Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Προσφέρεται από τη Volkswagen AG, Germany.

Βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεστε1

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».
2
2.
Η απεικόνιση δείχνει νέα γενιά συστημάτων Infotainment. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για συστήματα προηγούμενης γενιάς

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform, απαιτείται ένα σύστημα πλοήγησης στο όχημά σας Volkswagen. Μπορεί να είναι τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για οχήματα Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» απαιτείται μόνο η υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και, όπως το «App-Connect», μπορείτε να το χρησιμοποιείτε χωρίς περιορισμούς με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro», προτείνεται, επίσης, η διεπαφή τηλεφώνου «Business», με την οποία μπορείτε να δημιουργείτε WLAN Hotspot στο όχημά σας Volkswagen. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών Car-Net.

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε μέσω του smartphone σας με την εφαρμογή We Connect. Επίσης, ένα συνδεδεμένο σύστημα Infotainment φροντίζει για τη σύνδεση στο διαδίκτυο που απαιτείται για τη χρήση του Car-Net. Για επιμέρους λειτουργίες απαιτείται, επίσης, τεχνικός εξοπλισμός στο όχημα, π.χ. αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού».

Ανάλογα με το όχημα, έχετε στη διάθεσή σας διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε (εάν δεν έχει γίνει με την αγορά του οχήματός σας Volkswagen) από την εφαρμογή We Connect ή από το myVolkswagenΆνοιγμα εξωτερικού συνδέσμου. Εάν πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID, τον οποίο δημιουργείτε σε λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro» ή «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone® με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen ID