Διακρίνεται το εμπρός μέρος ενός ID.5. Η μάσκα με τη χαρακτηριστική φωτεινή λωρίδα και λογότυπο.

Πληροφορίες εισαγωγής μοντέλων Volkswagen

Η Volkswagen σας ενημερώνει ότι ορισμένα από τα μοντέλα της σειράς Volkswagen που παράγονται στην Κίνα έχουν εισαχθεί στις ευρωπαϊκές αγορές μέσω ανεπίσημων καναλιών.

Παρά τους ανακριβείς ισχυρισμούς των μη εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών, τα συγκεκριμένα οχήματα δεν φέρουν διεθνή εγγύηση. Επιπλέον, όλα τα αιτήματα συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένης της εγγύησης, δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν από Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Volkswagen στην Ελλάδα. Επιπλέον, η Kosmocar και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service δεν μπορούν να παρέχουν στους πελάτες γνήσια ανταλλακτικά Volkswagen για μοντέλα που πωλούνται αποκλειστικά στην Κίνα.

Οι πελάτες που επιλέγουν να αγοράσουν οχήματα Volkswagen μέσω αυτών των ανεπίσημων καναλιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι εκτός από την έλλειψη συντήρησης, εγγύησης και προμήθειας ανταλλακτικών, τα οχήματα διαθέτουν έκδοση λογισμικού που προορίζεται για άλλη αγορά. Όπως με την εγγύηση και τη συντήρηση, έτσι και στην περίπτωση του λογισμικού δεν μπορεί να ληφθεί μέριμνα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service στην Ελλάδα. Επιπλέον, αυτά τα μη εξουσιοδοτημένα εισαγόμενα οχήματα κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τις συνθήκες της κινεζικής αγοράς. Δεν έχουν εγκριθεί για άλλες αγορές και δεν είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς και δεν διαθέτουν Ευρωπαϊκή Έγκριση Τύπου και Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης (CoC).

Η Kosmocar και το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων & Συνεργατών Service παραμένουν αφοσιωμένοι στους πελάτες τους. Ως εκ τούτου, συνιστούμε στους πελάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν αγοράζουν ένα μοντέλο Volkswagen μέσω ανεπίσημων καναλιών.

Συνιστούμε στους πελάτες να επισκέπτονται Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους της Kosmocar-Volkswagen για να ανακαλύψουν την γκάμα των προϊόντων Volkswagen που πωλούνται επίσημα στη Ελληνική αγορά και τα οποία επωφελούνται από την εγγύηση και την επαρκή τεχνική υποστήριξη.

Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Volkswagen

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen είναι δίπλα σας για να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Είτε πρόκειται για την αγορά ενός νέου Volkswagen, είτε για οτιδήποτε χρειαστείτε μετά την απόκτησή του.