Το ID. Buzz Cargo.
The all-electric ID. Buzz Cargo

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μεγάλος χώρος φόρτωσης, ψηφιακά χαρακτηριστικά και πλήρως ηλεκτρικό. Το ID. Buzz Cargo προσφέρει επαγγελματική κινητικότητα προσανατολισμένη στο μέλλον, για σχεδόν όλους τους κλάδους. Χάρη στις πειστικές προδιαγραφές του, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει σχεδόν σε κάθε πρόκληση της καθημερινής εργασίας. Από το αμάξωμα και την επιφάνεια φόρτωσης μέχρι το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εδώ θα βρείτε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις και τα δεδομένα απόδοσης του ID. Buzz Cargo.

Μήκος, πλάτος, φορτίο και άλλα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ID. Buzz Cargo.

Τεχνικό σχεδιάγραμμα του ID. Buzz Cargo.

Μήκος οχήματος σε mm

4,712

Μήκος οχήματος με κοτσαδόρο σε mm

4,837

Πλάτος οχήματος χωρίς εξωτερικούς καθρέφτες σε mm

1,985

Ύψος οχήματος σε mm (H3)

1,932 – 1,953

Κανονικό μεταξόνιο σε mm

2,989

Μέγιστος όγκος φόρτωσης σε m3

3,9 (1η σειρά καθισμάτων με διαχωριστικό)

Μήκος φόρτωσης σε mm (L1)

2.208 (με πίσω πόρτα)

2.232 (με ανοιγόμενες πόρτες)

Μέγιστο πλάτος φόρτωσης σε mm (B1, B2)

1,732 (μέγιστο πλάτος φόρτωσης μεταξύ των θόλων των τροχών: 1.230)

Μέγιστο ύψος φόρτωσης σε mm (H4)

1,257

Ύψος της ακμής φόρτωσης σε mm (H2)

623

Μέγιστο ωφέλιμο φορτίο σε kg

647 – 516

Μέγιστο φορτίο έλξης σε kg

1.000 (όταν είναι σταματημένο, σε κλίση 12%)

750 (όταν δεν είναι σταματημένο)

Ελάχιστος κύκλος στροφής σε m (W3)

11.09

Απόβαρο σε kg

2.353 με οδηγό1

4,712

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης: Η τεχνολογία του αύριο, από σήμερα.

Ιδανικό για την καθημερινότητά σας, δυναμικό και με ουδέτερο ισοζύγιο CO22. Το σύγχρονο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του ID. Buzz Cargo θέτει νέα πρότυπα για τα Επαγγελματικά Οχήματα Volkswagen. Ο ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στο πίσω μέρος και προσφέρει εξοικονόμηση χώρου, έχει μέγιστη ισχύ 150 kW. Η μπαταρία με 77 kWh καθαρού ενεργειακού περιεχομένου, διασφαλίζει ότι με το ID. Buzz Cargo μπορείτε να διανύσετε έως και 425 χιλιόμετρα3 χωρίς φόρτιση. Χάρη στα πειστικά χαρακτηριστικά του, το πρωτοποριακό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης υψηλής τεχνολογίας, το ID. Buzz Cargo ανταποκρίνεται σχεδόν σε όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις της καθημερινότητας.

  • Το VW ID. Buzz Cargo σε ένα σημείο φόρτισης.

    Μπαταρία

    Η γρήγορη φόρτιση, η μεγάλη αυτονομία και οι έξυπνες λύσεις φόρτισης εξασφαλίζουν εξαιρετική καταλληλότητα για καθημερινή χρήση στον επαγγελματικό τομέα. Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης στο δάπεδο του ID. Buzz Cargo παρέχει καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77 kWh (μικτό: 82 kWh). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 425 km3 χωρίς να επισκεφθείτε σταθμό φόρτισης. Η μέγιστη ισχύς για κανονική φόρτιση (AC), για παράδειγμα σε Wallbox, όπως τον ID. Charger4, είναι το πολύ 11 kW. Για γρήγορη φόρτιση (DC), η μέγιστη ισχύς φόρτισης είναι έως 170 kW. Για να διευκολύνετε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία φόρτισης, χάρη στο Plug & Charge5, συνδέετε μόνο το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση ξεκινά. Με αυτήν την τεχνολογία, τα δεδομένα επαλήθευσης ταυτότητας αποθηκεύονται μία φορά στο αυτοκίνητο. Μετά από αυτό, ο σταθμός φόρτισης αναγνωρίζει αυτόματα ποιοι είστε, κάτι που είναι πολύ πρακτικό. Αυτή η τεχνολογία θα χρησιμοποιηθεί σταδιακά μέσω ενός προτύπου με πιστοποίηση ISO, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ολοένα και περισσότερους σταθμούς φόρτισης Plug & Charge5 στο μέλλον.

  • Το ID. Buzz Cargo παρκάρει σε ένα γκαράζ.

    Ηλεκτρικός κινητήρας

    Δυναμικό στις καθημερινές εργασίες. Ο καινοτόμος ηλεκτρικός κινητήρας του ID. Buzz Cargo διαθέτει μέγιστη ισχύ 150 kW. Εγκαθίσταται στον πίσω άξονα, προσφέροντας έτσι εξοικονόμηση χώρου και μεταδίδει κίνηση σε αυτόν. Με μέγιστη ταχύτητα 145 km/h, το ID. Buzz Cargo είναι εξοπλισμένο για όλες σχεδόν τις εργασίες της σύγχρονης επαγγελματικής κινητικότητας. Το ισχυρό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης επιτρέπει την εύκολη ρυμούλκηση φορτίων έως και 1.000 kg στον προαιρετικό κοτσαδόρο. Η άμεση ροπή 310 Nm, καθιστά το ID. Buzz Cargo επίσης ένα πολύ δυναμικό όχημα που συνδυάζει την ευκινησία με την ευελιξία. Χάρη στον μικρό κύκλο στροφής του, που είναι μόλις 11,09 μέτρα, το ID. Buzz Cargo μπορεί να κινείται, επίσης, ευέλικτα στα στενά δρομάκια της πόλης.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Το αναφερόμενο απόβαρο του οχήματος περιλαμβάνει 68 kg για τον οδηγό.
2.
Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
3.
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του ID. Buzz Cargo. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
4.

Με την αγορά ενός καινούργιου οχήματος, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την αρχική δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την οικογένεια ID., απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη Volkswagen ID και τη σύνδεση με το όχημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εξαρτώμενες από το όχημα, τη χώρα, το λογισμικό και τον εξοπλισμό ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν για την αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Η δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης εξαρτάται από τη χρονική στιγμή ενεργοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών. Η αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης που προσφέρεται δωρεάν αρχίζει να μειώνεται αυτόματα το αργότερο από την ενενηκοστή ημέρα μετά την αρχική παράδοση. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος της σύμβασης για το εκάστοτε όχημά σας, ανατρέξτε στο myVolkswagen, στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net.

Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του We Connect/We Connect Plus ή του VW Connect/VW Connect Plus είναι δυνατός μόνο από την εφαρμογή "Volkswagen". Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής, απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).  

Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus ή VW Connect και VW Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τους επικαιροποιημένους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID. 

5.
Το όχημα και ο σταθμός φόρτισης πρέπει να διαθέτουν τη λειτουργία Plug & Charge.