Το νέο ID. Buzz Pro βρίσκεται μπροστά σε ένα ορεινό σκηνικό.
The all-electric ID. Buzz

Εξοπλισμοί και πακέτα

Στο ID. Buzz εμφανίζονται οι σημαντικότερες τάσεις της αυτοκίνησης: ηλεκτροκίνηση, έξυπνη δικτύωση των συστημάτων υποβοήθησης και πληροφόρησης καθώς και οι ενημερώσεις λογισμικού "Over-the-Air"1. Για τον σκοπό αυτό το ID. Buzz είναι ένα εξαιρετικά πολύπλευρο όχημα με ευελιξία χρήσης. Για να γίνει ακόμα πιο μοναδικό και λειτουργικό, μπορείτε να επιλέξετε πολλά extra ή ακόμα και ολόκληρα πακέτα εξοπλισμού. Εδώ θα δείτε τις επιλογές σας.

Οραματικός σχεδιασμός για σύγχρονη κινητικότητα.

Με τις μοναδικές του γραμμές, η εκφραστική σχεδίαση του ID. Buzz  έχει εμπνευστεί από την εμφάνιση του πρώτου Bulli. Ταυτόχρονα πληροί τις απαιτήσεις της σύγχρονης ηλεκτροκίνησης. Γιατί το ID. Buzz συνδυάζει συμπαγείς διαστάσεις με πρωτοποριακή τεχνολογία και υψηλή άνεση. Ξεκάθαρα και λειτουργικά σχεδιασμένο, προκαλεί πολλά συναισθήματα, για παράδειγμα με το γοητευτικό του χαμόγελο ή τους προβολείς με ανθρώπινα στοιχεία. Το αμάξωμα του ID. Buzz εντυπωσιάζει λόγω των αναλογιών του, με μακρύ μεταξόνιο, κοντή προεξοχή και μεγάλους τροχούς. Αυτό καθιστά εφικτή τη μέγιστη αξιοποίηση του χώρου και έναν μικρό, πρακτικό κύκλο στροφής. Το χαμηλότερο ύψος του οχήματος κάνει το ID. Buzz να φαίνεται ακόμα πιο δυναμικό. Φυσικά, μπορείτε να προσαρμόσετε την εξωτερική εμφάνιση του στα δικά σας γούστα. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να επιλέξετε, μεταξύ άλλων, πολυάριθμα χρώματα καθώς και νέες ζάντες ελαφρού κράματος.

Βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας.

Ποιο χρώμα θα θέλατε; Το ID. Buzz διατίθεται, σε ασημί metallic και σε δέκα ακόμα χρωματικές παραλλαγές: ως Unilack σε λευκό Candy, στους τέσσερις μεταλλικούς τόνους κίτρινο lime, Starlight Blue, Energetic Orange και Bay Leaf Green, το περλέ χρώμα Deep Black καθώς και σε τέσσερις συνδυασμούς δύο αποχρώσεων. Αν επιλέξετε έναν από τους συνδυασμούς δύο αποχρώσεων, η επάνω περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της οροφής και του μπροστινού καπό σε σχήμα V, διατηρείται πάντα σε λευκό Candy.

Καινοτόμο εσωτερικό: Η άνεση συναντά τη βιωσιμότητα.

Το εσωτερικό του είναι αυτό που καθιστά το ID. Buzz ένα από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα Volkswagen.  Και αυτό γιατί θέτει νέα πρότυπα με τον καινοτόμο σχεδιασμό του χώρου. Το αποτέλεσμα; Ένα ψηφιακό, μεταβλητό και λειτουργικό ηλεκτρικό icon car, το οποίο συνδυάζει τη βιωσιμότητα με την άνεση, χάρη στο εσωτερικό του χωρίς δέρμα ζώων και με τη χρήση ανακυκλωμένων υλικών σε πολλά σημεία (π.χ. στα καλύμματα καθισμάτων, τα καλύμματα δαπέδου και στη διακοσμητική επένδυση οροφής). Επίσης, η σύγχρονη τεχνολογία φώτων και έξυπνες λεπτομέρειες, όπως η κομψή σχεδίαση του Cockpit με την έξυπνη φιλοσοφία αποθήκευσης, καθώς και το φορητό ID. Buzz Box7 φροντίζουν, ώστε να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή σας.

Νέα αίσθηση χώρου σε συνδυασμό με την μεταβλητότητα

Είτε πρόκειται για βόλτα με την οικογένεια, για αναψυχή ή για επαγγελματικούς λόγους, το ID. Buzz είναι ένας ευμετάβλητος και κατάλληλος για καθημερινή χρήση allrounder. Και αυτό επειδή, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου του, προσφέρει ένα νέο επίπεδο ευρυχωρίας και άνεσης. Σε αυτό συμβάλλει και η διαμήκης μετατοπιζόμενη και αναδιπλούμενη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Έτσι, το πενταθέσιο όχημα, ακόμη και με όλους τους επιβάτες μέσα, φορτώνει πίσω από τον πάγκο καθισμάτων έως και 1.121 λίτρα αποσκευών8. Ακόμη και με αναδιπλωμένο τον πίσω πάγκο μπορεί σχεδόν να διπλασιαστεί ο όγκος - έως και 2.123 λίτρα με φόρτωμα μέχρι την επάνω ακμή της πλάτης της πρώτης σειράς καθισμάτων.