Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Αυτά χρειάζεστε

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform χρειάζεστε ένα σύστημα πλοήγησης στο Volkswagen σας. Σε αυτά ανήκουν τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για το Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» χρειάζεστε μόνο την υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απεριόριστα όπως και το «App-Connect» με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro» σάς συνιστούμε επιπλέον τη διεπαφή τηλεφώνου «Business», η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ένα WLAN-Hotspot μέσα στο Volkswagen σας. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας επωφελείστε ιδιαίτερα από τις πολύπλευρες παροχές του Car-Net. Από την άλλη, το CarStick LTE παρέχει γρήγορα κι απλά μια σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και ένα WLAN-Hotspot μέσα στο Volkswagen σας για το σύστημα πλοήγησής σας «Discover Media».

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε με την εφαρμογή We Connect από το smartphone σας. Συνδεδεμένο με το σύστημα Infotainment μπορεί επιπλέον να φροντίζει για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, που χρειάζεστε για τη χρήση του Car-Net. Για μεμονωμένες λειτουργίες απαιτούνται εκτός αυτού τεχνικά υποσυστήματα στο όχημα, π.χ. ένα αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού». 

Ανάλογα με το όχημα έχετε διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών στη διάθεσή σας, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε (εφόσον δεν έγινε κατά την αγορά του Volkswagen σας) μέσω της διαδικτυακής πύλης We Connect. Εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη, ο οποίος δημιουργείται σε λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro», «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone™ με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen
Σύνδεση στη διαδικτυακή πύλη We Connect

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε άνετα τις κινητές online υπηρεσίες από οπουδήποτε, συνδεθείτε αρχικά με το Volkswagen ID σας στη διαδικτυακή πύλη We Connect και εγγραφείτε, στη συνέχεια, με το όχημά σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη Volkswagen ID, στη διαδικτυακή πύλη θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Χρήση μέσω εφαρμογής We Connect και διαδικτυακής πύλης We Connect

Εφαρμογή We Connect

Μετά την εγγραφή μπορείτε να ανακτάτε και να ελέγχετε συνοπτικά τις λειτουργίες των υπηρεσιών Car-Net στη διαδικτυακή πύλη We Connect ή με την εφαρμογή We Connect στην κινητή τερματική συσκευή σας. Για λήψη της εφαρμογής πατήστε εδώ:

Λήψη από το App Store

Λήψη από το Google Play

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.