Κοντινό πλάνο ενός άντρα που κρατάει ένα smartphone με τα δύο χέρια. Στην οθόνη εμφανίζεται η εφαρμογή We Connect ID.
2,3,4

Έλεγχος οχήματος ID. 
Πλήρης ενημέρωση.

1.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 14,8-14,4. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Έλεγχος οχήματος ID. 
Πλήρης ενημέρωση.

Φτάνοντας στο σπίτι σας, αναρωτιέστε αν το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας είναι επαρκώς φορτισμένο για τη διαδρομή σας το επόμενο πρωί. Ευτυχώς, το ερώτημα αυτό απαντάται από το smartphone σας, όπου μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας, των θυρών και των φώτων του ID. σας. Όταν η θερμοκρασία πέσει αργά το βράδυ, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από την εφαρμογή για την προθέρμανση της μπαταρίας5. Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε ξέγνοιαστα την επόμενη ημέρα.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Κατάσταση οχήματος του ID. σας 

Με την εφαρμογή We Connect ID. έχετε πρόσβαση στην κατάσταση φόρτισης και την αυτονομία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας. Δεν είστε σίγουροι εάν κλείσατε τις πόρτες και τα παράθυρα ή εάν απενεργοποιήσατε τα φώτα στο ID. σας; Ακόμη και αυτό μπορείτε να το μάθετε με τη βοήθεια της εφαρμογής από την άνεση του καναπέ σας. Ανακουφιστικό, σωστά;

Πίσω πλευρά ενός VW ID.5 γκρι χρώματος. Στο προσκήνιο υπάρχει μια γυναίκα που χειρίζεται ένα smartphone
6,3,4
6.
Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 18,4-16,1. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 0. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Αυτονομία: μεικτός κύκλος 480-544 km. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.
Μια ξαπλωμένη χαμογελαστή γυναίκα κοιτάζει ένα smartphone

Σημείο στάθμευσης του ID. σας 

Σταθμεύσατε σε μία νέα πόλη ή σε έναν μεγάλο χώρο στάθμευσης και ξεχάσατε πού ακριβώς βρίσκεται το αυτοκίνητό σας; Με το We Connect τελειώνει ο μπελάς της αναζήτησης. Η εφαρμογή We Connect ID. αποθηκεύει την τελευταία τοποθεσία του ID. σας και, εφόσον το επιθυμείτε, σας πλοηγεί απευθείας σε αυτό. Έτσι, γλυτώνετε τις περιττές διαδρομές.

Υποδείξεις θερμοκρασίας για το ID. σας 

Οι χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση στην απόδοση της μπαταρίας. Η εφαρμογή We Connect ID. σάς υπενθυμίζει να προθερμάνετε5 ή να φορτίσετε την μπαταρία, όταν κρίνεται ότι απαιτείται βάσει της πρόγνωση καιρού στην τοποθεσία σας και της κατάστασης φόρτισης. Επίσης, θα σας προταθεί να ορίσετε μια ώρα αναχώρησης ή να φορτίσετε το ID. σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν μείωση της αυτονομίας λόγω του κρύου καιρού.

Ένας άντρας σε χειμερινό τοπίο παρακολουθεί ένα smartphone
Ένας άντρας με ένα smartphone στο χέρι στέκεται στο παράθυρο, ενώ στο φόνο υπάρχει ένα VW ID.4 μπλε χρώματος

Φόρτιση του ID. σας 

Η εφαρμογή We Connect ID. μετατρέπει το smartphone σας σε τηλεχειριστήριο, με το οποίο μπορείτε να εκκινείτε και να διακόπτετε τις διαδικασίες φόρτισης. Επίσης, έχετε τον έλεγχο του υπολειπόμενου χρόνου φόρτισης, της τρέχουσας αυτονομίας και της κατάστασης φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας, ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε μέσα σε αυτό.

Ψηφιακό βιβλίο οδηγιών αυτοκινήτου στο ID. σας 

Πλέον μπορείτε να ανακτάτε σημαντικές πληροφορίες για τη χρήση από το ψηφιακό βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου στο σύστημα Infotainment του ID. σας. Εφόσον απαιτείται, μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορα απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με ταχαρακτηριστικά, τις online υπηρεσίες και τα συστήματα υποβοήθησης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας. Για την αρχική χρήση, δεν απαιτείται ενεργοποίηση του We Connect, αλλά αποτελεί προϋπόθεση για ενημερώσεις μέσω του συστήματος Infotainment.

Σύστημα Infotainment ενός ID.5. Στην οθόνη εμφανίζεται το ψηφιακό βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει