Υπηρεσίες We Connect Άνεση - Ακριβώς στα μέτρα σας
1
Υπηρεσίες We Connect Άνεση - Ακριβώς στα μέτρα σας
1
Υπηρεσίες We Connect Άνεση - Ακριβώς στα μέτρα σας
1
Υπηρεσίες We Connect Άνεση - Ακριβώς στα μέτρα σας
1

Άνεση.
Ακριβώς στα μέτρα σας.

Άνεση.
Ακριβώς στα μέτρα σας.

Χρειάζεστε το αυτοκίνητο, αλλά τα κλειδιά τα έχει άλλος; Ζητήστε να σας τα στείλουν μέσω smartphone. Με την εξατομίκευση ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις εν ριπή οφθαλμού. Νιώστε οικεία, ακόμη και όταν βρίσκεστε στη διαδρομή για το γραφείο: Εκφωνήστε απλά την εντολή «Πλοήγηση προς την εργασία» και το όχημά σας Volkswagen θα ξεκινήσει την πλοήγηση. Άλλωστε, σας καταλαβαίνει καλύτερα από ποτέ. Αυτό είναι ομαδική εργασία.

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Online θέρμανση εν στάσει

Προθερμάνετε το αυτοκίνητο τις κρύες ημέρες, ενώ παίρνετε ακόμη το πρωινό σας. Με την υπηρεσία online θέρμανσης εν στάσει* μπορείτε εκτός αυτού με την εφαρμογή «We Connect» να ορίζετε χρόνους αναχώρησης, ώστε να βρίσκετε το όχημά σας πάντα σε προθερμασμένη και ξεπαγωμένη κατάσταση.

* Μόνο σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό θέρμανσης εν στάσει.

We Connect - Κλιματισμός αυτοκινήτου πριν από τη διαδρομή μέσω smartphone
We Connect - Το smartphone σας μετατρέπεται σε κλειδί του αυτοκινήτου

Κινητό κλειδί

Πείτε γεια στην αναζήτηση κλειδιού. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ως κινητό κλειδί* για να ανοίγετε και να εκκινείτε το όχημά σας Volkswagen. Αποστείλετε περαιτέρω ψηφιακά κλειδιά σε φίλους και μέλη της οικογένειάς σας και κάντε τη χρήση του οχήματός σας απροβλημάτιστη.

* Μόνο με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης «Discover Pro» και σε συνδυασμό με την εφαρμογή We Connect. Αρχικά, για τα οχήματα Passat και Arteon διατίθενται πέντε δωρεάν κινητά κλειδιά. Για τα οχήματα Golf διατίθενται, επίσης, πέντε κινητά κλειδιά μετά την απόκτηση της λειτουργίας. Τα κινητά κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα πρώτα 4 έτη από τη σύναψη της σύμβασης We Connect. Η παραχώρηση ενός κινητού κλειδιού προϋποθέτει την ταυτοποίηση του αποστολέα του κλειδιού μέσω της διαδικασίας Volkswagen Ident. Μετά την εγκατάσταση σε ένα συμβατό smartphone, η διάρκεια ισχύος του κινητού κλειδιού σε συνδυασμό με την τελική συσκευή είναι ένα έτος.

Εξατομίκευση

Το Volkswagen σας σάς αναγνωρίζει και μετά τη δημιουργία λογαριασμού VW και την πρώτη σύνδεση στο όχημά σας ενεργοποιεί εντελώς αυτόματα και ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό τις προσωπικές ρυθμίσεις πολυάριθμων συστημάτων, από το κάθισμα και τον φωτισμό, τον κλιματισμό, το σύστημα Infotainment και την πλοήγηση μέχρι και το σύστημα υποβοήθησης οδηγού. Μέγιστη άνεση σε περίπτωση εναλλαγής αυτοκινήτων και για διαφορετικούς χρήστες.

We Connect - Πάρτε απλά μαζί σας τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις
We Connect - Online φωνητικός χειρισμός

Online φωνητικός χειρισμός

Με την online αναβάθμιση του προαιρετικού συστήματος φωνητικού χειρισμού* βελτιώνεται περαιτέρω ο χειρισμός με φωνητικές εντολές. Επιλέξτε online την αγαπημένη σας μουσική, αναζητήστε τον αγαπημένο σας σταθμό ψηφιακού ραδιοφώνου με φωνητικές εντολές και επωφεληθείτε κατά την πλοήγηση από τη διαισθητική εισαγωγή προορισμού. Στο νέο Golf μπορείτε, επίσης, να υπαγορεύετε και να σας εκφωνούνται email ή να χειρίζεστε τις εφαρμογές In-Car App, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο.

* Προς το παρόν, ο (online) φωνητικός χειρισμός είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά (ΗΒ και ΗΠΑ), Γαλλικά, Ισπανικά, Τσεχικά και Ιταλικά. 

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Disclaimer by Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών We Connect απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης στο We Connect. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη ξεχωριστής σύμβασης We Connect ή We Connect Plus με την Volkswagen AG. Για την υπηρεσία We Connect Plus, ο πελάτης έχει στη διάθεσή του 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να καταχωρήσει το όχημα στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου.Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του We Connect καθίσταται δυνατή μέσω μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Internet. Τα σχετικά έξοδα που προκύπτουν εντός της Ευρώπης καλύπτονται στα πλαίσια της κάλυψης δικτύου, με εξαίρεση τις υπηρεσίες «Streaming & Internet», καθώς και επιμέρους εφαρμογές In-Car App, από την Volkswagen AG. Για τη χρήση των υπηρεσιών «Streaming & Internet», επιμέρους εφαρμογών In-Car App, καθώς και του WLAN-Hotspot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επί πληρωμή πακέτα δεδομένων του εξωτερικού συνεργάτη κινητής τηλεφωνίας «Cubic Telecom» στις περιοχές κάλυψης δικτύου πολλών ευρωπαϊκών χωρών. Πληροφορίες αναφορικά με τις τιμές και τις υποστηριζόμενες χώρες θα βρείτε στη διεύθυνση https://vw.cubictelecom.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτυακού ραδιοφώνου και Streaming μέσων μέσω μιας κινητής τερματικής συσκευής (π.χ. smartphone) που μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Σε αυτήν την περίπτωση, οι αντίστοιχες υπηρεσίες διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς.  Η διαθεσιμότητα των περιγραφόμενων στα πακέτα επιμέρους υπηρεσιών We Connect και We Connect Plus ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και εξαρτάται, επίσης, από το όχημα και τον εξοπλισμού. Οι υπηρεσίες διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους ή να διακοπεί η παροχή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.portal.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.