• Τιμή (με ΦΠΑ)Από 23.950 €
  • Ισχύς κινητήρα116-150 PS
  • Μέση Κατανάλωση 5,2-5,9 l/100 km
    1
  • Χώρος αποσκευών381 - 1.237 lt
    2

Νέο Golf: Η 8η γενιά είναι εδώ για να την κάνεις δική σου.

Λογότυπο 50 χρόνια Golf

Διαχρονικό. Καινοτόμο. Με δυναμικό design και τεχνολογίες αιχμής αποτελεί το πιο επιτυχημένο μικρό Hatchback στην αγορά αυτοκινήτου. Με πάνω από 37 εκατομμύρια οχήματα να έχουν παραδοθεί σε περισσότερες από 70 χώρες, το Golf είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και πιο εμπορικά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Φέτος, το μοντέλο θρύλος για την παγκόσμια αυτοκίνηση, συμπληρώνει τα 50ά γενέθλιά του και αποδεικνύει πως είναι μια σταθερή αξία που εξελίσσεται διαχρονικά για να σας προσφέρει ακόμη υψηλότερες αποδόσεις, άνεση, ποιότητα, και δυνατές συγκινήσεις που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή.

Έντυπο "50 Χρόνια Golf" 

Ανακαλύψτε την ιστορία και την εξέλιξη του εμβληματικού Volkswagen Golf. Περιηγηθείτε στις σημαντικότερες στιγμές, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις αξέχαστες διαδρομές που έκαναν το Golf ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Γιορτάστε μαζί μας 50 χρόνια καινοτομίας και πάθους για την οδήγηση!

Συνδεσιμότητα πέρα από τα συνηθισμένα

Οι επιλογές συνδεσιμότητας της Volkswagen σάς προσφέρουν περισσότερη άνεση και ψυχαγωγία. Η σύνδεση του Golf σας με το διαδίκτυο και το Smartphone σας σάς υποστηρίζει, ώστε να φτάνετε πιο ξεκούραστοι στον προορισμό σας. Tο μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι... να οδηγείτε.

Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
4.
Όποιο επέλθει πρώτο

Εκδόσεις & Διαμόρφωση

Δείτε τις εκδόσεις, επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει και διαμορφώστε τη όπως εσείς θέλετε!

Έχετε ήδη κάποια διαμόρφωση; Ανακτήστε τη με τον κωδικό διαμόρφωσης.

Test Drive

Ζήστε την οδηγική εμπειρία που προσφέρει το νέο Golf. Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για το ραντεβού test drive.