Τιμή (με ΦΠΑ)
Από 48.500
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
σε 6,7s
Ισχύς κινητήρα
245PS
Μέση Κατανάλωση Βενζίνης
1,1lt/100km
Μέση Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας
14,6kWh/100km
Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h
σε 6,7s

Διπλή οδηγική απόλαυση. 
                                       Το Golf GTE.

Η οδηγική απόλαυση στον βασικό εξοπλισμό: Η μέγιστη απόδοση του Golf GTE είναι 180 kW (245 PS).  Η εντυπωσιακή αυτή δύναμη επιτυγχάνεται χάρη στην αποδοτική τεχνολογία Plug-in-Hybrid του μοντέλου.

Το Golf GTE διαθέτει πολλά highlights. Δείτε μερικά εδώ:

VW Golf GTE in white, front side view, stands next to a vegetable stand, a woman stands in front of it

Εξωτερικό.

Σπορ, κομψή εμφάνιση.

VW Golf GTI in red, rear view, parked in a warehouse

Τεχνολογία Plug-in-Hybrid με 245 PS.

Οι υψηλές επιδόσεις είναι καλές. Η αποδοτικότητα ακόμα καλύτερη.
VW Golf GTI interior, cockpit view, woman operating infotainment system

Εσωτερικό.

Απολαύστε μοναδική σπορ άνεση.

Εξωτερικό.

Σπορ, κομψή εμφάνιση.

Δυναμική σχεδίαση, ευελιξία και αεροδυναμική: ιδιότητες που διαθέτει το Golf GTE και το δείχνει με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, με την μπλε διακοσμητική λωρίδα στο εμπρός μέρος αλλά και με τον δυναμικό σχεδιασμό των προβολέων IQ.LIGHT LED Matrix. Η εντυπωσιακή σχεδίαση συνεχίζεται και στο πίσω μέρος με τις απολήξεις της εξάτμισης να καλύπτονται από τον επιχρωμιωμένο διαχύτη, τα εντυπωσιακά πίσω φώτα LED και την αεροτομή οροφής, που όλα μαζί αποπνέουν μια ιδιαίτερα τολμηρή αίσθηση.      

Τεχνολογία.

Το Golf GTE συνδυάζει υψηλές επιδόσεις και οικονομία.

Το ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης στο Golf GTE αποτελείται από έναν ηλεκτροκινητήρα και έναν πρωτοποριακό βενζινοκινητήρα 1.4 TSI με 150 PS, που χαρίζει ασύγκριτα δυναμικές οδηγικές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Συνδυασμένα, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας επιταχύνουν το Golf GTE από τα 0 στα 100 km/h σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 225 km/h.Ταυτόχρονα αποδίδουν ισχύ 245 PS με εντυπωσιακή ροπή έως 400 Nm. Στη λειτουργία e-mode το Golf GTE κινείται αποκλειστικά απο τον ηλεκτροκινητήρα. Η λειτουργία αυτή είναι ιδανική για αστικά κέντρα και μπορεί να επιλέγεται για αποστάσεις έως 64 km (WLTP)*. Αυτό σημαίνει: Μπορείτε να οδηγείτε με ηλεκτρισμό στην πόλη, να χρησιμοποιείτε και τις δύο μονάδες ισχύος κατά την προσπέραση σε επαρχιακούς δρόμους, ενώ ο κινητήρας εσωτερικής καύσης TSI αυξάνει την αυτονομία σε μακρινές διαδρομές. Μόλις επιστρέψετε στο σπίτι, μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα σε λιγότερο από 5 ώρες χρησιμοποιώντας μια απλή οικιακή πρίζα. Σε wallbox** ή σε δημόσιο σταθμό φόρτισης, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 3 ώρες και 40 λεπτά.

*  Αναλόγως του οδηγικού στιλ και των απαιτήσεων ισχύος εσωτερικών συστημάτων που καταναλώνουν ενέργεια, για παράδειγμα του κλιματισμού ή του φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να οδηγείτε σε πολλές καθημερινές διαδρομές πολύ οικονομικά και, κυρίως, χωρίς καθόλου εκπομπές, κάθε μέρα.

** Προαιρετικός εξοπλισμός

Εσωτερικό.

Εξωτερικά: Γρήγορο.
Εσωτερικά: Χαλαρό.

Όλα τα στοιχεία του εσωτερικού του GTE είναι προσεκτικά εναρμονισμένα μεταξύ τους και συμβάλλουν στην ιδιαίτερη σπορ εμφάνισή του. Αυτό αρχίζει από τα ανοξείδωτα πεντάλ, συνεχίζεται με τις διακοσμητικές επενδύσεις και τις εντυπωσιακές ραφές, για να ολοκληρωθεί με την εσωτερική επένδυση οροφής σε μαύρο χρώμα. Ο εσωτερικός φωτισμός Ambient δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα φωτισμού ενώ με την πρώτη ματιά στο ταμπλό θα διαπιστώσετε ότι το μέλλον είναι ήδη εδώ. Αυτό γιατί κυριαρχούν οι υψηλής ανάλυσης οθόνες, ενώ ο έλεγχος αρκετών λειτουργιών, όπως του ηχοσυστήματος, του κλιματισμού ή ο φωτισμός γίνεται με χειριστήρια αφής. Η αφή έχει τον πρώτο λόγο.

Μάθετε περισσότερα για το Golf GTE:

Πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης σας προσφέρουν επιπλέον την ευκαιρία να δημιουργήσετε το προσωπικό σας Golf GTE.  

Περισσότερα χαρακτηριστικά