Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Αυτά χρειάζεστε1

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».
2
2.
Η απεικόνιση δείχνει νέα γενιά συστημάτων Infotainment. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για συστήματα προηγούμενης γενιάς

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform, απαιτείται ένα σύστημα πλοήγησης στο όχημά σας Volkswagen. Μπορεί να είναι τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για οχήματα Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» απαιτείται μόνο η υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και, όπως το «App-Connect» μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro», προτείνεται, επίσης, η διεπαφή τηλεφώνου «Business», με την οποία μπορείτε να δημιουργείτε WLAN Hotspot στο όχημά σας Volkswagen. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαύσετε τις πολύπλευρες προσφορές Car-Net. Για το σύστημα πλοήγησης «Discover Media» μπορείτε να χρησιμοποιείτε το CarStick LTE 3 για την ταχεία και απροβλημάτιστη σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και για τη δημιουργία WLAN Hotspot στο όχημά σας Volkswagen.

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή We Connect. Επίσης, ένα συνδεδεμένο σύστημα Infotainment φροντίζει για τη σύνδεση στο διαδίκτυο που απαιτείται για τη χρήση του Car-Net. Για επιμέρους λειτουργίες απαιτείται, επίσης, τεχνικός εξοπλισμός στο όχημα, π.χ. αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού». 

Ανάλογα με το όχημα, έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε (εάν δεν έχει γίνει με την αγορά του οχήματός σας Volkswagen) από την εφαρμογή We Connect ή από το προσωπικό πεδίο πελατών myVolkswagenOpens an external link. Εάν πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, για τη διαμόρφωση του οποίου απαιτούνται λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro» ή «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone® με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID
Σύνδεση στη διαδικτυακή πύλη We Connect

Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κινητές online υπηρεσίες παντού, συνδεθείτε με το Volkswagen ID στο πεδίο χρήστη myVolkswagenOpens an external link ή στην εφαρμογή We Connect και ολοκληρώστε την εγγραφή του οχήματός σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη Volkswagen ID, θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Χρήση μέσω εφαρμογής We Connect και myVolkswagen

Εφαρμογή We Connect
4,5
4.
Κατανάλωση καυσίμου, l/100 km: μεικτός κύκλος 1,4 - 1,3. Κατανάλωση ρεύματος: kWh/100 km: μεικτός κύκλος 12,6 - 12,2. Εκπομπές CO₂ μεικτού κύκλου, g/km: 32 - 30. Ενεργειακή κλάση: A+

Μετά την εγγραφή μπορείτε να ανακτάτε και να χειρίζεστε επιλεγμένες λειτουργίες των υπηρεσιών Car-Net στο πεδίο πελατών myVolkswagen ή με την εφαρμογή We Connect στην κινητή τερματική συσκευή σας. Εδώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής:

Λήψη από το App StoreOpens an external link

Λήψη από το Google PlayOpens an external link

Μιλήστε μας

Μιλήστε μας

Kontakt

Έχετε ερωτήσεις, ιδέες ή σχόλια; Τότε καλέστε μας.

Θα μας βρείτε στο 21 - 119 898 31  Είμαστε όλο το 24ωρο στη διάθεσή σας. Το κόστος εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο χρεώσεων του παρόχου σας. Οι κλήσεις από το εξωτερικό ενδέχεται να επιβαρύνονται με έξοδα περιαγωγής.

Μπορείτε επίσης να μας στείλετε ένα e-mail στη διεύθυνση:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Σημείωση από Volkswagen

1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID και η σύνδεση με το όνομα χρήστη και των κωδικό πρόσβασης. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες για το συνολικό χρονικό διάστημα, έχετε στη διάθεσή σας 90 ημέρες από την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση www.myvolkswagen.net ή στην εφαρμογή «Volkswagen We Connect» (διατίθεται στο App Store και στο Google Play Store). Σε περίπτωση καθυστέρησης της εγγραφής, μειώνεται το χρονικό διάστημα της δωρεάν περιόδου ισχύος. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του Car-Net «Guide & Inform» είναι δυνατή μόνο με τον προαιρετικό εξοπλισμό Discover Media και Discover Pro. Επιπλέον, χρειάζεστε μια κινητή τερματική συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο (π.χ. smartphone) που να μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Εναλλακτικά, με την επιλογή της διεπαφής τηλεφώνου «Business» σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Pro, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινητό τηλέφωνο με remote SIM Access Profile (rSAP) ή κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης τηλεφωνικών υπηρεσιών και δεδομένων. Με το προαιρετικό CarStick LTE σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Media μπορείτε επίσης να συνδέσετε τη συσκευή πλοήγησής σας στο διαδίκτυο, καθώς και να δημιουργήσετε ένα WLAN Hotspot στο όχημά σας. Οι υπηρεσίες Car-Net διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από την ανταλλαγή δεδομένων μέσω του διαδικτύου μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Λόγω του όγκου δεδομένων που απαιτείται για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net, προτείνεται η σύναψη σύμβασης για πακέτο απεριόριστων δεδομένων με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτούνται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Car-Net μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, καθώς και ανάλογα με το όχημα και τον εξοπλισμό. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Car-Net, ανατρέξτε στη διεύθυνση www.connect.volkswagen-we.com και σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Volkswagen. Πληροφορίες για τους όρους κινητής τηλεφωνίας μπορείτε να λάβετε από τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (για παράδειγμα τέλη περιαγωγής). Τα αξεσουάρ Volkswagen συνιστούν τη σύναψη συμβολαίου δεδομένων με τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση κινητών συσκευών και του Car-Net έχουν σημειωθεί στο Βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου Volkswagen.
5.
Οι δηλωμένες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών προσδιορίστηκαν σύμφωνα με τις μεθόδους μέτρησης που προβλέπονται από τη νομοθεσία. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ορισμένα καινούργια οχήματα λαμβάνουν ήδη έγκριση τύπου με βάση την εναρμονισμένη μέθοδο ελέγχου για επιβατικά οχήματα και ελαφριά επαγγελματικά οχήματα (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), πρόκειται για μια ρεαλιστική μέθοδο ελέγχου για τη μέτρηση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO₂. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, η μέθοδος WLTP θα αντικαταστήσει σταδιακά τον νέο ευρωπαϊκό κύκλο μέτρησης (NEDC). Λόγω των πιο ρεαλιστικών συνθηκών ελέγχου, οι τιμές κατανάλωσης καυσίμων και εκπομπών CO₂ που μετρούνται με τη μέθοδο WLTP είναι σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες από τις αντίστοιχες με τη μέθοδο NEDC. Από 1η Σεπτεμβρίου 2018 ενδέχεται επομένως να υπάρξουν αντίστοιχες αλλαγές στη φορολόγηση των οχημάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τις διαφορές μεταξύ WLTP και NEDC θα βρείτε στη διεύθυνση www.volkswagen.de/wltp.
Προς το παρόν είναι ακόμη υποχρεωτικό να δημοσιεύονται οι τιμές NEDC. Εφόσον πρόκειται για καινούργια οχήματα, τα οποία έχουν λάβει έγκριση τύπου βάσει WLTP, οι τιμές NEDC συνάγονται από τις τιμές WLTP. Η πρόσθετη αναφορά των τιμών WLTP είναι προαιρετική μέχρι να γίνει υποχρεωτική η χρήση τους. Εφόσον οι τιμές NEDC αναφέρονται σε μορφή διαστήματος τιμών, δεν αναφέρονται σε συγκεκριμένο, μοναδικό όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς. Χρησιμεύουν μόνο για λόγους σύγκρισης μεταξύ των διάφορων τύπων οχημάτων. Από στοιχεία πρόσθετου εξοπλισμού και αξεσουάρ (παρελκόμενα, διαστάσεις ελαστικών κτλ.) μπορούν να αλλάξουν σημαντικές παράμετροι του οχήματος, όπως π.χ. βάρος, αντίσταση κύλισης και αεροδυναμική, και να επηρεαστεί, σε συνδυασμό με τις καιρικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και με το προσωπικό στιλ οδήγησης, η κατανάλωση καυσίμου, η κατανάλωση ρεύματος, οι εκπομπές CO₂ και οι επιδόσεις ενός οχήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες, ειδικές εκπομπές CO₂ καινούργιων επιβατικών οχημάτων, μπορείτε να ανατρέξετε στον έγγραφο «Οδηγός κατανάλωσης καυσίμου, εκπομπών CO₂ και κατανάλωσης ρεύματος καινούργιων επιβατικών οχημάτων», ο οποίος διατίθεται δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).