Μια υπάλληλος του service στέκεται ακουμπώντας σε έναν τοίχο με ένα tablet στο χέρι της

ID. Ενημέρωση λογισμικού 2.4

Μάθετε περισσότερα για την ενημέρωση λογισμικού 2.4 με αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt

Μάθετε περισσότερα για την ενημέρωση λογισμικού 2.4 με αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt

Η επόμενη ενημέρωση για το λογισμικό του Volkswagen ID. σας είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Διατηρήστε το ID. σας ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Η νέα ενημέρωση λογισμικού 2.4 και η αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt μπορούν να πραγματο­ποιηθούν στο αγαπημένο σας ID. απολύτως δωρεάν για εσάς!

Κλείστε τώρα ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για την εγκατά­σταση της νέας μπαταρίας 12 Volt και για να λάβετε την τελευταία έκδοση λογισμικού. Επωφεληθείτε από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, χάρη στη μικρότερη εσωτερική αντίσταση και στη βελτιωμένη συμπεριφορά ηλεκτρολυτών της νέας μπαταρίας 12Volt.

Μια μπαταρία 12 Volt για το VW ID.
Ποιες εργασίες θα πραγματο­ποιηθούν στο χώρο του συνεργείου;

Εξοπλίζουμε το ID. σας με μια νέα, τεχνολογικά βελτιωμένη μπαταρία 12 Volt. Χάρη στη χαμηλότερη εσωτερική αντίσταση και τη βελτιωμένη συμπεριφορά του ηλεκτρολύτη, αυτή η μπαταρία είναι ακόμα πιο ανθεκτική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση;

Χάρη στο νέο λογισμικό 2.4, η αποδοτικότητα της μπαταρίας βελτιστοποιείται, ακόμη και στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Έτσι, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και αυξάνεται η αυτονομία του ID. σας.

Γιατί είναι τόσο σημαντικές οι ενημερώσεις λογισμικού;

Οι ενημερώσεις λογισμικού είναι σημαντικές για να διατηρείται το ID. σας ενημερωμένο με τις τελευταίες ψηφιακές εξελίξεις που σας παρέχουμε. Έτσι, επωφελείστε από βελτιώσεις, αναβαθμίσεις λειτουργιών καθώς και από νέες εφαρμογές που είναι πλέον διαθέσιμες.

Μια γυναίκα κάθεται στην θέση του συνοδηγού μέσα σε ένα VW ID.

Προετοιμασία για την ενημέρωση

Καθώς οι ενημερώσεις λογισμικού μας βασίζονται η μία στην άλλη, σας παρακαλούμε να εγκαταστήσετε την ενημέρωση λογισμικού 2.3 “Over-the-Air”, πριν επισκεφτείτε το συνεργείο για να λάβετε την ενημέρωση 2.4.

H επαναφορά των εκδόσεων λογισμικού δεν είναι εφικτή.

Μάθετε περισσότερα για τις ενημερώσεις λογισμικού.

--:--
We Connect

Όλα τα μοντέλα ID. μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις Over-the-Air αρκεί να έχουν ενεργοποιημένες τις online υπηρεσίες We Connect Start.

Διαδικασία ενημέρω­σης

Ο Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης Service Volkswagen θα σας ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία εγκατάστασης της ενημέρω­σης κατά την επίσκεψή σας στο χώρο του συνεργείο.

Ένας άντρας με ένα κόκκινο μπουφάν ακουμπά στο VW ID. του
Μια γυναίκα περπατάει προς το VW ID.4, που είναι σταθμευμένο. Πίσω του φαίνονται αγροτικές εκτάσεις.
Το ID. Drivers Club: Η κοινότητα των οδηγών ενός Volkswagen ID.

Με το ID. αυτοκίνητό σας, όχι μόνο έχετε κάνει την επιλογή σας για τη κινητικότητα του μέλλοντος, αλλά επίσης έχετε πρόσβαση στο αποκλειστικό ID. Drivers Club. Σε μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook, μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες, να συζητήσετε για το μέλλον της κινητικότητας και να εξερευνήσετε μαζί τον κόσμο του ID.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Κλείστε ραντεβού τώρα

Επικοινωνήστε με τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για την αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt και την ενημέρωση λογισμικού 2.4 στο ID. σας.