Ένας άνδρας με Smartphone στο χέρι ακουμπά στο μοντέλο ID. του

ID. ενημέρωση λογισμικού 3.1

Η ID. ενημέρωση λογισμικού 3.1 σάς προσφέρει νέες λειτουργίες και βελτιώσεις για περισσότερη άνεση και εξοικονόμηση χρόνου.

ID. ενημέρωση λογισμικού 3.1

Με την ID. ενημέρωση λογισμικού 3.1 , το ID. σας θα αποκτήσει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, ειδικά στην διαδικασία της φόρτισης, προσφέροντας σας περισσότερη άνεση και ευκολία. Πολλές από αυτές τις βελτιώσεις έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τα δικά σας σχόλια, ώστε να ικανοποιούν κάθε σας ανάγκη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται απολύτως δωρεάν για εσάς!

--:--

Τι περιλαμβάνεται στην ενημέρωση λογισμικού 3.1;

Plug & Charge 

Η υπηρεσία "Plug & Charge" κάνει τη φόρτιση του ID. σας ακόμα ευκολότερη! Εφόσον το επιθυμείτε, το ID. σας επαληθεύεται αυτόνομα σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης και ξεκινά αυτόματα η διαδικασία φόρτισης, μόλις τοποθετήσετε το καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητο, χωρίς να απαιτείται η χρήση της κάρτας φόρτισης.
Για τη χρήση της υπηρεσίας σε έναν συμβατό σταθμό φόρτισης απαιτούνται τα προγράμματα χρέωσης φόρτισης, όπως We Charge Go ή We Charge Plus της Volkswagen Group Charging GmbH (Elli), η οποία υποστηρίζει την υπηρεσία "Plug & Charge". Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης πραγματοποιείται αυτόματα διακοπή στα πλαίσια των αποθηκευμένων χρεώσεων φόρτισης. Ενεργοποιήστε την υπηρεσία "Plug & Charge" στις ρυθμίσεις φόρτισης του ID. σας μέσω της εφαρμογής Volkswagen.

Μια οδηγός κάθεται στο ηλεκτρικό της αυτοκίνητο VW και εκτελεί ένα Over-the-Air-Update

Διαδικασία ενημέρω­σης

Τα περιεχόμενα αυτής της ενημέρω­σης αποτελούν μέρος της ID. ενημέρω­σης λογισμικού 3.2, η οποία πραγματοποιείται στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service Volkswagen της επιλογής σας. Περισσό­τερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα της ID. ενημέρω­σης λογισμικού 3.2.

Θα μπορούσαν επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Προσφέρετε στο ID. σας νέες δυνατότητες.

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις καθώς και βοήθεια για τα Apps και τις ψηφιακές υπηρεσίες

Τα μοντέλα ID.  Ανακαλύψτε την οικογένεια ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Volkswagen