Ένας άνδρας με σαξόφωνο και ένας άνδρας με καπέλο μπροστά από ένα αυτοκίνητο VW

Εξατομίκευση

Ακριβώς όπως σας αρέσει: Κάντε το Volkswagen σας να ξεχωρίζει με τα αποκλειστικά προϊόντα σχεδίασης και τα πρακτικά αξεσουάρ μας.

Το κάλυμμα εξωτερικού καθρέφτη στην πλευρά του οδηγού ενός αυτοκινήτου VW – Αξεσουάρ VW

Προϊόντα σχεδίασης

Ανακαλύψτε τη συλλογή αξεσουάρ μας και δώστε στο αυτοκίνητό σας μια ιδιαίτερη πινελιά, π.χ. με τα πίσω φανάρια LED ή τα δυναμικά φλας.

Ένα VW Golf 8 παρκαρισμένο μπροστά από ένα γκρι τοίχο

Αεροδυναμική

Ενισχύστε την εμφάνιση, μειώστε την απόσταση από το έδαφος – αξιοποιήστε στο έπακρο το Volkswagen σας. Θα σας δείξουμε πώς να αναδείξετε τη σπορ πλευρά του Volkswagen σας και ποια αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν να κάνετε εντύπωση στον δρόμο.

Αξεσουάρ για τροχούς και ελαστικά

Ανακαλύψτε τις πρακτικές ατσάλινες ζάντες ή τις εξαιρετικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και τα κεντρικά καπάκια ζαντών μας. Μπορείτε επίσης να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας για τροχούς και ελαστικά.

Μια ζάντα αλουμινίου και μια ατσάλινη ζάντα από τη VW

Ζάντες

Προσελκύστε όλα τα βλέμματα στους τροχούς σας με τις ζάντες αλουμινίου μας και ανακαλύψτε τη σειρά ανθεκτικών ατσάλινων ζαντών μας.

Ένα σετ από τέσσερα κεντρικά καπάκια ζάντας – Αξεσουάρ VW

Κεντρικά καπάκια ζάντας

Το λογότυπο Volkswagen δεν περιστρέφεται μαζί με τον τροχό, αλλά παραμένει σε όρθια θέση.

Ένα κάλυμμα τροχού VW σε κίτρινο φόντο

Καλύμματα τροχών

Ανακαλύψτε τα καλύμματα τροχών μας σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

Σετ καλυμμάτων πεντάλ

Λειτουργική σχεδίαση για τον χώρο των ποδιών: Τα καλύμματα πεντάλ υψηλής ποιότητας από τα Αξεσουάρ Volkswagen θα σας κερδίσουν με το εξαιρετικό κράτημα και το σπορ στυλ τους.

Χώρος ποδιών με σετ καλυμμάτων πεντάλ από τα Αξεσουάρ Volkswagen

Γνήσια αξεσουάρ ειδικά για το δικό σας μοντέλο

Διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα γνησίων αξεσουάρ, ειδικά για κάθε μοντέλο Volkswagen, όπως το ID.3, το Golf ή το Tiguan Allspace. Ανακαλύψτε τις αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης είτε πρόκειται για λυσεις μεταφοράς, αξεσουάρ για το εσωτερικό, το εξωτερικό, λύσεις φόρτισης ή αξεσουάρ για τροχούς και ελαστικά και βάλτε τη δική σας ξεχωριστή πινελιά στο αυτοκίνητό σας.