Μια υπάλληλος service στέκεται μπροστά από το συνεργείο δίπλα σε ένα VW

Πρόγραμμα συντήρησης και ΚΤΕΟ

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα συντήρησης του αυτοκινήτου σας, τα διαστήματα επιθεώρησης καθώς και τις εργασίες που απαιτούνται για ένα ασφαλές, καλά συντηρημένο αυτοκίνητο.

Ένας υπάλληλος Service παρουσιάζει σε έναν πελάτη κάτι σε ένα VW κατά τη διάρκεια επιθεώρησης

Έλεγχος ΚΤΕΟ

Δείτε εδώ πληροφορίες σχετικά με τους ελέγχους ΚΤΕΟ.

Μια πελάτισσα στέκεται μπροστά από το μπλε VW της σε ένα συνεργείο

Διαστήματα συντήρησης και έλεγχοι

Ανακαλύψτε τι ακριβώς εξετάζεται κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης και πότε είναι ώρα για το επόμενο Service του Volkswagen σας.

Ένας υπάλληλος Service ελέγχει κάτι στο cockpit ενός VW

Πρόγραμμα συντήρησης για ηλεκτρικά οχήματα

Μάθετε γιατί η συντήρηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι ευκολότερη συγκριτικά με τα υπόλοιπα συμβατικά αυτοκίνητα και δείτε τα διαστάματα συντήρησής τους.

Χρειάζεται το αυτοκίνητό σας ΚΤΕΟ;

Εξοικονομήστε χρόνο και περιττά έξοδα

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ΚΤΕΟ, θα ελέγξουμε όλα τα σημεία που σχετίζονται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Σε περίπτωση βλαβών, θα σας ενημερώσουμε σχετικά και κατόπιν έγκρισής σας, θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των απαιτούμενων επισκευών.

Ένας υπάλληλος Service κάθεται σε ένα VW κατά τη διάρκεια επιθεώρησης αυτοκινήτου

Πρόγραμμα συντήρησης

Ανάλογα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου και τις συνθήκες λειτουργίας, η συντήρησή του ακολουθεί είτε τα σταθερά (fixed) διαστήματα service (ανά έτος ή 15.000χλμ. – όποιο επέλθει πρώτο) είτε τα μεταβλητά (longlife) διαστήματα (ανά 2 έτη ή 30.000 χλμ. – όποιο επέλθει πρώτο), ανάλογα με το ποιο πρόγραμμα συντήρησης θα επιλέξετε. Είτε έχετε ένα ID.3, Golf, Passat, Tiguan ή άλλο Volkswagen - όλα τα σημεία που σχετίζονται με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας θα ελεγχθούν και θα εκτελεστεί το Service από τους επαγγελματίες του συνεργείου.

Τι ελέγχουμε κατά τη διάρκεια της συντήρησης;

Κατά τη διάρκεια της συντήρησης, πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες εργασίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ορίζει ο κατασκευαστής και διασφαλίζουμε ότι το όχημά σας παραμένει ασφαλές για το δρόμο.

Μια υπάλληλος Service στέκεται μπροστά από ένα VW με το καπό ανοιχτό

Ελέγχουμε 42 σημεία στο αυτοκίνητό σας. Οι έλεγχοι αφορούν στα ακόλουθα εξαρτήματα:

  • Σύστημα ανάρτησης
  • Ηλεκτρονικά συστήματα
  • Κινητήρας 
  • Αμάξωμα οχήματος

Οι εργασίες συντήρησης εξασφαλίζουν τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας, τη σωστή λειτουργία του και τη δική σας ασφάλεια.

Πρόγραμμα συντήρησης ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων

Πρόγραμμα συντήρησης ηλεκτρικών και υβριδικών οχημάτων

Ένας υπάλληλος Service ελέγχει κάτι στο cockpit ενός VW

Η ηλεκτροκίνηση δεν αποτελεί μόνο μια συναρπαστική και έξυπνη προσέγγιση για την κινητικότητα, αλλά διευκολύνει και τη ζωή μας. Για παράδειγμα, η συντήρηση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πολύ πιο απλή και εύκολη. Λιγότερα εξαρτήματα σημαίνουν λιγότερη φθορά και μικρότερη ανάγκη για επισκευές. Έτσι, επωφελείστε από το χαμηλότερο κόστος συντήρησης και τις λιγότερες επισκέψεις στο συνεργείο. Έχουμε συγκεντρώσει τα διαστήματα συντήρησης για τα μοντέλα e-Golf, ID. και υβριδικά οχήματα, όπως τα Golf GTE ή Passat GTE.

Αυθεντικό Service Volkswagen

Το Volkswagen σας αξίζει το καλύτερο. Για αυτό, με κάθε αυθεντικό service Volkswagen μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Volkswagen σας θα παραμείνει πάντα στην αρχική του κατάσταση, διατηρώντας την μεταπωλητική του αξία και ασφάλεια, ώστε να συνεχίζετε να το απολαμβάνετε για πολλά χρόνια ακόμη.

Χρειάζεται Service
το Volkswagen σας;

Κλείστε το ραντεβού σας online, γρήγορα και εύκολα και ενημερωθείτε για τις εργασίες και το σχετικό κόστος με ένα κλικ.