταλλαγής

Παραδώστε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σας και θα λάβετε γνήσια ανταλλακτικά ανταλλαγής. Με τα ανταλλακτικά ανταλλαγής, θα έχετε όφελος έως 40%. Είναι σαν καινούργια, διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και διατηρούν την αξία του Volkswagen σας.

Volkswagen Exchange Parts are reconditioned parts of older VW
A silver VW New Beetle with Volkswagen Genuine Body Parts

Αμάξωμα και βαφή

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Αμαξώματος Volkswagen είναι τα δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου σας, και προστατεύουν εσάς και τους επιβάτες σας από περιβαλλοντικές επιδράσεις και σε περίπτωση ατυχήματος. Για να εξασφαλίσετε ότι το Volkswagen σας θα φαίνεται σαν καινούργιο, ακόμη και μετά από μια γρατζουνιά, η γνήσια βαφή μας θα του χαρίσει μια ολοκαίνουργια λάμψη.

A man drives in his red VW and is looking through the windscreen

Κρύσταλλα, φως και ορατότητα

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά μας, εξασφαλίζουμε ότι θα έχετε εξαιρετική ορατότητα. Όταν βγαίνετε στον δρόμο, το να βλέπετε και να μπορούν να σας δουν είναι ζωτικής σημασίας. Με Γνήσια Κρύσταλλα, Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και Φώτα Volkswagen, θα βλέπετε τα πάντα καθαρά.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Ενέργεια για το Volkswagen σας

Είτε είναι Tiguan, Golf 5, ή Passat: Η μπαταρία μας παρέχει το ακριβές ποσό ενέργειας που χρειάζεται το μοντέλο σας. Για όλα όσα κάνουν την οδήγησή σας πιο άνετη, από την εκκίνηση του κινητήρα, το σύστημα Start/Stop έως τη βοηθητική θέρμανση και το ραδιόφωνο. Διατίθεται για όλα τα μοντέλα Volkswagen.

Έτσι, τα φρένα σας δεν θα σας εγκαταλείψουν, ακόμη και σε επικίνδυνες καταστάσεις

Έχουν σχεδιαστεί για το Volkswagen σας

Τα γνήσια φρένα μας αλληλεπιδρούν με το σύστημα πέδησής σας. Διότι η ποιότητα υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων βάσει της νομοθεσίας, ECE-R90.

Volkswagen Genuine Brake with braking standard ECE-R90

Φρένα

Τα γνήσια φρένα μας αλληλεπιδρούν με το σύστημα πέδησής σας. Διότι η ποιότητα υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων βάσει της νομοθεσίας, ECE-R90.

Τα δικά σας οφέλη

 • Μεγαλύτερη ασφάλεια:
  Χάρη σε μικρότερες αποστάσεις πέδησης.
 • Ιδανική προσαρμογή:
  Έχουν αναπτυχθεί για το Volkswagen σας και προσαρμοστεί στο βάρος, στις επιδόσεις και στη μέγιστη ταχύτητά του.
 • Μεγαλύτερη αντοχή:
  Έχει επιβεβαιωθεί σε πολύπλοκους πρακτικούς ελέγχους σε ευρεία ποικιλία συνθηκών και με έως 1.000 διαδοχικά φρεναρίσματα στον πάγκο δοκιμών.

Ο κινητήρας είναι το κεντρικό εξάρτημα του Volkswagen σας

Γνήσιοι οδοντωτοί ιμάντες και γνήσια μπουζί – έτσι το Volkswagen σας λειτουργεί ακόμη πιο ομαλά

Οι κινητήρες θέλουν έναν οδοντωτό ιμάντα που είναι κατασκευασμένος από συμπαγές υλικό. Αυτός μπορεί να μεταφέρει δυνάμεις για μεγαλύτερο διάστημα και είναι αρκετά εύκαμπτος ώστε να αυτορυθμίζεται και να διατηρεί την τάση σταθερή. Τι ισχύει για τα μπουζί; Εξασφαλίζουμε ότι ανάβουν αξιόπιστα, ότι εγγυώνται βέλτιστη καύση και δεν υπερθερμαίνονται, ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ομαλή λειτουργία κινητήρα και χαμηλότερη κατανάλωση.

Volkswagen Genuine Engine in cross section

Κινητήρας

Αποφύγετε τις ζημιές στον κινητήρα που προκαλούνται από συνδυασμούς υλικών με προϊόντα άλλων κατασκευαστών και χρησιμοποιείτε μόνο δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα. Είτε πρόκειται ένα μπουζί, έναν οδοντωτό ιμάντα ή πρόσθετο ψυκτικού υγρού – οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων χαίρονται πάντα να λαμβάνουν Γνήσια Ανταλλακτικά.

Τα δικά σας οφέλη

 • Ο οδοντωτός ιμάντας είναι ανθεκτικός και σταθερός:
  Χάρη στις ίνες γυαλιού και τις συνθετικές ίνες και την ανθεκτική σε τριβή επίστρωση. Ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες και έως 360.000 χλμ.
 • Τα μπουζί εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση:
  Χάρη στην πολύ ομαλή λειτουργία και την ακριβή τοποθέτηση του σπινθήρα στον θάλαμο καύσης.
 • Η ιδανική προσαρμογή:
  Τα γνήσια ανταλλακτικά μας έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τον κινητήρα του Volkswagen σας.