Υπηρεσίες We Connect Άνεση - Ακριβώς στα μέτρα σας
1

Άνεση.
Ακριβώς στα μέτρα σας.

Άνεση.
Ακριβώς στα μέτρα σας.

Χρειάζεστε το αυτοκίνητο, αλλά τα κλειδιά τα έχει άλλος; Ζητήστε να σας τα στείλουν μέσω smartphone. Με την εξατομίκευση ενεργοποιούνται οι προσωπικές σας ρυθμίσεις εν ριπή οφθαλμού. Νιώστε οικεία, ακόμη και όταν βρίσκεστε στη διαδρομή για το γραφείο: Εκφωνήστε απλά την εντολή «Πλοήγηση προς την εργασία» και το όχημά σας Volkswagen θα ξεκινήσει την πλοήγηση. Άλλωστε, σας καταλαβαίνει καλύτερα από ποτέ. Αυτό είναι ομαδική εργασία.

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Online θέρμανση εν στάσει

Προθερμάνετε το αυτοκίνητο τις κρύες ημέρες, ενώ παίρνετε ακόμη το πρωινό σας. Με την υπηρεσία online θέρμανσης εν στάσει* μπορείτε εκτός αυτού με την εφαρμογή «We Connect» να ορίζετε χρόνους αναχώρησης, ώστε να βρίσκετε το όχημά σας πάντα σε προθερμασμένη και ξεπαγωμένη κατάσταση.

* Μόνο σε συνδυασμό με τον προαιρετικό εξοπλισμό θέρμανσης εν στάσει.

We Connect - Κλιματισμός αυτοκινήτου πριν από τη διαδρομή μέσω smartphone
We Connect - Το smartphone σας μετατρέπεται σε κλειδί του αυτοκινήτου

Κινητό κλειδί

Πείτε γεια στην αναζήτηση κλειδιού. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ως κινητό κλειδί* για να ανοίγετε και να εκκινείτε το όχημά σας Volkswagen. Αποστείλετε περαιτέρω ψηφιακά κλειδιά σε φίλους και μέλη της οικογένειάς σας και κάντε τη χρήση του οχήματός σας απροβλημάτιστη. Τα πρώτα πέντε κινητά κλειδιά διατίθενται δωρεάν. Περαιτέρω κινητά κλειδιά μπορείτε να αγοράσετε απευθείας στο In-Car Shop του συστήματος Infotainment ή στο We Connect WebshopΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου.

* Μόνο με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης «Discover Pro» (για οχήματα Passat, Arteon και Golf) ή Discover Media (μόνο για οχήματα Golf) και σε συνδυασμό με την εφαρμογή We Connect. Αρχικά, για τα οχήματα Passat και Arteon διατίθενται πέντε δωρεάν κινητά κλειδιά. Για τα οχήματα Golf διατίθενται, επίσης, πέντε κινητά κλειδιά μετά την απόκτηση της λειτουργίας. Τα κινητά κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα πρώτα 4 έτη από τη σύναψη της σύμβασης We Connect. Η παραχώρηση ενός κινητού κλειδιού προϋποθέτει την ταυτοποίηση του αποστολέα του κλειδιού μέσω της διαδικασίας Volkswagen Ident. Μετά την εγκατά­σταση σε ένα συμβατό smartphoneΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου, η διάρκεια ισχύος του κινητού κλειδιού σε συνδυασμό με την τερματική συσκευή ανέρχεται σε ένα έτος.

Εξατομίκευση

Το Volkswagen σας σάς αναγνωρίζει και μετά τη δημιουργία λογαριασμού VW και την πρώτη σύνδεση στο όχημά σας ενεργοποιεί εντελώς αυτόματα και ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό τις προσωπικές ρυθμίσεις πολυάριθμων συστημάτων, από το κάθισμα και τον φωτισμό, τον κλιματισμό, το σύστημα Infotainment και την πλοήγηση μέχρι και το σύστημα υποβοήθησης οδηγού. Μέγιστη άνεση σε περίπτωση εναλλαγής αυτοκινήτων και για διαφορετικούς χρήστες.

We Connect - Πάρτε απλά μαζί σας τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις
We Connect - Online φωνητικός χειρισμός

Online φωνητικός χειρισμός

Με την online αναβάθμιση του προαιρετικού συστήματος φωνητικού χειρισμού* βελτιώνεται περαιτέρω ο χειρισμός με φωνητικές εντολές. Επιλέξτε online την αγαπημένη σας μουσική, αναζητήστε τον αγαπημένο σας σταθμό ψηφιακού ραδιοφώνου με φωνητικές εντολές και επωφεληθείτε κατά την πλοήγηση από τη διαισθητική εισαγωγή προορισμού. Στο νέο Golf μπορείτε, επίσης, να υπαγορεύετε και να σας εκφωνούνται email ή να χειρίζεστε τις εφαρμογές In-Car App, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή σας από τον δρόμο.

* Προς το παρόν, ο (online) φωνητικός χειρισμός είναι διαθέσιμος για τις ακόλουθες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά (ΗΒ και ΗΠΑ), Γαλλικά, Ισπανικά, Τσεχικά και Ιταλικά. 

Προγραμματισμός ραντεβού Service

Για να μπορείτε να επικεντρώνεστε στα σημαντικά θέματα στην καθημερινότητά σας, εφόσον το επιθυμείτε, ασχολείται το όχημά σας Volkswagen για τα ραντεβού Service. Μόλις διαπιστωθεί ανάγκη Service, όπως επιθεώρηση ή αλλαγή λαδιών, το όχημα προωθεί, εφόσον το επιθυμείτε και σε περίπτωση ύπαρξης online σύνδεσης, όλα τα σημαντικά δεδομένα στον προτιμώμενο εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Service, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να προτείνει μια ημερομηνία.* Μπορείτε να αναζητάτε και να επιλέγετε τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Service της Volkswagen εύκολα στο πεδίο πελατών myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου ή στην εφαρμογή We Connect. Χάρη στην προώθηση δεδομένων, το συνεργείο μπορεί ακόμη και να σας ενημερώσει για τον χρόνο που θα πρέπει να υπολογίσετε για το ραντεβού Service. Έτσι, ο προγραμματισμός Service εκτελείται σχεδόν από μόνος του.

* Περισσό­τερες πληροφορίες για την επεξεργασία δεδομένων θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στον ακόλουθο σύνδεσμο:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123Άνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

We Connect - Εύκολο κλείσιμο ραντεβού Service

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

We Connect. Έτσι μετατρέπετε το Volkswagen σας σε δικτυωμένο αυτοκίνητο.

Έτσι απολαμβάνετε ασταμάτητη ψυχαγωγία. Με τις online υπηρεσίες του We Connect.