Ένας μηχανικός service της VW ελέγχει ένα αυτοκίνητο Volkswagen στο συνεργείο - Γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen®

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen® θα κάνετε πάντα τη σωστή επιλογή

Υψηλή ποιότητα και ιδανική εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας: Με τα γνήσια ανταλλακτικά μας, το Volkswagen σας θα παραμείνει πάντα στην αρχική του κατάσταση, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία και ασφάλεια μετά από κάθε επισκευή ή συντήρηση.

MyServiceNow

Χρειάζεται service το Volkswagen σας; Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.

Μηχανικός service της VW μπροστά από Volkswagen αυτοκίνητο με ανοιχτό καπό - Γνήσια ανταλλακτικά

Γνήσια Ανταλλακτικά

Πρέπει να γίνει αλλαγή ενός ανταλλακτικού; Εμπιστευτείτε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen. Εγγυημένη ποιότητα και τεχνογνωσία.  Διαβάστε τις πληροφορίες που ακολουθούν. 

A black VW from above with Economy Parts drives on the road

Ανταλλακτικά Volkswagen Economy

Οδηγείτε ένα αυτοκίνητο ηλικίας άνω των τεσσάρων ετών; Η γκάμα των ανταλλακτικών Economy περιλαμβάνει αναλώσιμα ανταλλακτικά για συντήρηση – με πιστοποιημένη ποιότητα και άψογη λειτουργία, φυσικά.  Τα ανταλλακτικά Volkswagen Economy είναι η οικονομική λύση επισκευής.

Ανταλλακτικά Ανταλλαγής

Παραδώστε τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σας και θα λάβετε γνήσια ανταλλακτικά ανταλλαγής. Με τα ανταλλακτικά ανταλλαγής, θα έχετε όφελος έως 40%. Είναι σαν καινούργια, διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και διατηρούν την αξία του Volkswagen σας.

Volkswagen Exchange Parts are reconditioned parts of older VW
A silver VW New Beetle with Volkswagen Genuine Body Parts

Αμάξωμα και βαφή

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Αμαξώματος Volkswagen είναι τα δομικά στοιχεία του αυτοκινήτου σας, και προστατεύουν εσάς και τους επιβάτες σας από περιβαλλοντικές επιδράσεις και σε περίπτωση ατυχήματος. Για να εξασφαλίσετε ότι το Volkswagen σας θα φαίνεται σαν καινούργιο, ακόμη και μετά από μια γρατζουνιά, η γνήσια βαφή μας θα του χαρίσει μια ολοκαίνουργια λάμψη.

Ένας άντρας οδηγεί το αυτοκίνητό του ενώ κοιτάζει μέσα από το καθαρό παρμπρίζ της VW

Κρύσταλλα, φως και ορατότητα

Με τα Γνήσια Ανταλλακτικά μας, εξασφαλίζουμε ότι θα έχετε εξαιρετική ορατότητα. Όταν βγαίνετε στον δρόμο, το να βλέπετε και να μπορούν να σας δουν είναι ζωτικής σημασίας. Με Γνήσια Κρύσταλλα, Μάκτρα υαλοκαθαριστήρων και Φώτα Volkswagen, θα βλέπετε τα πάντα καθαρά.

Volkswagen Genuine Lead-calcium Starter Battery

Ενέργεια για το Volkswagen σας

Είτε είναι Tiguan, Golf 5, ή Passat: Η μπαταρία μας παρέχει το ακριβές ποσό ενέργειας που χρειάζεται το μοντέλο σας. Για όλα όσα κάνουν την οδήγησή σας πιο άνετη, από την εκκίνηση του κινητήρα, το σύστημα Start/Stop έως τη βοηθητική θέρμανση και το ραδιόφωνο. Διατίθεται για όλα τα μοντέλα Volkswagen.

Έτσι, τα φρένα σας δεν θα σας εγκαταλείψουν, ακόμη και σε επικίνδυνες καταστάσεις

Έχουν σχεδιαστεί για το Volkswagen σας

Τα γνήσια φρένα μας αλληλεπιδρούν με το σύστημα πέδησής σας. Διότι η ποιότητα υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων βάσει της νομοθεσίας, ECE-R90.

Volkswagen Genuine Brake with braking standard ECE-R90

Φρένα

Τα γνήσια φρένα μας αλληλεπιδρούν με το σύστημα πέδησής σας. Διότι η ποιότητα υπερβαίνει τις απαιτήσεις του προτύπου φρένων βάσει της νομοθεσίας, ECE-R90.

Τα δικά σας οφέλη

 • Μεγαλύτερη ασφάλεια:
  Χάρη σε μικρότερες αποστάσεις πέδησης.
 • Ιδανική προσαρμογή:
  Έχουν αναπτυχθεί για το Volkswagen σας και προσαρμοστεί στο βάρος, στις επιδόσεις και στη μέγιστη ταχύτητά του.
 • Μεγαλύτερη αντοχή:
  Έχει επιβεβαιωθεί σε πολύπλοκους πρακτικούς ελέγχους σε ευρεία ποικιλία συνθηκών και με έως 1.000 διαδοχικά φρεναρίσματα στον πάγκο δοκιμών.

Ο κινητήρας είναι το κεντρικό εξάρτημα του Volkswagen σας

Γνήσιοι οδοντωτοί ιμάντες και γνήσια μπουζί – έτσι το Volkswagen σας λειτουργεί ακόμη πιο ομαλά

Οι κινητήρες θέλουν έναν οδοντωτό ιμάντα που είναι κατασκευασμένος από συμπαγές υλικό. Αυτός μπορεί να μεταφέρει δυνάμεις για μεγαλύτερο διάστημα και είναι αρκετά εύκαμπτος ώστε να αυτορυθμίζεται και να διατηρεί την τάση σταθερή. Τι ισχύει για τα μπουζί; Εξασφαλίζουμε ότι ανάβουν αξιόπιστα, ότι εγγυώνται βέλτιστη καύση και δεν υπερθερμαίνονται, ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ομαλή λειτουργία κινητήρα και χαμηλότερη κατανάλωση.

Volkswagen Genuine Engine in cross section

Κινητήρας

Αποφύγετε τις ζημιές στον κινητήρα που προκαλούνται από συνδυασμούς υλικών με προϊόντα άλλων κατασκευαστών και χρησιμοποιείτε μόνο δοκιμασμένη και ελεγμένη ποιότητα. Είτε πρόκειται ένα μπουζί, έναν οδοντωτό ιμάντα ή πρόσθετο ψυκτικού υγρού – οι κινητήρες και τα κιβώτια ταχυτήτων χαίρονται πάντα να λαμβάνουν Γνήσια Ανταλλακτικά.

Τα δικά σας οφέλη

 • Ο οδοντωτός ιμάντας είναι ανθεκτικός και σταθερός:
  Χάρη στις ίνες γυαλιού και τις συνθετικές ίνες και την ανθεκτική σε τριβή επίστρωση. Ακόμη και σε ακραίες θερμοκρασίες και έως 360.000 χλμ.
 • Τα μπουζί εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση:
  Χάρη στην πολύ ομαλή λειτουργία και την ακριβή τοποθέτηση του σπινθήρα στον θάλαμο καύσης.
 • Η ιδανική προσαρμογή:
  Τα γνήσια ανταλλακτικά μας έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τον κινητήρα του Volkswagen σας.

Ο οδοντωτός ιμάντας Volkswagen: Συχνές Ερωτήσεις

Αν θέλετε πραγματικά να μάθετε σχετικά με τον γνήσιο οδοντωτό ιμάντα, συνιστούμε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.

VW service employee holds four Volkswagen Genuine Spark Plugs in his hand

Τα μπουζί Volkswagen: Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ακόμη μερικές αναπάντητες ερωτήσεις για τα μπουζί; Κανένα πρόβλημα, εδώ θα βρείτε τις απαντήσεις!

Προστασία έναντι σκόνης, επιβλαβείς ουσίες και ρύπους

Εγγυώνται ασφάλεια και ευεξία

Ζεστός και κρύος καιρός ή σε υψηλές ταχύτητες αέρα: Τα φίλτρα στο Volkswagen σας πρέπει να μπορούν να φιλτράρουν επιβλαβείς ουσίες και ακαθαρσίες, ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Volkswagen Genuine Air Filter

Φίλτρα

Είτε είναι φίλτρα αέρα, αλλεργιογόνων ή γύρης: Τα γνήσια φίλτρα μας απορροφούν ξένα σωματίδια και δεσμεύουν τις ακαθαρσίες. Με τα φίλτρα γύρης και σκόνης, αυτοί που πάσχουν από αλλεργίες μπορούν να αναπνέουν εύκολα. Απολαύστε τα οφέλη της υψηλής λειτουργικότητας σχεδόν σε κάθε κατάσταση, στις πιο διαφορετικές καιρικές συνθήκες και περιβάλλοντα οδήγησης.

Τα δικά σας οφέλη

 • Καθαρός αέρας:
  Το Γνήσιο Εσωτερικό Φίλτρο Volkswagen προστατεύει από (λεπτή) σκόνη, γύρη, αιθάλη, αλλεργιογόνες ουσίες, αερολύματα και εν μέρει από όζον.
 • Άψογη απόδοση:
  Το φίλτρο αέρα υποστηρίζει τον ακριβή ψεκασμό του μείγματος καυσίμου/αέρα – μια απόλυτη προϋπόθεση για αποδοτική καύση, μέγιστη απόδοση κινητήρα και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
 • Προστασία:
  Το φίλτρο αλλεργιογόνων ουσιών απορροφά μια πληθώρα αλλεργιογόνων ουσιών και εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων.
Volkswagen Genuine Oil Filter

Υψηλή ιπποδύναμη με χαμηλή κατανάλωση

Γνήσιο φίλτρου λαδιού Volkswagen

Το φίλτρο λαδιού κρατάει το λάδι του κινητήρα καθαρό, απομακρύνοντας μεταλλικά σωματίδια και βλαβερές ουσίες. 'Ετσι, προστατεύει τη μηχανή από τις τριβές και τη φθορά και εγγυάται τη μακροζωία του κινητήρα. Οι τακτικοί έλεγχοι και η αλλαγή του από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας, εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του κινητήρα σας.

Πλεονεκτήματα

 • Σωστή λειτουργία:
  Ακόμη και στις υψηλές/χαμηλές θερμοκρασίες και σε  διακυμάνσεις πίεσης
 • Καμία διαρροή:
  Διασφαλίζει την απρόσκοπτη ροή του λαδιού στον κινητήρα.
 • Υψηλή αντοχή:
  Ιδανικό για κινητήρες τεχνολογίας Start/Stop.
 • 'Αμεση τροφοδοσία:
  Αμεση και σωστή λίπανση του κινητήρα στους κινητήρες  Start-Up.

Για πιο ήσυχο και χωρίς άγχος ταξίδι: Με γνήσιες εξατμίσεις Volkswagen

Δεν μπορείτε ποτέ να είστε αρκετά ήρεμοι και ήσυχοι

Για αυτό τον λόγο οι εξατμίσεις μας είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί όταν πρόκειται για την απορρόφηση του θορύβου της εξάτμισης – είναι 2 ντεσιμπέλ (dB) πιο ήσυχοι από την απαίτηση της νομοθεσίας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και την αποδοτική προστασία έναντι σκουριάς, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής.

Volkswagen Genuine Silencer

Εξατμίσεις

Σίγαση που δεν αφήνει καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη – χάρη στις εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες. Οι εξατμίσεις μας είναι επίσης ανθεκτικές στη διάβρωση και στην θερμότητα και παρέχουν εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες.

Τα δικά σας οφέλη

 • Ένα ήσυχο αποτέλεσμα:
  Απορρόφηση θορύβου οδήγησης πιο αποτελεσματικά από όσο απαιτείται βάσει της νομοθεσίας.
 • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής:
  Χάρη στα ανθεκτικά υλικά όπως ανοξείδωτος χάλυβας και μια κατασκευή που αντέχει την υγρασία.
 • Βελτιστοποιήστε την απόδοση και την κατανάλωση του κινητήρα σας:
  Χάρη στη χαμηλή αντίσταση ροής των καυσαερίων.

Εξατμίσεις Volkswagen: Συχνές Ερωτήσεις

Πότε και γιατί χρειάζεται να αντικατασταθεί η εξάτμιση μου; Μπορώ να το κάνω μόνος μου;

Άψογη συνεργασία για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια

Τα αμορτισέρ μας ταιριάζουν ιδανικά στο μοντέλο, στον μηχανισμό τροχών και ανάρτησης και στα συστήματα υποβοήθησής σας. Αυτά εγγυώνται ήσυχη οδήγηση και σας βοηθούν να παραμένετε στην πορεία σας.

Volkswagen Genuine Shock Absorber

Αμορτισέρ

Κατά τη διάρκεια αλλαγής κατεύθυνσης της επιτάχυνσης και του φρεναρίσματος τα αμορτισέρ σταθεροποιούν, απορροφούν και εξασφαλίζουν άριστη πρόσφυση. Έτσι το Volkswagen σας αντιδρά ομαλά σε ανομοιόμορφες επιφάνειες του δρόμου.

Τα δικά σας οφέλη

 • Αξιοπιστία:
  Μείωση της επίδρασης δονήσεων και υποστήριξη της λειτουργίας των συστημάτων υποβοήθησης (π.χ. ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ή ABS).
 • Μέγιστη απόδοση:
  Κορυφαία απόδοση σε υψηλές ταχύτητες και με μεγάλα φορτία π.χ. ένα βαρύ τρέιλερ ή πολλές αποσκευές.
 • Οικονομία:
  Προστατεύουν το αμάξωμα και τα εξαρτήματα του οχήματος από υψηλά επίπεδα φθοράς.

Τα Volkswagen Αμορτισέρ: Συχνές Ερωτήσεις

Ποτέ δεν σταματάμε να μαθαίνουμε – για αυτό τον λόγο συνθέσαμε μια λίστα ερωτήσεων για το θέμα των αμορτισέρ, καθώς και τις αντίστοιχες απαντήσεις.