• Τιμή (με ΦΠΑ)Με 27.500 €
  1,2
 • Αυτονομία, μεικτός κύκλος400-434, 541-574 km
  3
 • Μέγιστη ισχύς φόρτισης DC120, 170 kW
  4
 • Χρόνος φόρτισης στο σπίτι AC 11 kW (100%)06:15, 07:30 h (hours)
  5
 • Χρόνος φόρτισης με max. ισχύ φόρτισης DC (80%)00:30, 00:35 h (hours)
 • Επιτάχυνση 0-100 km/h7,4-7,9 sec
Μια γυναίκα στη θέση του οδηγού ενός Tiguan και logo 4 Χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Volkswagen
Απολαύστε
την οδήγηση
με ξεγνοιασιά!

Τώρα, 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ή 80.000 χλμ. σε όλα τα νέα επιβατικά Volkswagen.
6.
Όποιο επέλθει πρώτο

Η εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης

Με το νέο ID.3 η ηλεκτροκίνηση στην Volkswagen συνεχίζει να εξελίσσεται: Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Αυτή είναι η πιο προηγμένη μορφή της αμιγούς ηλεκτρικής κινητικότητας.

Καινοτομίες που διευκολύνουν τη ζωή

Το νέο ID.3 που βασίζεται στη δομοστοιχειωτή πλατφόρμα του συστήματος ηλεκτροκίνησης (MEB) έχει ωριμάσει από πολλές απόψεις χάρη στο νέο ID. Software: τόσο με τις άνετες λειτουργίες φόρτισης όπως το Plug & Charge, όσο και με τις πρακτικές εφαρμογές που μπορούν εν μέρει να προστεθούν ως Upgrades ακόμη και μετά την αγορά.

Λειτουργία μνήμης για Park Assist Plus

Από εδώ και στο εξής μπορείτε να μάθετε στο ID.3 ελιγμούς στάθμευσης που επαναλαμβάνετε συχνά. Η λειτουργία μνήμης για το προαιρετικό Park Assist Plus μπορεί να αποθηκεύσει έως και πέντε προσωπικές διαδικασίες στάθμευσης και στη συνέχεια να τις επαναλάβει αυτόνομα υπό την επίβλεψή σας.7.

Εξωτερικό / Εσωτερικό 

Εξωτερικά οι καθαρές γραμμές χαρίζουν στο ID.3 μια πιο φρέσκια εμφάνιση, ενώ το εσωτερικό μας εντυπωσιάζει με τα υψηλής ποιότητας υλικά καθώς και τα τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης που αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Upgrades8

Είτε στην πλοήγηση είτε στον έξυπνο κλιματισμό, με το We Connect, μπορείτε να αναβαθμίσετε το νέο σας ID.3 με νέες λειτουργίες και μετά την αγορά.9 10

Οθόνη Head-up Augmented Reality

Εδώ η υψηλή τεχνολογία συναντά την πραγματικότητα. Οι ψηφιακές υποδείξεις (π.χ. τα βέλη κατεύθυνσης της προαιρετικής πλοήγησης) προβάλλονται προαιρετικά σε ένα τμήμα του παρμπρίζ, δείχνοντας τον δρόμο απευθείας στο οπτικό σας πεδίο.

Λεπτομέρειες του νέου ID.3