Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεστε1

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».
2
2.
Η απεικόνιση δείχνει νέα γενιά συστημάτων Infotainment. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για συστήματα προηγούμενης γενιάς

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform, απαιτείται ένα σύστημα πλοήγησης στο όχημά σας Volkswagen. Μπορεί να είναι τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για οχήματα Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» απαιτείται μόνο η υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και, όπως το «App-Connect», μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro», προτείνεται, επίσης, η διεπαφή τηλεφώνου «Business», με την οποία μπορείτε να δημιουργείτε WLAN Hotspot στο όχημά σας Volkswagen. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών Car-Net.

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή We Connect. Επίσης, ένα συνδεδεμένο σύστημα Infotainment φροντίζει για τη σύνδεση στο διαδίκτυο που απαιτείται για τη χρήση του Car-Net. Για επιμέρους λειτουργίες απαιτείται, επίσης, τεχνικός εξοπλισμός στο όχημα, π.χ. αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού».

Ανάλογα με το όχημα, έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε (εάν δεν έχει γίνει με την αγορά του οχήματός σας Volkswagen) από την εφαρμογή We Connect ή από το myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου. Εάν πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, τον οποίο δημιουργείτε σε λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro» ή «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone® με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID
Σύνδεση στη διαδικτυακή πύλη We Connect

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κινητές online υπηρεσίες παντού, συνδεθείτε με το Volkswagen ID στο πεδίο χρήστη myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου ή στην εφαρμογή We Connect και ολοκληρώστε την εγγραφή του οχήματός σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη Volkswagen ID, θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Χρήση μέσω εφαρμογής We Connect και myVolkswagen

Εφαρμογή We Connect
3,4,5
3.
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km: μεικτός κύκλος 1,3-1,2. Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας σε kWh/100 km: μεικτός κύκλος 15,8-14,9. Εκπομπές CO2 σε g/km: μεικτός κύκλος 30-26. Για το όχημα διατίθενται πλέον μόνο τιμές κατανάλωσης και εκπομπών σύμφωνα με τη διαδικασία WLTP και όχι σύμφωνα με τη διαδικασία NEDC. Αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία: μεικτός κύκλος 57-61 km. Στοιχεία για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO₂ με εύρος τιμών ανάλογα με τον επιλεγμένο εξοπλισμό του οχήματος.

Μετά την εγγραφή μπορείτε να ανακτάτε και να χειρίζεστε επιλεγμένες λειτουργίες των υπηρεσιών Car-Net στο πεδίο πελατών myVolkswagen ή με την εφαρμογή We Connect στην κινητή τερματική συσκευή σας. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής:

Λήψη από το App StoreΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Λήψη από το Google PlayΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31Άνοιγμα συνδέσμου τηλεφώνου  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deΆνοιγμα συνδέσμου mail

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα ισχύος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή στην εφαρμογή «Volkswagen We Connect» (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Σε περίπτωση καθυστέρησης της εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου ισχύος. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του Car-Net «Guide & Inform» είναι δυνατή μόνο με τον προαιρετικό εξοπλισμό Discover Media και Discover Pro. Επίσης, απαιτείται μια κινητή τερματική συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (π.χ. smartphone) που να μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Εναλλακτικά, με την επιλογή της διεπαφής τηλεφώνου «Business» σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο με remote SIM Access Profile (rSAP) ή μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης τηλεφωνικών υπηρεσιών και δεδομένων. Οι υπηρεσίες Car-Net διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Λόγω του όγκου δεδομένων που απαιτείται για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net, προτείνεται η σύναψη σύμβασης για πακέτο απεριόριστων δεδομένων με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Car-Net εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Car-Net, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen-we.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
4.
Τιμές σύμφωνα με την παγκοσμίως εναρμονισμένη διαδικασία δοκιμής για επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Το εύρος αυτονομίας των παραλλαγών εξοπλισμού ενός μοντέλου προκύπτει από μετρήσεις σε δυναμόμετρο 1 άξονα. Στην πράξη, η πραγματική αυτονομία ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, την ταχύτητα, τη χρήση εξοπλισμού άνεσης/βοηθητικού εξοπλισμού, την εξωτερική θερμοκρασία, τον αριθμό επιβατών, το πρόσθετο φορτίο και την τοπογραφία.
5.
Οι αναγραφόμενες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με τις νομικά προβλεπόμενες διαδικασίες μέτρησης. Την 1η Ιανουαρίου 2022, η διαδικασία NEDC αντικαταστάθηκε πλήρως από τη διαδικασία WLTP. Συνεπώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές NEDC για οχήματα με νέα έγκριση τύπου μετά την ημερομηνία αυτή.Οι πληροφορίες δεν αφορούν σε συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά χρησιμεύουν αποκλειστικά για σκοπούς σύγκρισης μεταξύ των διαφόρων τύπων οχημάτων. Τυχόν πρόσθετος εξοπλισμός και αξεσουάρ (προσαρτώμενα εξαρτήματα, τύπος ελαστικών κ.λπ.) ενδέχεται να τροποποιήσουν σχετικές παραμέτρους του οχήματος, όπως π.χ. το βάρος, την αντίσταση κύλισης και την αεροδυναμική, και, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες, όπως και τη συμπεριφορά οδήγησης, να επηρεάσουν αρνητικά την κατανάλωση καυσίμου, την κατανάλωση ρεύματος, τις εκπομπές CO2 και τις τιμές απόδοσης ενός οχήματος.Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 που έχουν μετρηθεί με τη διαδικασία WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις πιο υψηλές από τις μετρήσεις του κύκλου NEDC. Έτσι, από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται να υπάρχουν σχετικές τροποποιήσεις στη φορολόγηση οχημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC, ανατρέξτε στη διεύθυνση https://www.volkswagen.gr/el/wltp.html. .Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO2 καινούργιων επιβατικών οχημάτων, ανατρέξτε στο "Εγχειρίδιο για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας καινούργιων επιβατικών οχημάτων", το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dat.de/co2.