Ένα SUV VW με προϊόντα μεταφοράς από τα Αξεσουάρ VW

Λύσεις μεταφοράς

Δεν χρειάζονται συμβιβασμοί: Με τις λύσεις μεταφοράς μας, θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για εσάς και για τις αποσκευές σας.

Μπάρες οροφής και πρόσθετος εξοπλισμός

Μπάρες οροφής και πρόσθετος εξοπλισμός

Ένας άνδρας κάθεται στο αυτοκίνητό του VW με ένα καγιάκ και μια βάση σανίδας σέρφινγκ στην οροφή

Σέρφινγκ, snowboard ή ποδηλασία; Οι μπάρες οροφής μας παρέχουν μια σταθερή βάση για όλες τις λύσεις μεταφοράς για τον εξοπλισμό σας. Σας παρουσιάζουμε τον πρόσθετο εξοπλισμό από τα Αξεσουάρ Volkswagen που μπορεί να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες για τις μεταφορές σας.

--:--
Πάρτε το ποδήλατο μαζί σας

Μεταφέρετε απλά το ποδήλατό σας στο Volkswagen, για παράδειγμα στον κοτσαδόρο ή στην οροφή. Βρείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με τις βάσεις ποδηλάτων μας.

  • Μια γυναίκα τραβάει μια selfie μπροστά από το πράσινο της αυτοκίνητο VW με ένα ποδήλατο πάνω από την οροφή

    Βάσεις ποδηλάτων για την οροφή

    Ένας πρακτικός τρόπος να παίρνετε τα ποδήλατά σας μαζί σας όπου και αν πάτε. Η βάση τοποθετείται εύκολα και άνετα χωρίς εργαλεία στις μπάρες οροφής ή στις εγκάρσιες μπάρες του οχήματός σας. Οι αεροδυναμικά σχεδιασμένες ράγες τροχών εξασφαλίζουν ότι τα ποδήλατα παραμένουν σε όρθια θέση κατά την τοποθέτηση, διευκολύνοντας την ασφαλή τους στερέωση.

  • Μια γυναίκα και ένας άνδρας σε ένα ταξίδι στη φύση, χάρη στη βάση ποδηλάτων VW

    Βάση ποδηλάτων για την πόρτα του χώρου αποσκευών

    Η βάση ποδηλάτων τοποθετείται εύκολα στον κοτσαδόρο στο πίσω μέρος, παρέχει ασφαλή συγκράτηση και είναι επίσης αποτελεσματικά ασφαλισμένη έναντι κλοπής. Έτσι, μπορείτε να πάρετε ένα ή δύο ποδήλατα μαζί για τη διαδρομή χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Με τη βοήθεια ενός σετ επέκτασης, μπορείτε να μεταφέρετε ένα τρίτο ποδήλατο στη βάση.

Ακόμα περισσότερος χώρος αποθήκευσης για το Volkswagen σας

Χώρος στην οροφή

Αποκτήστε ακόμα περισσότερο χώρο αποθήκευσης καθ' οδόν. Με την αεροδυναμική τους μορφή, οι μπαγκαζιέρες οροφής μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τους ενοχλητικούς θορύβους κατά τη χρήση. Η μπαγκαζιέρα οροφής "Comfort" διαθέτει σύστημα κεντρικού κλειδώματος 3 σημείων και χάρη στο σύστημα "DuoLift", μπορεί να ανοίξει και να φορτωθεί και από τις δύο πλευρές. Βρείτε την κατάλληλη μπαγκαζιέρα οροφής για εσάς.

Detailed shot of a VW ball coupling

Κοτσαδόρος

Είτε είναι άκαμπτοι, βιδωτοί ή πτυσσόμενοι –  οι κοτσαδόροι μας για μια σειρά εφαρμογών παρέχουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Δύο φίλοι απολαμβάνουν τη θέα ενός ορεινού τοπίου δίπλα στο VW Touareg R-Line τους με μια λύση χώρου αποσκευών στο εσωτερικό

Λύσεις χώρου αποσκευών

Από αντιολισθητικό δάπεδο έως διαχωριστική σχάρα: Ανακαλύψτε τις πρακτικές λύσεις μας για τον χώρο αποσκευών σας. Σας βοηθούν να αποθηκεύετε τις αποσκευές σας με έξυπνο τρόπο και να προστατεύετε τον χώρο αποσκευών σας.

Γνήσια αξεσουάρ ειδικά για το δικό σας μοντέλο

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα γνησίων αξεσουάρ, ειδικά για κάθε μοντέλο Volkswagen, όπως το ID.3, το Golf ή το Tiguan Allspace. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης είτε πρόκειται για λυσεις μεταφοράς, αξεσουάρ για το εσωτερικό, το εξωτερικό, λύσεις φόρτισης ή αξεσουάρ για τροχούς και ελαστικά και βάλτε τη δική σας ξεχωριστή πινελιά στο αυτοκίνητό σας.