• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 51.600 €
  • Ισχύς κινητήρα245 PS
  • Μέση Κατανάλωση Βενζίνης1,2 lt/100km
  • Μέση Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας14,9 kWh/100km
  • Επιτάχυνση από 0 έως 100 km/h σε 6,7 s
Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
1.
Όποιο επέλθει πρώτο

Διπλή οδηγική απόλαυση. Το Golf GTE.

Η οδηγική απόλαυση στον βασικό εξοπλισμό: Η μέγιστη απόδοση του Golf GTE είναι 180 kW (245 PS).  Η εντυπωσιακή αυτή δύναμη επιτυγχάνεται χάρη στην αποδοτική τεχνολογία Plug-in-Hybrid του μοντέλου.

Ένα λευκό VW Golf GTE δίπλα σε έναν πάγκο λαχανικών όπου μια γυναίκα στέκεται κοιτάζοντας το αυτοκίνητο.

Εξωτερικό

Σπορ, κομψή εμφάνιση

Η τεχνική αναπαράσταση της υβριδικής κίνησης ενός VW Golf GTE, το καπό και το πίσω μέρος φαίνονται με διαφάνεια.

Τεχνολογία Plug-in-Hybrid με 245 PS

Οι υψηλές επιδόσεις είναι καλές. Η αποδοτικότητα ακόμα καλύτερη.

Εσωτερικό του VW Golf GTE, άποψη του cockpit. Μια γυναίκα χρησιμοποιεί την οθόνη αφής του συστήματος infotainment.

Εσωτερικό

Απολαύστε μοναδική σπορ άνεση

Εξωτερικό & Εσωτερικό

Το highlight στο Golf GTE: IQ.LIGHT LED Matrix

Το Golf GTE διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό τους πλέον προηγμένους προβολείς IQ.LIGHT LED Matrix. Οι προβολείς με τη δυναμική ρύθμιση μεγάλης σκάλας φώτων "Dynamic Light Assist" φωτίζουν ιδανικά τον δρόμο σε όλες τις συνθήκες. Ανεξάρτητα από το αν οδηγείτε στην πόλη, το βράδυ σε επαρχιακό δρόμο ή με κακό καιρό στον αυτοκινητόδρομο, οι προβολείς IQ.LIGHT - LED Matrix προσαρμόζουν την ένταση και το εύρος φωτισμού των τμημάτων LED στις εναλλασσόμενες καταστάσεις της κυκλοφορίας. Διαθέτουν επισης, δυναμικό φωτισμό στροφής και δυναμικά φλας που υποδεικνύουν την κατεύθυνση στην οποία στρίβετε με μια κινούμενη δέσμη φωτός.

Συνδεσιμότητα & Infotainment

Η συνδεσιμότητα σε άλλο επίπεδο

Οι επιλογές συνδεσιμότητας της Volkswagen σάς προσφέρουν περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία. Η σύνδεση του Golf GTΕ στο διαδίκτυο και το Smartphone σας, σας βοηθούν ώστε να φτάνετε πιο ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να οδηγείτε.

IQ.DRIVE & Τεχνολογία

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

IQ.DRIVE - Τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Ένα VW Golf GTE κινείται στον δρόμο χρησιμοποιώντας το σύστημα Travel Assist.

Το Golf GTE περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό του το σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου "Front Assist" και το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας "Lane Assist". Το Golf GTE μπορεί να εξοπλιστεί και με πρόσθετα συστήματα υποβοήθησης όπως το "Travel Assist".

Εxtra ώθηση

Μέγιστη ισχύς: Με τη λειτουργία «Boost», ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού TSI. Αυτό σημαίνει ότι αθροίζεται η ισχύς και από τους δύο κινητήρες και έχετε στη διάθεσή σας περισσότερη ροπή. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη σε λειτουργία «Hybrid/Sport», που σημαίνει ότι η μέγιστη ισχύς του GTE είναι διαθέσιμη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Φόρτιση

 

Σας φτάνει πιο μακριά από ό,τι φαντάζεστε, με μία πλήρη φόρτιση

Με το plug-in υβριδικό Golf GTE μπορείτε εύκολα να φορτίσετε την μπαταρία του ηλεκτροκινητήρα σας μέσω μίας οικιακής πρίζας. Μετά από περίπου 5 ώρες στα 2,3 kW, η υγρόψυκτη μπαταρία ιόντων λιθίου θα έχει φορτίσει πλήρως και θα σας προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 60-61 χλμ., σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Με το προαιρετικό Wallbox και σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, συμπεριλαμβανομένου του καλωδίου φόρτισης Mode 3 Type 2 του βασικού εξοπλισμού, η πλήρης φόρτιση είναι εφικτή σε περίπου 3 ώρες και 40 λεπτά (στα 3,6 kW).

5.
Αναλόγως του οδηγικού στιλ και των απαιτήσεων ισχύος εσωτερικών συστημάτων που καταναλώνουν ενέργεια, για παράδειγμα του κλιματισμού ή του φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να οδηγείτε σε πολλές καθημερινές διαδρομές πολύ οικονομικά και, κυρίως, χωρίς καθόλου εκπομπές, κάθε μέρα.

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το Golf. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.

Σημείωση από Volkswagen

2.

Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτούνται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, πρέπει να συνάψετε online ένα ξεχωριστό συμβόλαιο We Connect ή We Connect Plus με τη Volkswagen AG. Για το We Connect Plus έχετε χρόνο 90 ημερών μετά την παράδοση του οχήματος, για την εγγραφή του στο vwn.de/myVolkswagen ή μέσω της εφαρμογής Volkswagen (διατίθεται στο App Store και Google Play Store) και για τη χρήση των υπηρεσιών για την πλήρη διάρκεια της συμφωνημένης δωρεάν διάρκειας ισχύος. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με το συμβατό σύστημα Infotainment. Η χρήση των mobile online υπηρεσιών We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης διαδικτύου. Τα σχετικά έξοδα δεδομένων που προκύπτουν εντός Ευρώπης, αναλαμβάνει στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση μεμονωμένες εφαρμογές εντός του αυτοκινήτου, η Volkswagen AG.

Εναλλακτικά, η χρήση μεμονωμένων εφαρμογών (π.χ. διαδικτυακό ραδιόφώνο και Streaming μέσων) είναι δυνατή μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. Smartphone) με δυνατότητα λειτουργίας ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση οι αντίστοιχες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μόνο με ένα συμβόλαιο που ήδη υπάρχει ή συνάπτεται ξεχωριστά ανάμεσα σε εσάς και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας, και μόνο εντός της κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λόγω της ανταλλαγής δεδομένων μέσω του διαδικτύου, μπορεί, αναλόγως του εκάστοτε τιμολογίου κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, να προκύψει πρόσθετο κόστος (π.χ. τέλη περιαγωγής).

Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα Smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μία κάρτα SIM με δυνατότητα δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας ανάμεσα σε εσάς και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.

Η διαθεσιμότητα των επιμέρους υπηρεσιών των We Connect και We Connect Plus που περιγράφονται στα πακέτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται τόσο από το όχημα όσο και από τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος της σύμβασης και μπορεί να υπόκεινται σε μεταβολές περιεχομένου κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή να ανασταλούν. Περισσό­τερες πληροφορίες θα λάβετε στο connect.volkswagen-we.com και στον Εξουσιοδοτημένο σας Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για όρους χρεώσεων κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να βρείτε από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σας.