Μια υπάλληλος του service στέκεται ακουμπώντας σε έναν τοίχο με ένα tablet στο χέρι της

ID. Ενημέρωση λογισμικού 2.4

Μάθετε περισσότερα για την ενημέρωση λογισμικού 2.4 με αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt

Μάθετε περισσότερα για την ενημέρωση λογισμικού 2.4 με αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt

Η επόμενη ενημέρωση για το λογισμικό του Volkswagen ID. σας είναι διαθέσιμη δωρεάν.

Διατηρήστε το ID. σας ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό. Η νέα ενημέρωση λογισμικού 2.4 και η αντικατάσταση της μπαταρίας 12 Volt μπορούν να πραγματο­ποιηθούν στο αγαπημένο σας ID. απολύτως δωρεάν για εσάς!

Κλείστε τώρα ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας για την εγκατά­σταση της νέας μπαταρίας 12 Volt και για να λάβετε την τελευταία έκδοση λογισμικού. Επωφεληθείτε από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, χάρη στη μικρότερη εσωτερική αντίσταση και στη βελτιωμένη συμπεριφορά ηλεκτρολυτών της νέας μπαταρίας 12Volt.

Μια μπαταρία 12 Volt για το VW ID.
Ποιες εργασίες θα πραγματο­ποιηθούν στο χώρο του συνεργείου;

Εξοπλίζουμε το ID. σας με μια νέα, τεχνολογικά βελτιωμένη μπαταρία 12 Volt. Χάρη στη χαμηλότερη εσωτερική αντίσταση και τη βελτιωμένη συμπεριφορά του ηλεκτρολύτη, αυτή η μπαταρία είναι ακόμα πιο ανθεκτική και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Τι περιλαμβάνει η ενημέρωση;

Χάρη στο νέο λογισμικό 2.4, η αποδοτικότητα της μπαταρίας βελτιστοποιείται, ακόμη και στις χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Έτσι, μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας και αυξάνεται η αυτονομία του ID. σας.