Μια γυναίκα με Smartphone στο χέρι ακουμπά στο δικό της  μοντέλο ID.

ΙD. ενημέρωση λογισμικού 3.2

Με το λογισμικό 3.2, επωφελείστε από βελτιώσεις στην εξατομίκευση και νέες δυνατότητες στον τομέα της online εισαγωγής προορισμών και διαδρομών.

ΙD. ενημέρωση λογισμικού 3.2

Αυτή η ενημερώση λογισμικού, σάς προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων που αφορούν σε βελτιώσεις στον τομέα της εξατομίκευσης καθώς σε νέες δυνατότητες στην εισαγωγή διαδρομών και προορισμών στο ID. σας, που έχετε προγραμματίσει από πριν.

--:--

Τι περιλαμβάνεται στην ενημέρωση λογισμικού 3.2;

Εξατομίκευση

Σε αυτοκίνητα που έχουν εργοστασιακά εγκατεστημένο το ID. λογισμικό 3.0, προσωπικές ρυθμίσεις διαφόρων συστημάτων αποθηκεύονται στον λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και ενεργοποιούνται με την εγγραφή στο όχημα. Έτσι, ξεκινάτε ξεκούραστα την οδήγηση του ID. σας χωρίς να προηγούνται χρονοβόρες ρυθμίσεις. Η φόρτωση, η ενεργοποίηση και ο συγχρονισμός των ρυθμίσεων πραγματοποιούνται αυτόματα, χωρίς κουραστικά ενδιάμεσα βήματα. Οι δυνατότητες εξατομίκευσης εξαρτώνται από διάφορους προαιρετικούς εξοπλισμούς.

Ένας άνδρας κάθεται στο ID. του και ενημερώνεται για τα Software Updates

Διαδικασία ενημέρω­σης

Η ID. ενημέρωση λογισμικού 3.2 πραγματοποιείται στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen και είναι απολύτως δωρεάν για εσάς! Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας και κλείστε ένα ραντεβού για την πραγματοποίησή της.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Προσφέρετε στο ID. σας νέες δυνατότητες.

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις καθώς και βοήθεια για τα Apps και τις ψηφιακές υπηρεσίες

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen