Μια υπάλληλος του VW Service παραδίδει σε μια πελάτη το κλειδί για το VW ID.3 της

ID. Ενημέρωση λογισμικού

Επωφεληθείτε από τις ενημερώσεις για όλα τα ID. μοντέλα

Επωφεληθείτε από τις ενημερώσεις για όλα τα ID. μοντέλα

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι σημαντικές για να διασφαλίσετε ότι το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο παραμένει πάντα ενημερωμένο. Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες ενημερώσεις για το ID. σας. 

Πρέπει να επισκέπτομαι τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service για κάθε ενημέρωση;

Όχι, δεν απαιτεί κάθε ενημέρωση λογισμικού την επίσκεψή σας στο χώρο του συνεργείου. Ορισμένες ενημερώσεις μπορούν να πραγματοποιούνται στο ID. σας “Over-the-Air”, δηλαδή online. Μάθετε παρακάτω περισσότερα για τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

Τα οφέλη σας

Με τις ενημερώσεις λογισμικού, το ID. σας έχει πάντα τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Επωφεληθείτε από ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας. Πραγματοποιείστε τις ενημερώσεις λογισμικού για να:

  • Απολαμβάνετε πολυάριθμες βελτιώσεις απόδοσης
  • Έχετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού
  • Βρίσκεστε στο επίκεντρο της ψηφιακής ανάπτυξης, ακόμη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου

Να θυμάστε: Κάθε νέα έκδοση μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για περαιτέρω ενημερώσεις.

Ένα VW ID κινείται σε ένα βραχώδες τοπίο, σε ένα δρόμο δίπλα σε λίμνη.
Ένας άντρας με ένα κίτρινο μπουφάν ακουμπά στο VW ID. του
ID. ενημέρωση λογισμικού 3.0

Η νέα ενημέρωση λογισμικού 3.0 Over-the-Αir, σας προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων που αφορούν σε πρόσθετες λειτουργίες και βελτιστοποιήσεις σε τομείς όπως η συνδεσιμότητα, η φόρτιση, η αυτονομία, καθώς και σε νέες εφαρμογές «In-Car Apps». Μείνετε συντονισμένοι!

Η ενημέρωση λογισμικού 3.0 Over-the-Air, είναι δυνατή μόνο για τα ID., τα οποία έχουν λάβει το λογισμικό 2.4. και έχει πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση μπαταρίας 12 Volt στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen. Βασική προϋπόθεση, η ύπαρξη μίας ενεργής σύμβασης We Connect.

Για τη λήψη της ID. ενημέρω­σης λογισμικού 3.0 Over-the-Air εκτός από μία ενεργή σύμβαση We Connect απαιτείται και ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID.

ID. ενημέρωση λογισμικού 2.4

ID. ενημέρωση λογισμικού 2.4

Μια υπάλληλος του service στέκεται ακουμπώντας σε έναν τοίχο με ένα tablet στο χέρι της

Απαιτείται η αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt

Η νέα ενημέρωση λογισμικού 2.4 είναι πλέον διαθέσιμη για εσάς. Επικοινωνήστε σήμερα με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας και κλείστε ένα ραντεβού για την πραγματοποίησή της. Κατά την επίσκεψή σας στο συνεργείο θα πραγματοποιηθεί και η αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt στο αγαπημένο σας ID. απολύτως δωρεάν!

Έτσι, θα λάβετε την τελευταία έκδοση λογισμικού και παράλληλα θα επωφεληθείτε από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χάρη στη βελτιστοποιημένη διαχείριση θερμότητας, με την νέα μπαταρία.

Ένας άντρας στέκεται στο παράθυρο με το κινητό στο χέρι. Στο δρόμο που φαίνεται πίσω του, βρίσκεται σταθμευμένο το VW ID αυτοκίνητό του.
ID. ενημέρωση λογισμικού 2.3

Ενημέρωση “Over-the-Air”

Ορισμένες ενημερώσεις μπορούν επίσης να πραγματο­ποιηθούν "Over-the-Air", χωρίς επίσκεψη στο συνεργείο, δηλαδή υλοποιούνται διαδικτυακά. Η ενημέρωση της έκδοσης λογισμικού 2.3., σας προσφέρει επίσης μια σειρά από πολλά πλεονεκτήματα. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά να έχετε εγκαταστήσει την ενημέρωση λογισμικού 2.1.

Λήψη μέσα από το παράθυρο του συνοδηγού. Ένας τεχνικός VW service ελέγχει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο VW ID.3
ID. ενημέρωση λογισμικού 2.1

Ενημέρωση με επίσκεψη στο συνεργείο

Αυτή η ενημέρωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για μελλοντικές ενημερώσεις. Εάν δεν έχετε ακόμη εγκαταστήσει την Ενημέρωση λογισμικού 2.1, κλείστε τώρα το ραντεβού σας με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για την εγκατάστασή του. Εσείς και το ID. σας θα επωφεληθούν από μια σειρά νέων δυνατοτήτων και βελτιώσεων!

Χρειάζεστε βοήθεια; 
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 198 9831Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ή μπορείτε να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση weconnect-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail.

Το κόστος κλήσης εξαρτάται από το αντίστοιχο τιμολόγιο του παρόχου σας, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις περιαγωγής, αν καλείτε από το εξωτερικό. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της επιλογής σας.