Δεν χρειάζονται συμβιβασμοί: Με τις λύσεις μεταφοράς μας, θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για εσάς και για τις αποσκευές σας.

Μπάρες οροφής και πρόσθετος εξοπλισμός

Μπάρες οροφής και πρόσθετος εξοπλισμός

Ένας άνδρας κάθεται στο αυτοκίνητό του VW με ένα καγιάκ και μια βάση σανίδας σέρφινγκ στην οροφή

Σέρφινγκ, snowboard ή ποδηλασία; Οι μπάρες οροφής μας παρέχουν μια σταθερή βάση για όλες τις λύσεις μεταφοράς για τον εξοπλισμό σας. Σας παρουσιάζουμε τον πρόσθετο εξοπλισμό από τα Αξεσουάρ Volkswagen που μπορεί να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες για τις μεταφορές σας.

Πάρτε το ποδήλατο μαζί σας

Μεταφέρετε απλά το ποδήλατό σας στο Volkswagen, για παράδειγμα στον κοτσαδόρο ή στην οροφή. Βρείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με τις βάσεις ποδηλάτων μας.

  • Μια γυναίκα τραβάει μια selfie μπροστά από το πράσινο της αυτοκίνητο VW με ένα ποδήλατο πάνω από την οροφή

    Βάσεις ποδηλάτων για την οροφή

    Ένας πρακτικός τρόπος να παίρνετε τα ποδήλατά σας μαζί σας όπου και αν πάτε. Η βάση τοποθετείται εύκολα και άνετα χωρίς εργαλεία στις μπάρες οροφής ή στις εγκάρσιες μπάρες του οχήματός σας. Οι αεροδυναμικά σχεδιασμένες ράγες τροχών εξασφαλίζουν ότι τα ποδήλατα παραμένουν σε όρθια θέση κατά την τοποθέτηση, διευκολύνοντας την ασφαλή τους στερέωση.

  • Μια γυναίκα και ένας άνδρας σε ένα ταξίδι στη φύση, χάρη στη βάση ποδηλάτων VW

    Βάση ποδηλάτων για την πόρτα του χώρου αποσκευών

    Η βάση ποδηλάτων τοποθετείται εύκολα στον κοτσαδόρο στο πίσω μέρος, παρέχει ασφαλή συγκράτηση και είναι επίσης αποτελεσματικά ασφαλισμένη έναντι κλοπής. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα ή δύο ποδήλατα μαζί για τη διαδρομή χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με τη βοήθεια ενός σετ επέκτασης, μπορείτε να μεταφέρετε ένα τρίτο ποδήλατο στη βάση.

Ακόμα περισσότερος χώρος αποθήκευσης για το Volkswagen σας