Όσα χρειάζεστε για τη χρήση
του Car-Net 

Πρόκειται για μια προσφορά της Volkswagen AG, Γερμανία.

Αυτά χρειάζεστε1

Συστήματα πλοήγησης Car-Net «Discover Media», «Discover Pro» και «Composition Media».
2
2.
Η απεικόνιση δείχνει νέα γενιά συστημάτων Infotainment. Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες και για συστήματα προηγούμενης γενιάς

Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net Guide & Inform χρειάζεστε ένα σύστημα πλοήγησης στο Volkswagen σας. Σε αυτά ανήκουν τα «Discover Media» και «Discover Pro», καθώς και το διαθέσιμο για το Touareg «Innovision Cockpit».

Αντιθέτως, για το πακέτο υπηρεσιών Car-Net «Security & Service» χρειάζεστε μόνο την υπηρεσία κλήσεων ανάγκης και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απεριόριστα όπως και το «App-Connect» με το ραδιόφωνο «Composition Media».

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης «Discover Pro» σάς συνιστούμε επιπλέον τη διεπαφή τηλεφώνου «Business», η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε ένα WLAN-Hotspot μέσα στο Volkswagen σας. Έτσι, εσείς και οι συνεπιβάτες σας επωφελείστε ιδιαίτερα από τις πολύπλευρες παροχές του Car-Net. Από την άλλη, το CarStick LTE 3 παρέχει γρήγορα κι απλά μια σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς και ένα WLAN-Hotspot μέσα στο Volkswagen σας για το σύστημα πλοήγησής σας «Discover Media».

Πολλές υπηρεσίες μπορείτε να τις ελέγχετε με την εφαρμογή We Connect από το smartphone σας. Συνδεδεμένο με το σύστημα Infotainment μπορεί επιπλέον να φροντίζει για την πρόσβαση στο διαδίκτυο, που χρειάζεστε για τη χρήση του Car-Net. Για μεμονωμένες λειτουργίες απαιτούνται εκτός αυτού τεχνικά υποσυστήματα στο όχημα, π.χ. ένα αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού για την υπηρεσία «Online αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού». 

Ανάλογα με το όχημα έχετε διαφορετικά πακέτα υπηρεσιών στη διάθεσή σας, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε (εφόσον δεν έγινε κατά την αγορά του Volkswagen σας) μέσω της διαδικτυακής πύλης We Connect. Εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προϋποθέσεις, χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη, ο οποίος δημιουργείται σε λίγα μόνο βήματα.

  • Σύστημα πλοήγησης «Discover Media», «Discover Pro», «Discover Premium»
  • Σύστημα ραδιοφώνου «Composition Media» (με περιορισμούς)
  • Smartphone Android™ ή iPhone™ με πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Πακέτο υπηρεσιών Car-Net
  • Λογαριασμός χρήστη Volkswagen
Σύνδεση στη διαδικτυακή πύλη We Connect

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε άνετα τις κινητές online υπηρεσίες από οπουδήποτε, συνδεθείτε αρχικά με το Volkswagen ID σας στη διαδικτυακή πύλη We Connect και εγγραφείτε, στη συνέχεια, με το όχημά σας. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη Volkswagen ID, στη διαδικτυακή πύλη θα καθοδηγηθείτε βήμα προς βήμα στη διαδικασία εγγραφής.

Χρήση μέσω εφαρμογής We Connect και διαδικτυακής πύλης We Connect

Εφαρμογή We Connect

Μετά την εγγραφή μπορείτε να ανακτάτε και να ελέγχετε συνοπτικά τις λειτουργίες των υπηρεσιών Car-Net στη διαδικτυακή πύλη We Connect ή με την εφαρμογή We Connect στην κινητή τερματική συσκευή σας. Για λήψη της εφαρμογής πατήστε εδώ:

Λήψη από το App Store

Λήψη από το Google Play

Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας ενδιαφέρει

Disclaimer by Volkswagen
1.
Για τη χρήση των υπηρεσιών Car-Net χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη Volkswagen ID και πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Επίσης, απαιτείται η online σύναψη μιας ξεχωριστής σύμβασης με την Volkswagen AG. Για να χρησιμοποιήσετε το συνολικό χρονικό διάστημα των υπηρεσιών, έχετε 90 ημέρες μετά την παράδοση του οχήματος για να εγγράψετε το όχημα στη διεύθυνση portal.volkswagen-we.com. Σε περίπτωση μεταγενέστερης εγγραφής μειώνεται η διάρκεια της δωρεάν περιόδου. Η χρήση των κινητών online υπηρεσιών του Car-Net «Guide & Inform» είναι δυνατή μόνο με τον προαιρετικό εξοπλισμό Discover Media και Discover Pro. Επίσης, χρειάζεστε μια κινητή τερματική συσκευή με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο (π.χ. smartphone), η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως κινητό WLAN-Hotspot. Εναλλακτικά, με την επιλογή διεπαφής τηλεφώνου «Business» σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο με remote SIM Access Profile (rSAP) ή μια κάρτα SIM με επιλογή τηλεφώνου και δεδομένων. Επίσης, μια σύνδεση στο διαδίκτυο για τη συσκευή πλοήγησης, καθώς και ένα W-LAN Hotspot μπορεί να δημιουργηθεί στο όχημα με το προαιρετικό Car-Stick LTE, σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Discover Media. Οι υπηρεσίες Car-Net διατίθενται μόνο μέσω υφιστάμενου ή ξεχωριστού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας με τον πάροχό σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και μόνο εντός της περιοχής κάλυψης του εκάστοτε δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (π.χ. τέλη περιαγωγής). Λόγω του όγκου δεδομένων που χρησιμοποιείται στα πλαίσια χρήσης των υπηρεσιών Car-Net, προτείνεται η σύναψη συμβολαίου πακέτου με πάγια χρέωση δεδομένων με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Για τη χρήση της δωρεάν εφαρμογής We Connect απαιτείται ένα smartphone με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με δυνατότητα χρήσης δεδομένων με υφιστάμενο ή ξεχωριστό συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μεταξύ του παρόχου σας υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και εσάς. Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Car-Net εξαρτάται από τη χώρα. Οι υπηρεσίες αυτές διατίθενται για την εκάστοτε συμφωνημένη διάρκεια ισχύος σύμβασης και, κατά τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης, μπορεί να αλλάξει το περιεχόμενό τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία Car-Net, ανατρέξτε στη διεύθυνση portal.volkswagen-we.com και σε έναν συνεργάτη Volkswagen. Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους κινητής τηλεφωνίας, ανατρέξτε στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
3.
Από τη λήψη πακέτων δεδομένων από το διαδίκτυο, μπορούν να προκύψουν, ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα κατά τη λειτουργία στο εξωτερικό, πρόσθετες χρεώσεις (για παράδειγμα τέλη περιαγωγής). Τα αξεσουάρ Volkswagen συνιστούν τη σύναψη συμβολαίου δεδομένων με τον εκάστοτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση κινητών συσκευών και του Car-Net έχουν σημειωθεί στο Βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου Volkswagen.

Ο browser δεν υποστηρίζεται.

Κατεβάστε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις chrome ή firefox.