Δύο ID. Buzz Cargo σταθμεύουν σε μία πίσω αυλή σε ένα σημείο φόρτισης.
The all-electric ID. Buzz Cargo

Αξιόπιστες λύσεις για κάθε επάγγελμα

Μεγάλη χωρητικότητα φόρτισης, υπερσύγχρονη τεχνολογία και πολύπλευρη χρήση. Το ID. Buzz Cargo ενδείκνυται σχεδόν για όλους τους επαγγελματίες. Επειδή, όμως, κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, το ID. Buzz Cargo είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στις δικές σας ξεχωριστές απαιτήσεις.

Μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για μια καθημερινή επιτυχία στη δουλειά σας.

Ένας άνδρας στερεώνει μία ζώνη σύσφιξης στον χώρο φόρτωσης του ID. Buzz Cargo.

Αποδοτικός χώρος φόρτωσης. Μεγάλοι χώροι, για μεγάλες παραγγελίες.

Χωράει περισσότερα, από όσα φαντάζεστε. Δύο εγκάρσια φορτωμένες ευρωπαϊκές παλέτες έχουν θέση στον χώρο φόρτωσης του ID. Buzz Cargo. Με όγκο φορτίου έως 3,9 κυβικά μέτρα1, ωφέλιμο φορτίο έως 650kg και μέγιστο μήκος φόρτωσης 2,2 μέτρα, ενδείκνυται ακόμη και για βαριά και ογκώδη φορτία.  Η ανθεκτική επικάλυψη του δαπέδου σχηματίζει μία σταθερή βάση. Η ασφάλιση φορτίου στον χώρο αποσκευών είναι τελευταίας τεχνολογίας, χάρη στο ψηλό διαχωριστικό τοίχωμα και τις προαιρετικές ράγες πρόσδεσης. Και κάτι πολύ πρακτικό: το διαχωριστικό τοίχωμα μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με άνοιγμα διαμπερούς φόρτωσης, έτσι ώστε το μέγιστο μήκος φόρτωσης να αυξηθεί κατά επιπλέον 45 cm.

Μεταφορικές εταιρείες και εφοδιαστική αλυσίδα

Από τις υπηρεσίες πακέτων και ταχυμεταφορών, την παράδοση σε υποκαταστήματα έως και τις μετακομίσεις, το καινοτόμο ID. Buzz Cargo προσφέρει λύσεις, άνετα και οικονομικά. Αν βρίσκεστε για πολλές ώρες στον δρόμο και εκτελείτε μεταφορές, θα διευκολύνουμε την εφοδιαστική σας καθημερινότητα με μετασκευές προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Εμπόριο και εξυπηρέτηση

Είτε πρόκειται για εξωτερική υπηρεσία, εξυπηρέτηση πελατών ή συναρμολόγηση, το ID. Buzz Cargo μεταφέρει εσάς και τα υλικά σας γρήγορα, άνετα και χωρίς εκπομπές CO2 τοπικά. Οι ελκυστικές προσφορές μας είναι ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Το ID. Buzz Cargo προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις επέκτασης και μετασκευής καθώς έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίζει καθημερινά εσάς και την εργασία σας.