Ανακαλύψτε όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα των μπαταριών Volkswagen. Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις, ανατρέξτε στις Συχνές Ερωτήσεις - FAQs.

Έλεγχος μπαταρίας

Έλεγχος μπαταρίας

Μια υπάλληλος Service ελέγχει την μπαταρία VW – Μπαταρίες αυτοκινήτων Volkswagen

Η μπαταρία παρέχει στο Volkswagen σας το ακριβές ποσό ενέργειας που χρειάζεται. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι η μπαταρία σας εξακολουθεί να είναι πλήρως φορτισμένη, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να πραγματοποιήσουμε τον σχετικό έλεγχο.
Σε περίπτωση που το αγαπημένο σας Volkswagen χρειάζεται νέα μπαταρία, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή της με γνήσια μπαταρία Volkswagen για σταθερά υψηλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια ζωής και εγγύηση έως 3 έτη!

Μια επισκόπηση των μπαταριών εκκίνησης Volkswagen

Γνήσιες Μπαταρίες Εκκίνησης Volkswagen

Για ένα δυναμικό ξεκίνημα

Τι χρειάζεται το Volkswagen σας για να είναι έτοιμο να ξεκινήσει; Ενέργεια από την μπαταρία! Με τα προϊόντα μας, θα έχετε πάντα την ενέργεια που χρειάζεστε.

 • Γνωρίστε όλα τα είδη μπαταρίας των αυτοκινήτων μας

  Ποιοι τύποι μπαταριών υπάρχουν;

  • Μπαταρία εκκίνησης EFB/EFB+:
   Οι μπαταρίες EFB (Enhanced Flooded Battery) εντυπωσιάζουν με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλό ρυθμό αυτο-αποφόρτισης και είναι κατάλληλες για αυτοκίνητα που διαθέτουν τεχνολογία start/stop.
  • Μπαταρία εκκίνησης AGM:
   Οι μπαταρίες AGM (Absorbent Glass Mat) έχουν υψηλή απόδοση και εσωτερική εγκατά­σταση και είναι κατάλληλες για αυτοκίνητα με ηλεκτρικό εξοπλισμό όπως θερμαινόμενα καθίσματα ή κλιματισμό.
  • Μπαταρία εκκίνησης μολύβδου-ασβεστίου:
   Οι μπαταρίες μολύβδου-ασβεστίου χωρίς ανάγκες συντήρησης (συμβατικές μπαταρίες μολύβδου-οξέος) έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και εγκαθίστανται κυρίως σε μοντέλα που διαθέτουν τεχνολογία start/stop.