Μια γυναίκα αποβιβάζεται χαρούμενα από το Volkswagen Tiguan.

Tiguan. Αλλάζει τη ζωή σου.

  • Τιμή (με ΦΠΑ)Από 28.900 €
  • Ισχύς κινητήρα122-320 PS
  • Μέση Κατανάλωση5,1-9,9 l/100 km
  • Χώρος αποσκευών με συρόμενο εμπρός τον πίσω πάγκο615 lt
Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

Tiguan με επιτόκιο 3,9%

Volkswagen με επιτόκιο να το θαυμάζεις!

Tiguan με επιτόκιο 3,9%

Ένας νέος άνδρας περπατάει και ακουμπά το νέο Tiguan που βρίσκεται δίπλα από ένα σύγχρονο κτίριο.

Αποκτήστε τώρα το Volkswagen Tiguan με ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit. Προλάβετε και επωφεληθείτε από το ακόμα χαμηλότερο επιτόκιο μέχρι 30/12.

  • Με 255€ / μήνα 2
  • Χρηματοδότηση έως 48 μήνες

Επαναπροσδιορίζει την έννοια του εφικτού.

Πιο ισχυρό, πιο άνετο και πιο δικτυωμένο από ποτέ, το Tiguan δείχνει τις απεριόριστες δυνατότητές του. Και χάρη στην έξυπνη τεχνολογία και στα ευφυή συστήματα υποβοήθησης, το δυναμικό SUV ορίζει νέα όρια στην ασφαλή, ημιαυτόνομη και περιπετειώδη οδήγηση. 

Το Tiguan εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που διαθέτει. Δείτε μερικά με μια ματιά:

IQ.LIGHT LED-Matrix προβολείς.

Εντυπωσιακά διορατικό.

Ηχοσύστημα «Harman Kardon».

Ακούστε τη μουσική σας διαφορετικά.

Travel Assist.

Σας υποστηρίζει.

Σχεδίαση.

Εξωτερικά συναρπαστικό.

Το Tiguan δείχνει τι σημαίνει να ανακαλύπτεις κάθε φορά το καινούργιο. Σε αυτό συμβάλλει και ο μοντέρνος σχεδιασμός του. Με τις ισχυρές αναλογίες του δυναμικού εμπρός μέρους, τις καθαρές γραμμές και το εντυπωσιακό πίσω μέρος, η ξεχωριστή σιλουέτα του τραβάει τα βλέμματα με τον δυναμισμό της. Καινοτομία, κυριαρχία και λειτουργικότητα χωρίς συμβιβασμούς.

IQ.Drive.

Σας υποστηρίζει.

Το Tiguan φέρνει τεχνολογίες στον δρόμο, που σας οδηγούν πιο ξεκούραστα στον προορισμό σας. Μεταξύ αυτών είναι και το προαιρετικό σύστημα υποβοήθησης οδηγού «Travel Assist». Με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζει άνετη οδήγηση* σε υψηλό επίπεδο, καθώς σας υποστηρίζει σε μονότονες και κουραστικές συνθήκες οδήγησης:

  • Ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο και σε καλά κατασκευασμένους επαρχιακούς δρόμους, το «Travel Assist» μπορεί να διατηρεί το όχημα στη λωρίδα και την ταχύτητα σταθερή και να λαμβάνει υπόψη την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα.
  • Σε συνδυασμό με το κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη DSG, οδηγείτε χωρίς άγχος σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

* Εντός των ορίων του συστήματος. Ο οδηγός πρέπει να είναι συνεχώς έτοιμος να παρακάμψει το σύστημα υποβοήθησης και δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη του να οδηγεί προσεκτικά με το αυτοκίνητο.

Τεχνολογία.

Το Tiguan eHybrid.

Διπλή οδηγική απόλαυση: Το Tiguan eHybrid είναι ένα ακόμη βήμα προς το μέλλον. Το plug-in υβριδικό με τον TSI κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδει συνδυαστικά 245 PS και κάνει το νέο Tiguan την ιδανική επιλογή μετακίνησης.

Περισσότερα για το Tiguan.

Ανακαλύψτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και τους εξοπλισμούς που προσφέρει το Tiguan.

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Tiguan. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.