The ID. Buzz in Candy White / Bay Leaf Green Metallic.
The all-electric ID. Buzz

Τεχνικά χαρακτηριστικά

1.
ID. Buzz Pro: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km: 18,9 (μεικτός κύκλος). Εκπομπή CO2 μεικτός κύκλος σε g/km: 0. Ενεργειακή κλάση: A+++

Μεγάλος χώρος, πολλών χρήσεων και με προοπτική για το μέλλον. Το ID. Buzz είναι ένα πολυχρηστικό όχημα για όλες σχεδόν τις καθημερινές σας προκλήσεις, είτε βρίσκεστε στο δρόμο για δουλειά είτε για αναψυχή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ID. Buzz είναι πειστικά. Από το αμάξωμα μέχρι το προηγμένο ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, εδώ θα βρείτε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά, τις διαστάσεις και τα δεδομένα απόδοσης.

Διαστάσεις, βάρος, φορτίο και άλλα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ID. Buzz

Τεχνικό σχεδιάγραμμα του ID. Buzz.

Μήκος οχήματος σε mm

4,712

Μήκος οχήματος με κοτσαδόρο σε mm

4,837

Πλάτος οχήματος χωρίς εξωτερικούς καθρέφτες σε mm

1,985

Πλάτος οχήματος με εξωτερικούς καθρέφτες σε mm

2,212

Ύψος οχήματος σε mm (H3)

1,927 – 1,951

Ύψος φόρτωσης για 5-θέσιο σε mm (H4)

1,180

Εσωτερικό ύψος σε mm

Χώρος κεφαλής 1η σειρά: 1,032

Χώρος κεφαλής 2η σειρά: 1,044

Πλάτος ανοίγματος της συρόμενης πόρτας (χωρίς διαχωριστικό) σε mm

757

Κανονικό μεταξόνιο σε mm

2,989

Όγκος χώρου αποσκευών σε λίτρα

1,121 (πίσω από τη 2η σειρά καθισμάτων),

2,123 (πίσω από την 1η σειρά καθισμάτων, η 2η σειρά καθισμάτων διπλωμένη και μετατοπισμένη τέρμα μπροστά)

Μέγιστο πλάτος χώρου αποσκευών σε mm (B1, B2)

1,217

Ύψος ακμής φόρτωσης σε mm (H2)

632

Πίσω πόρτα, Πλάτος x Ύψος σε mm

1,275 x 1,096

Ελάχιστος κύκλος στροφής σε m (W3)

11,09

Απόβαρο σε kg

2,477 με οδηγό2

Επιτρεπόμενο συνολικό βάρος σε kg

3,000

4,712

Το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης: Η υψηλή τεχνολογία του μέλλοντος, σήμερα

Κατάλληλο για την καθημερινότητα, δυναμικό και με ουδέτερο ισοζύγιο CO23. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού ηλεκτρικού συστήματος μετάδοσης κίνησης στο ID. Buzz. Με μέγιστη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα, μπορεί να αντιμετωπίσει σχεδόν όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Ο ηλεκτρικός κινητήρας, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος, για εξοικονόμηση χώρου, έχει μέγιστη ισχύ 150 kW. Η μπαταρία με καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77kWh, διασφαλίζει ότι με το ID. Buzz  μπορείτε να διανύσετε έως και 423 χιλιόμετρα4, χωρίς να φορτίσετε σε σταθμό φόρτισης. Φιλικό στο περιβάλλον, πλήρως ηλεκτρικό και ανθεκτικό, το ID. Buzz θέτει νέα πρότυπα για τα μοντέλα Volkswagen.

Το ID. Buzz διασχίζει έναν δρόμο στα βουνά.
  • Μπαταρία

    Γρήγορη φόρτιση, υψηλή αυτονομία και έξυπνες λύσεις φόρτισης. Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης στο δάπεδο του οχήματος του ID. Buzz παρέχει καθαρό ενεργειακό περιεχόμενο 77 kWh (μικτό: 82 kWh). Χωρίς επαναφόρτιση, μπορείτε να διανύσετε έως και 423 χιλιόμετρα4. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης για γρήγορη φόρτιση (DC) είναι έως 170 kW. Με αυτήν την ισχύ χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για τη φόρτιση της μπαταρίας από 5% έως 80%5. Για να γίνει ακόμα πιο απλή η διαδικασία φόρτισης, στο μέλλον θα πρέπει απλά να τοποθετήσετε το καλώδιο φόρτισης και η φόρτιση θα αρχίσει. Σε αυτήν την τεχνολογία, που είναι γνωστή με το όνομα “Plug & Charge’’6, τα στοιχεία ταυτοποίησής σας αποθηκεύονται μία φορά στο αυτοκίνητο. Κατόπιν, ο σταθμός φόρτισης αναγνωρίζει αυτόματα ποιοι είστε, κάτι που είναι εξαιρετικά πρακτικό. Αυτή η τεχνολογία είναι διαθέσιμη από το 2022 και θα χρησιμοποιηθεί σταδιακά μέσω ενός προτύπου με πιστοποίηση ISO, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε ολοένα και περισσότερους σταθμούς φόρτισης Plug & Charge6 στο μέλλον. Η ισχύς για την κανονική φόρτιση (AC), για παράδειγμα σε Wallbox όπως τον ID. Charger7, ανέρχεται κατά μέγιστο σε 11 kW. 

  • Ηλεκτρικός κινητήρας

    Ευκίνητο και ευέλικτο: Ο καινοτόμος ηλεκτρικός κινητήρας του ID. Buzz είναι ενσωματωμένος στον πίσω άξονα για εξαιρετική εξοικονόμηση χώρου και μεταδίδει κίνηση σε αυτόν. Διαθέτει μέγιστη ισχύ 150 kW, η οποία επιταχύνει το ηλεκτρικό icon car στα 100 χλμ./ώρα σε 10,2 δευτερόλεπτα. Αυτό επιτρέπει την εύκολη ρυμούλκηση φορτίων έως και 1.000 kg. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης καθιστά το ID. Buzz ένα πολύ ευκίνητο όχημα με μέγιστη ροπή 310 Nm που εφαρμόζεται απευθείας. Επιπλέον, το ID. Buzz έχει χαμηλό κέντρο βάρους αμαξώματος, καθώς η μπαταρία του βρίσκεται πολύ χαμηλά, στο λεγόμενο δάπεδο τύπου σάντουιτς. Χάρη στον μικρό κύκλο στροφής του, μόλις 11,09 μέτρων, είναι επίσης εύκολο να διασχίζετε τα στενά δρομάκια του κέντρου της πόλης.

Σημείωση από Volkswagen

2.
Το αναφερόμενο απόβαρο του οχήματος περιλαμβάνει 68 kg για τον οδηγό.
3.
Στο μέτρο του δυνατού, οι εκπομπές CO2 αποφεύγονται και μειώνονται άμεσα στη Volkswagen. Οι προμηθευτές είναι υποχρεωμένοι να αποφεύγουν και να μειώνουν αναλόγως. Οι εκπομπές CO2, οι οποίες δεν μπορούν να αποφευχθούν και να μειωθούν στην Volkswagen και λόγω των αντίστοιχων υποχρεώσεων στην αλυσίδα προμηθευτών, αντισταθμίζονται στο ίδιο επίπεδο από πιστοποιημένα έργα προστασίας του κλίματος.
4.
Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία υπολογισμένη στο δυναμόμετρο 1 άξονα σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής ελαφρών οχημάτων (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), στην πιο ευνοϊκή ως προς την αυτονομία έκδοση εξοπλισμού του ID. Buzz Pro. Η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική τιμή αυτονομίας WLTP μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Στην πράξη, η πραγματική αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών/το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
5.
Φόρτιση με μέγιστη ισχύ φόρτισης 170 kW DC στην παραλλαγή μπαταρίας Pro, καθώς και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και μπαταρίας περίπου 23°C και κατάσταση φόρτισης έναρξης περίπου 5%, π.χ. σε έναν σταθμό Ionity.
6.
Το όχημα και ο σταθμός φόρτισης πρέπει να διαθέτουν τη λειτουργία Plug & Charge.
7.

Με την αγορά ενός καινούργιου οχήματος, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τις ψηφιακές υπηρεσίες VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την αρχική δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Για τη χρήση των υπηρεσιών VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus για την οικογένεια ID., απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού χρήστη Volkswagen ID και τη σύνδεση με το όχημά σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εξαρτώμενες από το όχημα, τη χώρα, το λογισμικό και τον εξοπλισμό ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν για την αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης VW Connect/VW Connect Plus ή We Connect/We Connect Plus με την Volkswagen AG στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή μέσω της εφαρμογής "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Η δωρεάν διάρκεια ισχύος της σύμβασης εξαρτάται από τη χρονική στιγμή ενεργοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών. Η αρχική διάρκεια ισχύος της σύμβασης που προσφέρεται δωρεάν αρχίζει να μειώνεται αυτόματα το αργότερο από την ενενηκοστή ημέρα μετά την αρχική παράδοση. Για την ακριβή διάρκεια ισχύος της σύμβασης για το εκάστοτε όχημά σας, ανατρέξτε στο myVolkswagen, στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net.

Ο χειρισμός ορισμένων κινητών online υπηρεσιών του We Connect/We Connect Plus ή του VW Connect/VW Connect Plus είναι δυνατός μόνο από την εφαρμογή "Volkswagen". Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής, απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενη ή ξεχωριστή σύμβαση κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής).  

Οι κινητές online υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στα πακέτα We Connect και We Connect Plus ή VW Connect και VW Connect Plus μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Επίσης, η διαθεσιμότητα εξαρτάται από το μοντέλο οχήματος, τον εξοπλισμό και την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού. Αυτό ισχύει, επίσης, για τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Λάβετε, επίσης, υπόψη τους επικαιροποιημένους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις που ισχύουν για τις ψηφιακές υπηρεσίες της οικογένειας ID.