Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεστε1

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».
2
2.
Η απεικόνιση δείχνει νέα γενιά συστημάτων Infotainment. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για συστήματα προηγούμενης γενιάς

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform, απαιτείται ένα σύστημα πλοήγησης στο όχημά σας Volkswagen. Μπορεί να είναι τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για οχήματα Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» απαιτείται μόνο η υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και, όπως το «App-Connect», μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro», προτείνεται, επίσης, η διεπαφή τηλεφώνου «Business», με την οποία μπορείτε να δημιουργείτε WLAN Hotspot στο όχημά σας Volkswagen. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών Car-Net.

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή Volkswagen. Επίσης, ένα συνδεδεμένο σύστημα Infotainment φροντίζει για τη σύνδεση στο διαδίκτυο που απαιτείται για τη χρήση του Car-Net. Για επιμέρους λειτουργίες απαιτείται, επίσης, τεχνικός εξοπλισμός στο όχημα, π.χ. αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού».

Ανάλογα με το όχημα, έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε (εάν δεν έχει γίνει με την αγορά του οχήματός σας Volkswagen) από την εφαρμογή Volkswagen ή από το myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου. Εάν πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, τον οποίο δημιουργείτε σε λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro» ή «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone® με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID
Σύνδεση στο πεδίο χρήστη myVolkswagen

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κινητές online υπηρεσίες παντού, συνδεθείτε με το Volkswagen ID στο πεδίο χρήστη myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου ή στην εφαρμογή Volkswagen και ολοκληρώστε την εγγραφή του οχήματός σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη Volkswagen ID, θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Χρήση μέσω εφαρμογής Volkswagen και μέσω myVolkswagen

Ένας άντρας κάθεται σε ένα όχημα Volkswagen και κοιτάζει το κινητό τηλέφωνό του

Μετά την εγγραφή μπορείτε να ανακτάτε και να χειρίζεστε επιλεγμένες λειτουργίες των υπηρεσιών Car-Net στο πεδίο πελατών myVolkswagen ή με την εφαρμογή Volkswagen στην κινητή τερματική συσκευή σας. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής:

Λήψη από το App StoreΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Λήψη από το Google PlayΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Έτσι περνάτε πιο ξεκούραστα την ημέρα. Με τις online υπηρεσίες του Car-Net.

Εδώ θα μάθετε, πώς η συνδεσιμότητα κάνει πιο εύκολη τη ζωή σας. 

Έχετε ερωτήσεις; Εδώ θα βρείτε γρήγορα απαντήσεις ή προσωπικές συμβουλές για τις ψηφιακές υπηρεσίες μας.

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα ισχύος, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή στην εφαρμογή "Volkswagen" (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Σε περίπτωση καθυστέρησης της εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου ισχύος. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του Car-Net "Guide & Inform" είναι δυνατή μόνο με τον προαιρετικό εξοπλισμό Discover Media και Discover Pro. Επίσης, απαιτείται μια κινητή τερματική συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (π.χ. smartphone) που να μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Εναλλακτικά, με την επιλογή της διεπαφής τηλεφώνου "Business" σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο με remote SIM Access Profile (rSAP) ή μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης τηλεφωνικών υπηρεσιών και δεδομένων. Οι υπηρεσίες Car-Net διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενης ή ξεχωριστής σύμβασης κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας σας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Λόγω του όγκου δεδομένων που απαιτείται για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net, προτείνεται η σύναψη σύμβασης για πακέτο απεριόριστων δεδομένων με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής Volkswagen απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Car-Net εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Car-Net, ανατρέξτε στη διεύθυνση connect.volkswagen.com και σε έναν Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.